0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşım hem bana laf ediosun sonra da acıklama yapıyorsun cidden şizofren filanmısın?Demin bana soru sormadın soruma cevap ver diyorsun şimdide gelmiş bana sanki ben güzin ablaymışım gibi alıntı yapıp dert yanıyorsun.Ama gene de ben yapayım güzin ablalık sanırım senin psikolojik sorunların var ve beyindeki endorfin hormonun arada bir yükseliyor bundan dolayı beyin basıncı artınca hormonal denge karışıyor.Kısa zamanda bi ruh ve sinir hastalığı hastahanesine gitmen dileğimle....
Aptalsın panpa . Ben hepimize 30k'dan yapıyorum diye götümü yırtıyorum bizim başlıkta , sen gidip 60'dan alıyorsun .
Iı şey biz eskiden .kufur'un calıstıgına ınanan varsa .kufur yazsın
Valla sırf güzel devletimin okulu diye okumayan sen, gözümde vatan hayinisin. Senin beynini yıkayanlarda ele başlarında yani ipe götürülecek adamlar. Hani beyenmiyorsan Türkiye min güzel topragını istediğin yere gidebilirsin. Hani bu düzene bir tepki olarak okumadım vs demiştin bir yazında ordan aklıma geldi. Annen baban öğretmen ve sana bir büyük ile nasıl konuşulacagına öğretememişler. Yazıklar olsun. Millete anama sövün diyip gülümsemek. Yazık ...
Guild üyeleri değilde, sisteme senin dahil olman çok gereksiz olmuş. Bence boşuna yazılmış bir sistem oldu, boşuna zahmet edilmiş. Böyle tipler olduğu sürece çete mete boş bence.Incognito atıp çete içi dayanışmayı test edeyim dedim ama maalesef ;
bi rakı masasında bu herifi dinlemeden oturan adam varsa bu forumda bilin ki liselidir, tikkydir, hatta bi boktan çakmayan hırbodur. dolayısıyla böylesine önemli bir adamın ölmesine çok üzülürüm. müzik hayatının bitmiş olmasına da üzülüyorum. kişiliği umrumda değil, ben müziğini dinlerim. kişilik olarak isterse canavar olsun. benim istediğim müziği. hadi eyw liseliler
Alıntı yapılan: Dirty Sanchez - Mart 16, 2011, 11:32:35 ÖShaklı derken ?Alıntı yapılan: TheKull - Mart 16, 2011, 11:01:18 ÖSSende gitsende bir ****** çocuğu eksilse.Bunda haklı.
haklı derken ?
Sende gitsende bir ****** çocuğu eksilse.
beceremiyorsun işte kapat, her sene acc item res acc item res bırak ya.revo 11 in b*klugu bu dupe.
Ben bukadar dangalaklık görmedim.. Bu oyunda hiçbir şekilde illegal bişi kazanmadım bu 1.... Senin söylediğin şeylerin hepsi ingame bu 2.. Yani oyuna dahil olan şeyler... Ben olmayan şeyleri yapan sen ve senin gibilerin hayattada illegal bişileri yaparken çekinicekleri sanmıyorum bu benim düşüncem saygı duy .. Bu iki şeyi ayırt edemiyerek çocuk sığır ve dangalak galiba sen oluyorsun..
Vay dengesiz öküz vay
Piçlik diz boyu, ne haysiyet var, ne gurur siz de! Ne söylesen boş size, bunca insan emek vermiş oyun için gece gündüz kendi çapında bişeyler için çabalamış 2 - 3 şerefsiz bu emekleri yok etmiş. Herşey unutulur, kimse giden emekleri için üzülmez, çünkü herşey Oyundur bilir. Ama bunları yapan haysiyetsiz şerefsizler burda emek veren insanlarla dalga geçiyor ve kimse bunları forumdan uzaklaştırmıyorsa, hala gülüp eğleniyorlarsa en azından küfür etmek hakkımızdır bu şerefsiz piçlere...
kendi serverinizi açın da hepimiz sizin gibi parazit, işe yaramaz bünyelerden kurtulup rahat bir nefes alalım.
piç burak asjkdhsajkhd
şimdi de kendilerine sövüyorlar .Uploaded with ImageShack.us
banla lan gıcık oldum pezoya.o deıl bence bızden bırı lan o.Benım lavayı ne kadar sevdıgımı bılıyor heralde ondan bınmıs lavaya.Ya da tesaduf dıcemde sokarım oyle tesadufe dsfgsdf
Tüy olan yerlerimi gösterebilirim.
Bir Oyunu dahi Hilesiz Oynayamıyosunuz...! Bırakın Yeni bir hayata atılmayı... Onuda bok edersiniz...!
..........Ama Biohazard bu işin bokunu çıkarmış ve forumdada bununla ilgili itiraflarını heryerde yapmıştır. Teker teker alıntı yapmayacağım................
tek basıma alabilecegim bir karar degil derken? yani şuan 16 yaşındaki bir çocuktan başka bir staff yok, bizi ipleyen yok diyorsun öylemi? Cok heycanlandım ellerim titriyor.