Yetkili Paneli > Dying Wish
Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !
Huor Amras Calafalas:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
* Aşkın Osman TOMAS - İzmir / Bornova
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
* Elisa 4 adet charım var aynı Nick. - Wittgenstein - Pamuk.daha çok varda kullanmıyorum digerleini.
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
* En son Pk oldumustu charım =) Charım pm
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
* Online sürem az çünkü yeni kastım charı 80 ile 90 arası .
günde kaç saat online oldugumu ne siz sorun ne ben söyliyim :D
6 / 24 diyelim.:D
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
* Evden Oynuyorum ..
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
* Uzun zamandır acti yapmasdıgım için bu aileyi hep actide gördügüm için ve Muahbbet sardı birazda..Başka sebeb yok kardeşligi dostlugu ilerde görürüz.
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Sizin guilde sokucagım charla yani alırmısınız onuda bilmem ama onla hiç bir aile yada guilde girmedim. Charı yeni kastım çünkü.
Diger charlarla Girdigim aile ise - Forzabornova kendi ailemiz. Departure İzmirden abilrin.Karamazov İzmirden abilerin.
* Referans gösterebileceğim isim yok ama olmak isterseniz sorunda yok .
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
* En son otoküfür sisteminde aldım jail oda uzun çek başdan bas gibi durumdalar bende A ve q yan yana geliyor enter yaptıgımda jailalmıstım ..
Üstdede iteminiz kendine yeticek kadar diye bişi okumustum ..İtemim bana yeter..
Başka Sormak İstediginiz Varsa Buyrun ..
Tufii:
@Huor Amras Calafalas
Sayın Osman TOMAS Öncelikle Alımları kısa süre için durdurduk ve alımları faal hale getirdiğimizde tekrardan başvuru yapmanızı rica ediyorum. Lakin sizin başvurunuzu gene de bir gözden geçirdim Ve size şunları söyleyebilriim ki kurallarımız ve oluşumumuzu gözden geçirmemiş veya okuduysanızda okuduklarınızı tam olarak idrak edememişsiniz ve bizi oyundan da olsa tanıyamadığınızı malesef vermiş olduğunuz cevaplarla görmüş oldum. Bizim oyun felsefemizde belirli bir aileye mensup ya da topluluk icersindeki insanlar degil deyim yerindeyse tek tabanca yeni bir oluşum icersinde olmak isteyen insanlara kapımız acık. İlerde tekrar başvuru yapmak isterseniz biz hakkında biraz daha bilgi aldıktan sonra başvuru yapmanızı öneriyorum. Bu şekilde hem siz başvurunuza daha sübuta ermiş bir cevap , hemde biz uzun soluklu bir dost elde etmiş oluruz.
İyi oyunlar.
Evanescence Amoresperros:
1- Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Ramazan SOYALP İzmir
2- Oyundaki Nickname’leriniz.
Evanescence Amoresperros,Jaymzjane Amoresperros, Sweet Amoresperros,Jaymzdreams Enoly
3- Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
3 varlock 1 pm warlocklar pk 1 pm mavi Swett craft
4- Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
her karakter aşağı yukarı 500 saat
5- Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev
6- Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Bİ loncaya gerek duyuyorum ve sempati duydugum bir loncasınız
7- Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Shot to kill bunun dısında bulunmadım
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Jail aldım bir kere küfürden jaymzdreams nick le hatıradıgım bu
Buffavento:
@Evanescence Amoresperros
Başvurunuz değerlendirmeye alındı . Loncadaki arkadaşların sizin hakkınızdaki görüşlerini bekliyoruz. Olumlu sonuc cıkarsa buradan bildiri yapıp sizle 2. bir görüşmede buluncaz.
***Tuana Demor***:
Başvuru için gerekenler.
Merhabalar,
1- Adım Mehmet 20 yaşındayım,Adana'da yaşıyorum.
2- Diana,Mollydemor,Extacy,Angelina,Lucy
3- Diana->Tame
Mollydemor->Mf Warlock
Extacy->Fenc&Arch warrior.
Angelina->Craft(Tinker Lumberjack Mining vs.)
Lucy->Taiolar
4- Online Sürem 3 acc toplamı 2500 civarı.(Tame karakterin bulundugu acc 1830)–
Gün içerisinde ortalama 3 yada 4 saat online oluyorum.
5- Evden oynuyorum.
6- Sizleri daha yakından tanımak ve oyunun tadını çıkarmak ve hareketsiz durmayı sevmediğimden sürekli adrenalin gerekli bana buda sizin guildinizde görebildiğim kadarı ile hat safada.
7- The Sentinels(Ara verdikten sonra),herhangi bir aileye mensup değilim.The Sentinels'ten ayrılma sebebim kişiseldir (Şahsi kararımdır)guild ile veya memberları ile hiçbir sorunum yoktur.
Referans Gösterebileceğim isimler,
Alexander (De'Nogua)
Anita (De'Nogua)
Blacksoldier (De'Nogua)
8- Jail almadım.(İtem Resetten Sonra Uzun bir ara verdim accountum arkadaşımda idi ona sordum jaile hiç girmemiş.)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git