Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (78/80) > >>

Jonass:
1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Adım Mustafa 17 İzmir
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Ashlev-Pegasus
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Ashlev (Mf Warlock) , Pegasus (Sw-Warrior).
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
600 - 4 İle 8 Saat Arası Online Olurum.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Evden Oynuyorum.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Uo Hayatım Boyunca Hep Sizin Gibi İyi Guildlerde Olmak İstiyordum Ve Sizin Guild İyi Guild Sizinlen Birlikte Olmak İstiyorum
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Ottomen Time To War Ayrılmamın Sebebi Yıkıldı
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten).
1 Kez Aldım  Hakaretden aldım

Tufii Cuiviene.:

--- Alıntı yapılan: Jonass - 28 Şubat 2011, 16:41:56 ---6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Sizin Guild İyi Guild Sizinlen Birlikte Olmak İstiyorum

--- Alıntı sonu ---

kjasdjkgas adam haklı reyiz. (=

realkhan:

--- Alıntı yapılan: Jonass - 28 Şubat 2011, 16:41:56 ---Uo Hayatım Boyunca Hep Sizin Gibi İyi Guildlerde Olmak İstiyordum Ve Sizin Guild İyi Guild Sizinlen Birlikte Olmak İstiyorum

--- Alıntı sonu ---

O kadar !!!

_Sasu_:

--- Alıntı yapılan: Jonass - 28 Şubat 2011, 16:41:56 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Adım Mustafa 17 İzmir
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Ashlev-Pegasus
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Ashlev (Mf Warlock) , Pegasus (Sw-Warrior).
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
600 - 4 İle 8 Saat Arası Online Olurum.
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Evden Oynuyorum.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Uo Hayatım Boyunca Hep Sizin Gibi İyi Guildlerde Olmak İstiyordum Ve Sizin Guild İyi Guild Sizinlen Birlikte Olmak İstiyorum
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Ottomen Time To War Ayrılmamın Sebebi Yıkıldı
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten).
1 Kez Aldım  Hakaretden aldım

--- Alıntı sonu ---

Başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır.

_Sasu_:

--- Alıntı yapılan: syneff - 28 Şubat 2011, 06:33:34 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Mehmet Kağan Gümüşbaş / 27 / Antalya
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Syneff / Karah
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
P.Mage / Warlock (sw) (ikiside mavi ama pk olabilir problem olmaz)
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
Karah / 653 saat Syneff /  60 saat (yeni char Olmasindan dolayı) (8 - 16 saat gününe göre değişiyor)
5- Nerden Oynuyorsunuz? Ev / İş / Cafe.
Evden.
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
Bi Kaç defa Action ve Organizasyonunuza sahit oldum ve gercekten hosuma gitti. Ve bi kac arkadasim tavsiye etti.
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Eskiden Bulundugum Loca Kill for Life ( fakat pek action yapma sansim olmadi) ayrılma sebebim guildin Oyunu bırakması...Guildler genelde savasta olduklari icin kimse birbirini sevmez. Ben burda su benım referansimdir dersem olmaz. Ama kimseyle bi kavgam veya bi tartismam olmadi. Kill for Life Guildindeki herkes kefilim olabilir.
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Hayır almadim..

--- Alıntı sonu ---

Aramıza hoşgeldin...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git