Gönderen Konu: Hesabı Kapatılanlar  (Okunma sayısı 18005 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JR. PisLick

• Ziyaretçi
Ynt: Hesabı Kapatılanlar
« Yanıtla #225 : Mart 17, 2011, 01:11:33 ÖS »

Çevrimdışı Rebel

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #226 : Mart 20, 2011, 11:00:58 ÖÖ »
Bırakmak İçin Güzel Bir Sebep. Ama Bence Bug'ı Bilipde Real Arkadaşlarına Söyleyen Stafflar Utansın.  ;)

hepınızın anasını bbacınısını sıkıyım ocları sızı

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #227 : Mart 22, 2011, 01:48:25 ÖS »
Bug abuse itemlarla millete hava atıyorlar bir de utanmadan. İnsanların kendilerine hiç saygısı kalmamış, küfür ettirecek yer arıyorlar. Biri bug bulur sömürür marifetmiş gibi her yere yazar , öbürü account&char rese sebep olur hala cool tavırlar sergilemeye çalışır. Etraf annesiz dolmuş.

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #228 : Mart 26, 2011, 02:00:51 ÖS »
ben de bir an duyulmadı sandıydım. kendisine de anında iletmişsinizdir o zaman, saygı ve sevgilerimiz eşliğinde :)
sütten çıkmış ak kaşık değil o adam ki ventten veya farklı ortamlardan size yardımcı olmadığını bilmemek için saf olmak gerekior sfd

ha halen safiyane polyanna gibi onu veya loncandaki arklarını(nasıl bir lonca nasıl bir arkadaşlıksa ahah) savunacaksan sana hatırlatırım enesle senin uzun zamandır yediğiniz kazığı gdgdf

oyunda zaten küfreden birisi deilim; bana küfür edilmedikçe veya küfür gibi ithamlar ve hareketler yapılmadıkça.
Legendary

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #229 : Mart 26, 2011, 03:36:29 ÖS »
Bazıları isimlerinin anılmasını sever.Ama ne şekilde sevdiği önemli değildir aslında ister paşa çocuğu denilsin ister O....çocugu fark yoktur onlar için.Onlarda bu yoldalar.
Legendary

Çevrimdışı cßlack

• ~
  • Kıdemli Üye
« Yanıtla #230 : Ekim 15, 2011, 06:13:44 ÖS »
Uo-dev'de u-s'de bas bas bağırdılar, Nydrian ( eski adıyla forever) kendi guildini kayırıyor. Edit yapıyor. vs vs. systecten atıldı. ***'dan atılmıştı. Kısa bir şey yaparsak.

Edomir'e girdi. sunucu kapandı
***'ya girdi. Server sahibine edit dedi banlandı.
Systec'e girdi. Sunucu'dan atıldı.
İntense'ye girdi. Sunucu 1 ay kapalı kaldı. 70 olan oyuncu sayısını 20 ye kadar düşürdü.
Revo'ya girdi player 40 30lardaydı. Şimdi 15'i zor geçiyor.

Daha çok varda aklıma gelmedi.

forum ve etkinlik için şartların uygun olmadığını nerden biliyorsun? Topu topu 3 4 aydır burdasın sen. Biz 4 5 ayda bir etkinlik görüyürduk. Kısacası bilmediğin şeyler hakkında yorum yapan sensin.  Ayrıca " o güzel kafanızı...." lafını seviyeli bir şekilde sana iade ediyorum.

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,81559.0.html
- Sunucu ve Yetkililer hakkında yalan, yanlış bilgi veren veya suçlayan kişilerin hesapları uyarısız olarak kapatılır.

hesabın kapandı.

Çevrimdışı Nydrian

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #231 : Ocak 01, 2012, 11:54:31 ÖS »
al kurallları oku beni alan ihlainden jaile atabiliomusun oğren akıllı staf arkadasım senin top oynadığın yerde biz cenabet gezioduk..

Kişinin oyunda ve forumda yetkiliye yaptığı hakaretlerden dolayı hesabı silindi.
« Son Düzenleme: Ocak 01, 2012, 11:55:06 ÖS Gönderen: Nydrian »