0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yorum yapıorm : http://www.nolur.com/
Herif ne makara adam ya.Madem İnfaz Team neden kısaltma kullanıyor demiş.Az düşünebilen arkadaşım benim ;1-) Bu adamlar İnfaz Team ' den değil.Sadece atkısını almışlar.Atkıyı sadece onlar takmıyor.2-) Atkı zaten çok büyük . Birde açılımını yazsalar 3m. falan olur heralde (: .Benfica maçında fenere küfrediyor demişler.1-) Fenere küfür etmek caiz bir kere. Her yerde her ortamda küfür edilir.2-) Türkiye genelinde de bir sonraki maç fenerle olunca 2-3 maç önceden fenere sövülmeye başlanır.Bu tüm takımlar için geçerli.3-) Fenevbahçenin Alkmaar maçında Galatasaray ' a sövdüğünü bilirim (: .
yaz aga yaz, kadıköyde 9 kasımda koyduğumuzuda yaz
Ama bu sefer taşırdın sabrımı, annene gelsin yengeç dansı hatta yolla bize birlikte dans edelim.
Hosmani tanımam hayatımdada hiç görmedım oda beni tanımaz cokda skimde hosmanun veya baskasının acmiş olmasi x)
soz vermek g.. vermye benzer bılırsın dımı
fazla gurur, g..e vurur.
burdakılerın ne oldugu mechul ısınız gucunuz laffffsızın chp neden kara carsaflı dedıklerınıze yalamalık yapıyor madem actınız konuyu cevap verın?mıllete komur vere vere ıktıdar oldu dedınız sımdı chp yapıyor akpnın ayaptıgını?bıt kadar beynınız yok 10 kısısınız ıste o yuzden sızın gıbı gerzekler cıddıye alınmaz hadı ahbabınıza soyleyın ( banla kocccum ) dıyın sonra sız mal mal salak salak bılgısayar basında oturup ona buna laf atın sızın aılenız nasıl acaba cok merak edıyorum.hanı dıncı degılsınız dıncılere laf atıp duruyorsunuz ya ;Dsokakta cıplakmı dolasıyor analarınız bacılarınız bu kadar mı laıksınız he miami sahillerindeki bayanlar gibi ya bu kadar salak 10 kısılık grup oldugunuz bılseydım bastan gırmez o prınc tanesınden bıle ufak olan beynınızı yormazdım
Bilmem babana sormak lazım birini mi çağırmış da sen böle olmuşsun .Ben sadece iğneleme yaptım 3 koldan saldıraya geçtiniz.Lol
Kadıköylü oğlanlar, ..... yalarlarÇarşıyı görünce, anne diye kaçarlarAl bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... Kartal golü atınca, aziz yedi kafayıAğzına puro diye, aldı baba .....Al bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın...Fener'in taraftarı, Türkiye'de 5 milyarHepsini toplasam, etmezki ...... kadarAl bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın... Portakal soyulur mu, tadına doyulur muFener sana bi ....., fizandan duyulur muAl bunu alamaz mısın, sen ne biçim delikanlısın.. Türkiye tarihinin en mükemmel tezahuratı... Tam 104 kıta %70 i fenere %20 si cimboma %10 erman, ahmet çakar vb. neKim mi yazdı tabiki ÇARŞI
cimbombom cimbombom söyle sen kimsin ? kadıköyün direkleri .... girsin.
ankaralıyız yoktur inkarımızbastonla g-t s-k-r ihtiyarımız