Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (71/80) > >>

_Sasu_:

--- Alıntı yapılan: none - 15 Şubat 2011, 23:13:03 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
 Kağan , 21 , Bahcesehir/Istanbul
2-   Oyundaki Nickname�leriniz.
 None - Angelia
3-   Karakterlerinizin özellikleri
 Sw Warlock - Pure Mage
4-   Toplam Online süreniz � Ortalama gün içersindeki online süreniz?
 347 Saat - minimum 4 saat online surem wardir ama actionun durumuna gore degiskenlik gosterir.
5-   Nereden oynuyorusunuz ?
 Evden baglaniyorum
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
 Serverin Kill/Death orani en yuksek olan loncasinin icinide merak ediyorum. Guild olarak doru zamanlarda doru yerlere rushlamaniz ayri bi nedenim. Zaten bir kac arakdasimda sizin loncanizda
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
 Kill for Life loncasinda bulundum ayrilma sebebim de real arkadasimin istegi uzerine ayrilmam. referans gosterebilecegim kisiler Ejder Nec. Injected . Diamond . Wolf . Karah
8- Jail aldınız mı ?
 Bu seferda 2 kez jail aldim. 1. ilk basladim zamanlarda .kufur sistemini bilmiyordum aci bir sekilde ogrendim :D 2.kez de sohbet arasinda arkadasim saka olsun diye .kufur yazmıs birden kendimi jailde buldum  :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı yapılan: Rasmus - 16 Şubat 2011, 15:54:57 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
-- Ad: Yunus Emre TAŞ - 22.11.1987 - Antalya
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
-- Rasputin
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
-- (Tamen - Puri Mage)
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
-- Sabah 8:00'dan Akşam 24:00' a kadar Oynayabilirim İş Yerinde 6 ya kadar girebiliyorum Sonrası evden.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
-- İş, Ev
-- Baya Araştırdım Gördüğüm Kadarıyla En iyi lonca siz siniz size girmicemde ne yapacam ?
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
-- Daha önce Hic Loncaya girmedim - Aile[Overdose(Tamer Ailesi)+Wanted's(Tamer Ailesiydi Kendi ailemdi)] Fakat 1 yıla yakın oyunda değişdim işlerimden dolayı ara verdim.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
-- Almadım.

--- Alıntı sonu ---

Başvurlarınız olumsuz sonuçlanmıştır...

gurleten:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Numan 28 Balıkesir / Erdek
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Yılan oğlu - Joker -
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Yılanoğlu (Mf,Sw,Arc) Joker pure mage
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
8 saat
ev - iş
Hainim, oyunda etik anlayışım yok, Her türlü kötülük res kill, craft kesme bütün düzenbazlıklar var bende zaten adı ustunde yılanoğlu :)
Time to war - loncada bır aralar onlıne sayısı cok dustu bu yuzden ayrıldım. Qualty
hayır..

_Sasu_:

--- Alıntı yapılan: gurleten - 19 Şubat 2011, 02:06:17 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Numan 28 Balıkesir / Erdek
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Yılan oğlu - Joker -
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Yılanoğlu (Mf,Sw,Arc) Joker pure mage
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
8 saat
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
ev - iş
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Hainim, oyunda etik anlayışım yok, Her türlü kötülük res kill, craft kesme bütün düzenbazlıklar var bende zaten adı ustunde yılanoğlu :)
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Time to war - loncada bır aralar onlıne sayısı cok dustu bu yuzden ayrıldım. Qualty
hayır..

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır.

Murtaza Cuiviene:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Muhammet Hanifi,Kenya
Delifişek
7x fence
1690 saat
Evden,İşten,Heryerden
Guild yanıyo aga
tek takılırım anlıonmu?!?
İşim olmaz(H)

_Sasu_:

--- Alıntı yapılan: Murtaza Cuiviene - 19 Şubat 2011, 03:44:47 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Muhammet Hanifi,Kenya
Delifişek
7x fence
1690 saat
Evden,İşten,Heryerden
Guild yanıyo aga
tek takılırım anlıonmu?!?
İşim olmaz(H)

--- Alıntı sonu ---

Guildin anahtarını sana teslim ediyoruz... Robert'inde katılacağı törenle.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git