Yetkili Paneli > Dying Wish

Dying Wish cani,ruhsuz katiller arıyor !

<< < (2/80) > >>

Led Zeppelin:
.

Tufii:

--- Alıntı yapılan: Led Zeppelin - 18 Mayıs 2008, 00:09:05 ---1-   Gerçek isminiz,yaşınız ve ikamet ettiğiniz şehir.
Ali Hakan Koçoğlu 18 Bursa
2-   Oyundaki Nickname’leriniz.
Orgasm P.m. - Eddie Warlock
3-   Karakterlerinizin özellikleri (Aligmentinizi sormuyoruz çünkü herkesin koşulsuz Pk olması gerekiyor)
Şuan pk deil ama yaparım
4-   Toplam Online süreniz – Ortalama gün içersindeki online süreniz?
1500 Eddie - 500 civarıda Orgasm
5-   Nereden oynuyorusunuz ? Ev / İş / Cafe.
Ev
6-   Neden Dying W i s h ,neden bizimle beraber olmak istiyorsunuz?
İyi bir lonca
7-   Daha önce bulunduğunuz loncalar,aileler ve neden ayrıldığınız. Buralardan bize referans gösterebilceğiniz isimler var mı?
Twilight ailesi, kişisel nedenlerden ötürü - Salian referans olarak
8- Jail aldınız mı ? (Aldıysanız hangi sebepten)
Almadım.

--- Alıntı sonu ---

Hakan referanstan kasıt daha önce bulunduğun loncalardan referans verebilirmisin bu cocuk sağlamdır gibisinden seni guildeki arkadaşlarla konuştuk karara bağlıycaz en kısa sürede.

azizz:
Hakan canpolatımı alın yakışır guilde :) referans tufiko ahahahah :)

Buffavento:
Densizlik yapma , kaç yaşında adamsın uğraştığın şeylere bak. Yaşınla doğru orantılı davran biraz. Fuat'ı örnek al kendine.

Tufii:
Alım topiğidir alakasız post atmayın bu arada ne koymuş sana ya guilden ayrılmak ahuhahahua  . Sen madem delikanlısın benim yazdığım postu silmeyeydin.

Sen onu bunu boş ver başvuru yapcakmısın gene bize fake bi acc  ile "Salian sizle savaşmak bana gurur verir , Hep burada olmak istedim , Siz burada gördüğüm en iyi topluluksunuz" hede hödö gibi benzer yalama cümleler kullancaksan bu sefer ismini Mert değilde Meltem, Merve , M.... gibi benzer isimler kullan kişiliğine daha uygun olur geçen ki gibi de bir fake msn alırsın. gerçi almana gerek yok mevcuttur saten. Kamera olayı tam inandırıcı olur anladın sen onu. uahuhauha ne hallerdesin ya acıyorum sana ama çok da gülüyorum bir numarasın valla . keşke ayrılmayaydın ya guilde senden başka bizi güldüren yok kime gülecez biz ? 

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git