Gönderen Konu: Uyarı Alanlar  (Okunma sayısı 12153 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cßlack

• ~
  • Kıdemli Üye
Ynt: Uyarı Alanlar
« Yanıtla #15 : Ocak 24, 2011, 11:15:22 ÖS »
Bir kere tanımadığın insanlar hakkında kapasitenin yetmeyeceği şekilde konuşmamayı ailen öğretmedi mi sana ? 13 yaşında olan kardeşim kadar mantığın yok zaten bu yazdığın -18 yaşında çocuk- lafından ne olduğun belli oluyor, benimle tartışamayacak kadar kültürsüzsün. Hadi bak samanyolu tv'de cennet hakkında bşiler var koş. Ayrica beni tanımadan yaşımı bilmeden nasıl 18 yaşında diyorsun :). Neyse iyi seyirler.

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ocak 26, 2011, 12:28:48 ÖÖ »
Yeter be koçum cidden baydın şu forumda artık.
Sasu dediğin adam senin baban yaşında şu klavye başına geçince mastrubasyon öncesi foruma girip o adrenalinle yazılar yazıyorsun bir gün biri seni ıssız inşaata götürcek görüceksin lafını bil de konuş lan edepsiz

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Ocak 28, 2011, 05:17:31 ÖS »
Yetmezse arkadan dahha uzunu gelio manasında o :D

Çevrimdışı cßlack

• ~
  • Kıdemli Üye
« Yanıtla #18 : Ocak 31, 2011, 11:39:00 ÖÖ »
arkadaslar hıc bısı olmamıs gıbı devammı edılıcek 2-3 kısı banlandı veya banlanmadı sabah oyuna gırdım rastgele bı exle karsılastım sordumda aldıgım cvp kufurlu bı sekılde dvm ettı yok efendım kac senelık server robetın sucu bunu herkez yapardı dendı :D bu adamlara cıdden nolucak hıc bı fıkrım yok ?

forum kurallarına aykırı başlık.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Şubat 01, 2011, 08:31:27 ÖS »
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2011, 09:36:36 ÖÖ »
Bi arkadaşımın profilinde gördüm bunu paylaştığımda başıma ne gelecek bilmiyorum belkide forumdan ban yiyeceğim ancak gördüğüm kadarıyla küfürlü bir video paylaşmıştı birisi hiçbirşey olmadı o zaman linki vereyim buyrun.

Namusdan bahsedip duruyorsunuz ya.

http://www.facebook.com/pages/BaRaKa/231890100749#.....
Verdiğiniz link aşırı küfür içerdiğinden ilk uyarınızı aldınız...

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Şubat 12, 2011, 01:12:40 ÖS »
Beyler öncelikle klaslar arasında KESİNLİKLE DENGESİZLİK olduğuna inanmıyorum AMA KESİNLİKLE ADALETSİZLİK OLDUĞUNA İNANIYORUM.  ve bu başlık tamamen twilight üyelerinin 50 tanesinin 48 inin pmage olarak oynaması ve sürekli rel por anmani in nox kombosuyla oyunun sittin sene doğru orantılı açılmış bi durumdur ve herkestiğin adam aynı robe ile kalkmaktadır..

ya abi neden hala sistmi eleştiriosunuz anlamıyorum pure mage harbi ölüyor yani kesiyoruz biz ve basit o kadar kasmıo adamı öldürmek ama anlamsız abi kesmek insanlar çok yöneldi bu pmage in iyi olduğundan degil ekonomik ve toplu actilerde iyi iş cıkardıgından yoksa pure mage cok kral klass herkesi sitip atıo muhteşem güzel diye bi şey yok   abi pmage olarak 1 vs 1 de adam kesmek gerçekten çok çok zor ama warlokcken cok rahat wariorken saten anasını da aglatırsın.

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #22 : Şubat 13, 2011, 01:34:31 ÖÖ »
Biberonu verdinde 2 yemek arası emzik değiştirdinmi? değişmedinse ondan aglıyodur ;) "" eli kulağındadır " kötü haber tez duyulur " ;)

Biz bu jonanın ağzına biberon vermedikmi daha ne ağlıyo anlamadım ?

bebe bu ya yazık.

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Şubat 13, 2011, 02:01:55 ÖÖ »
adam sanmıştım, yanılmışım. meğerse manukyan'ın torunuymuş.

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #24 : Şubat 15, 2011, 07:31:19 ÖS »

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : Şubat 17, 2011, 09:08:45 ÖS »
Hebele Hebule Hebele Hebule  Hebele Hebule  Hebele Hebule  Hebele Hebule  Hebele

Çevrimdışı Rebel

• Oyun Görevlisi
  • Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : Şubat 20, 2011, 08:43:18 ÖS »

yarası olan gocunur. Bir yaran varsa ; yarana merhem olalım . Hani böyle ağlıyosun felan da ; senin için bölümmü açsak zırlayanlar bölümü felan. Yok nekadar acı seviye fetüs terk

ufucklık ya  ; bırakın havlasın

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : Şubat 21, 2011, 04:22:06 ÖS »
Yanılmıyorsam geçenlerde Dw'nin Lonca başkanı bir açıklama yaptı biz guildlere spy char sokturup sizleri takip edecek kadar aciz değiliz gibilerinden.

Eğer o acizlik değildi ise bu ne tür bir hadise bir yorum bekliyorum ben kendisinden.

Ha gelip buraya yazmasınlar lütfen,  "Evet böyle bir olay olmuş bizden habersiz bir arkadaşımız böyle bir nane yemiş (yalana bak yalana) neyseki arkadaşı guildden attık gereği yapıldı dont worry be happy!"

Gereği nedir biliyormusunuz size hakketdiğiniz gerçek heykelciğin verilmesi.

Bkz: Bereket Tanrısı
Legendary

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Şubat 22, 2011, 10:17:24 ÖS »
Bu maçı Beşiktaş'ın almasını istiyordum. Çünkü zirveye en yakın taraf Fenerbahçe. Beşiktaş'ın zaten şampiyon olması imkansız, bu maçı alsaydı Trabzon'un önü açılacaktı. Bizans yalakaları şampiyon olacağına anadolu takımı şampiyon olsun.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : Şubat 27, 2011, 10:42:30 ÖS »
chardaki 10m üstü ceklere gelmemiş resmen direk acc gelmiş :) zıçtık resmen bende diyordum 10m lik cekim yok balıklardan negldiyse attım 2,5m 5m gibi rakamlardı acc gelince alayı gitmiş hesapladımda 2 arkadas ortak chara koymustuk aicha teamera diye 80m para gitti 4 ay demek neyse yapcak bişy yok suan 7,5m param kaldı :)