Gönderen Konu: Hesabı Kapatılanlar  (Okunma sayısı 17398 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
Ynt: Hesabı Kapatılanlar
« Yanıtla #165 : Mayıs 10, 2010, 08:30:01 ÖS »
lan senin yüzünden jail yedim olm sende 3 tyaşındaki çocuk kadar beyin varmı varsa çalışıyormu?

senin kadar beyinsizini görmedim tam bi amelesin
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2010, 08:40:03 ÖS Gönderen: booker »
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #166 : Mayıs 18, 2010, 03:04:45 ÖS »
Balık pişirme macrosu elime geçti ve kullandım.Banlanma alanına çekildim şimdi.Eğer bir kişi çıkıp elinizle pişiriceksiniz der ise bu oyun burda biter.Eski köye yeni adet getiriyorsunuz.3 yıldır bu şekilde pişiriyordum şimdimi böyle birşey oldu?

Revolution battı iyice boka bulaştı,bu şekilde iş  yapmaya devam ederseniz bende sunucu arıycam kendime size birde para kazandırıyoruz

Legendary

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #167 : Mayıs 18, 2010, 03:07:08 ÖS »
Boş serverin Boş anketi takan mı var ki Cardi...

takan olsa server bu duruma düşmez zaten 2 staff bozuntusunun eline vermişler serveri kankaları ile takılsınlar :D sddsasdsa leymir team takılsın artık kendi kendini kessinler durmadan shasusahdsa
Legendary

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #168 : Mayıs 20, 2010, 09:51:46 ÖS »
Nipplesucker adlı kullanıcı,hesap isminden ötürü Yörünge Dışı'dır.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #169 : Mayıs 21, 2010, 09:01:34 ÖS »
Ya bu moderator KARA BEN NEMSI de her Dying Wishin ettigi kufurleri siliyor bizim yazdiklarimizi ise on planda tutuyor :D ne kalles adam ya koymussak koymusuz SANANE  ? ? ?   BAS GIT BURASI BIZIM BOLUMUMUZ !

Çevrimdışı belalim

• Forum Üst Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #170 : Mayıs 30, 2010, 08:53:40 ÖS »
Kimin,neyin ne mal olduğunu anladık..Yancı Staff-Mod dolu be kardeş..
Yancı; sizin kahve kültürünüzde okey, kağıt oyunları gibi oyun oynayanların dışında kalanlara denir. Burada yancı yok ve olmayacaktır.

Çevrimdışı belalim

• Forum Üst Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #171 : Mayıs 30, 2010, 09:00:09 ÖS »
Selahaddin ...da alıp git lütfen.
İlk uyarınızın bulunduğundan,

... da al git. abim hadi yetki olsa yaptıgınız pusu buglarınızda hepiniz jail manyagı olmustunuz
İlk uyarınızın bulunduğundan, hesaplarınız kapatıldı.
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2010, 09:05:09 ÖS Gönderen: belalim »

Çevrimdışı belalim

• Forum Üst Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #172 : Haziran 10, 2010, 08:59:32 ÖS »
Zaten bir sen,bir de o pavyon tabelası arkadaşın.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #173 : Haziran 13, 2010, 10:01:06 ÖÖ »
guildi var diye para veren premiumu var diye para veren ve bu yüzden staff tarafından olumlu yönden kayırılan playerler oldukça bu server daha çok kan kaybeder.staff kadrosunun revizyona gitmesi gerekiyor.abuk subuk adamları staff yaparlarsa olacağı bu zaten

Hiçbir yetkili kimseyi kayırmamaktadır.

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #174 : Haziran 25, 2010, 10:32:04 ÖÖ »
kerokko hesabı kapatılmıştır. Stizz gerekli bilgilendirmeyi daha önce yapmış.
Her ne kadar Konu Dışı diye bir bölümümüz olsa da, gereksiz yere açtığı konu ve attığı postlar sebebi ile kapatılmıştır.
Forum ortak kullanım alanıdır. Bunu unutmayın.

- Forum kullanıcılarının, konular hakkında lüzumsuz bir şekilde cevap yazmaları durumunda hesapları uyarısız olarak kapatılır.

Revolution Uo forumlarında yazan her kullanıcı yukarıdaki şartları okumuş, özümsemiş ve kabul etmiş sayılır.

Kuralda bahsedilen cevap yazma konu açmayı da kapsamaktadır. Artık bu tip olaylara tolerans göstermeyeceğiz. Herkesi ilgilendiren konular açabilirsiniz ama sırf can sıkıntınızı gidermek için abuk sabuk yazılar yazıp konu açamazsınız.

yağmur yağıyordu ve dışarıda ıslak kedi gördüm  :o  :o yağmurla alakalı sanırım o nedenle ıslanmış  :o

elimden geldiğince çizmeye çalıştım, takriben şöyle birşeydi:

harika öyle değilmi?

beyler selam.
inanılmaz bir rüya gördüm, rüya tabiri kitaplarına baktım, google a yazdım, son çare olarak rüya yorumlayan ablayı aradım fakat düşmedi. neden düşmedi bilmiyorum. neyse ben küfürümü edip kapadım telefonumu. sizden rüyamı yorumlamanızı istiyorum. YALNIZ DURUM ÇOK CİDDİ DALGA GEÇECEKLER FACEBOOKTA KOMİK VİDEO ALTINA YORUM YAPSIN LÜTFEN.

rüya herzamanki gibi sabah işe gitmek için hazırlanırmışçasına başlıyor, kalkıyorum, banyoya gidiyorum, dişimi fırçalıyorum, BURAYA DİKKAT TUVALETİMİ YAPMADAN ÇIKIYORUM TUVALETTEN. daha sonra giyinmeye gidiyorum, geçen günlerde bir tişört aldım, böyle gri çizgili desenli, aslında çizgili değilde düz gri değil, hani okul tişörtleri olur ya gri, noktalı noktalı öyle. tişörtün üzerinde dinazor var, ÖNEMLİ BURASI DİNAZORUN RENGİ SİYAH. dinazorlu tişörtün altına siyah kanvas pantolonumu giyiyorum. sonra yemek yemeye gidiyorum BURASIDA ÖNEMLİ ÇÜNKÜ BEN SABAH YEMEK YEMEM ASLA!! yemekte cornflakes yiyorum kakaolu. ama beklemek lazım ilk, corn flakes in yumuşağını severim ben. sonra susuyorum birde su içiyorum. ayakkabılarıma bakıp kumaş olanı seçiyorum, giyiyorum ve evden çıkıyorum.

buraya kadar birkaç nokta dışında herşey gayet sıradan. bostancı köprüsüne yürümeye başlıyorum, ordan metrobüslemi gitsem diye düşünüyorum boşver diyorum otobüs bekliyorum. 500t geliyor, fsm boştur diye düşünüp 500t ye biniyorum. ÖNEMLİ HAKKATEN FSM BOŞ, DOĞRU TAHMİN EDİYORUM. otobüsün camı açık ve benimde saçım hafif uzun olduğu için şekli bozuluyor saçımın, hafif feminen tavırlarla saçımın önünü yana yatırmak zorunda kalıyorum zaman zaman. önümde oturan karşı cinsinde böyle yapması dikkatimi çekiyor, "ondan daha az yapmalıyım" diyorum kendi kendime. saçları rüzgara bırakıyorum sonra. rüzgar güzelleşiyor bir anda, belirli bir yöne esmeye başlıyor. öyle oluncada saç cix duruyor zaten. neyse sonra 4.levente varıyorum, telefon titriyor sanıyorum fakat titremediğini anlıyorum. iniyorum otobüsten metroya doğru gidiyorum. akbili tam turnikelere yaklaşınca elime alıyorum, turnikeyi havalı bir şekilde itiyorum. oldukça cool gözüktüğümü hissediyorum o an.

neyse metroya biniyorum sonra, yerin bilmemkaç metre altında geçen yaklaşık 10 dakika ardından levente varıyoruz. insanlar yavaş hareketleniyor kapılara doğru BURASI ÖNEMLİ BEN HAREKETLENMİYORUM. çünkü mecidiyeköye daha gelmedik. yaklaşık 3 dakika sonrasında mecidiyeköye varıyoruz. kapıya doğru en son ben ilerliyorum, hergün yaptığım şey artık tecrübeliyim, acelesi yok yani. neyse 40 saniye süren yürüyen merdiven ve suratıma esen serin havanın ardından son düzlüğe giriyorum. merak ediyorum bugün koridorda ülkemin hangi köşesinden sanat icra ediliyor diye. BURASI ÖNEMLİ tulum çalan bir adam var. para bırakmıyorum, antipatik geliyor ama göz ucu ile bakıp, saygımı sunuyorum. son yürüyen merdivenler ise nispeten daha kısa, BURASI ÖNEMLİ METRO İSTASYONUNDAN ÇIKINCA MECİDİYEKÖY MEYDANINA ÇIKIYORUM. ki beklenmedik birşey değil bu.

meydanda şöyle bir etrafıma bakıyorum. kimse yok. inanmayın tabi meydan dolu, bir telaş bir koşuşturma.

BURASI ÖNEMLİ SONRA İŞE GİDİYORUM, EVE GELİYORUM, UYUYORUM.

işte rüya bu GİZEM YUVASI ABİ. ANLAMAK İSTİYORUM. AYDINLATIN LÜTFEN.

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #175 : Temmuz 08, 2010, 10:19:20 ÖÖ »

bu adamı hala bu serverda oynatan stafflerde gitsin kumdan kale yapsınlar, staffliği beceremiyorlar, kale belki olur.

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #176 : Temmuz 13, 2010, 01:54:35 ÖS »
qRaL-07 özel mesaj yolu ile küfür etmekten hesabınız kapatılmıştır.
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2010, 01:57:13 ÖS Gönderen: Eths »

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #177 : Temmuz 16, 2010, 07:05:55 ÖS »
boş insanları koymuşlar sonrada alayına komuşlar

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #178 : Temmuz 20, 2010, 10:33:49 ÖS »

Çevrimdışı Spinoza

• Oyun Görevlisi
  • Üye
« Yanıtla #179 : Temmuz 21, 2010, 12:28:09 ÖÖ »
siz 4 tane heartbreaker guiklden birine ölüyorsanız o an cesewt direk havada ucuyorsa bne bunda şüphe ararı m arkdaşım ne saçma bişi direk ceset kesiliyyyor ölür ölmez völe bi saçma olayı nerde götdünüz siz ya yeter artuj amına koyam uo mu oynuyoz porgramla kapışıyoz sikerim ya artık tak etti ne böle bırakın oynamıyayın revoda yapmayın böle şeyler he ekran bi insan olsa anlıcam ama sn de o cest keslioyrsa bu seberda düşünmek lazım satın robert artık ilgelinen bu tür insanlarla emek veriyoz burda oyn*** için herkez eays spedd acacaksa oynamayak  daha iiy ya