Gönderen Konu: Hesabı Kapatılanlar  (Okunma sayısı 17418 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
Ynt: Hesabı Kapatılanlar
« Yanıtla #195 : Eylül 09, 2010, 12:09:08 ÖÖ »
ya allah aşkına bu nasıl bi godoşluktur kalan bütün maçlar nasıl istanbulda oynatılır ya. fiba 2010 turkey değil istanbul yazsalardı keşke. toplam 5 maç oynatılsın diye izmire ankaraya kayseriye salon mu yaptı şimdi bunlar?

küfür edip susmamak gelior içimden sokaym sizin istanbulunuza lan.

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı  8)
Legendary

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #196 : Eylül 17, 2010, 06:53:09 ÖÖ »
*** cocuk lari ya olay yeni yine o guılt yine sped adamda oyun zevki birakmıyor siktimim yamyamlari ya  staf da yok siklerine gore acıyorlar

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #197 : Eylül 30, 2010, 04:23:50 ÖS »
Banlasan nolur 2 boyutlu oyunda staffsın diye bi yerlerin kalkmış tayyare?

Çevrimdışı cßlack

• ~
  • Kıdemli Üye
« Yanıtla #198 : Ekim 16, 2010, 10:03:27 ÖÖ »
biz hayvan sever insanlarız diyen bir mal vardı ahauhuahauhauh ne acı kendi buldukları bineği kesmek :'^^+%&//(() asdasd

2. uyarı, hakaret

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #199 : Ekim 25, 2010, 04:42:01 ÖS »
antibiyotik isimli üyenin 1 uyarısı vardı zaten. Konu ile alakasız yazılar yazmak ve konuda tartışma çıkarmaya yönelik yazılar yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Legendary

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #200 : Ekim 25, 2010, 10:17:59 ÖS »
aaah ah çıkıp gökyüzüne bağırsam kuşlar adam olurdu be arkadaş. ne bok yerseniz yiyin faceten güzel paylaşılarınızla "nefreti körükleyerek cumhuriyeti kurtar"ın.

kendi çapında yaptığın şey facebooktan video paylaşmak muhtemelen. ya da atatürke bir şey diyenleri susturarak atatürkün size asıl bıraktığı, vücudu toprak olup gitse de baki kalacak olan cumhuriyeti, demokrasiyi boşverin gitsin. hepiniz boş muhabbetsiniz. o bahsettiğiniz kişiler başa geçerken, yargıyı onu bunu ele geçirdiğini söylerken siz hala oturduğunuz yerde 150 kilo olmuş bedeninizle paylaş butonuna tıklamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.

atatürke karşı yazı yazanları klavye başından tehdit etmek dışında yapabildiğiniz ve yapacağınız HİÇBİR ŞEY yok. çünkü hepiniz küçük birer KOYUNSUNUZ. cumhuriyet gidiyor, öyleyse atatürk videosu izleyeyim, adamlarısınız. başka bir deyişle, kıçınızdaki donu çalsalar sokağa çıkıp tepkinizi koyamayacak bir grup TIRSAKSINIZ ve klavye başından insanları susturarak cumhuriyeti kurtardığınızı falan düşünüyorsunuz :)

yazı nerden buraya geldi bilmiyorum ama sizi yeterince özetledim, gidin şimdi video izleyip ağlayın.

cumhuriyeti anüsünden becerip atsalar kılını kımıldatmazsın, ama atatürke "atatürk kötü :/" diyeni yaşatmıyorsun. hehe, kemikleri sızlıyordur adamın.

- Kişi kurum ya da kuruluşlara hakaret etmek forum hesabınızın kapatılmasına neden olur.
- Aşağılayıcı, müstehcen, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğüne aykırı, etik kurallara uymayan ve kanunlarla çelişecek her türlü yazı ve yazıların sahibi yazmış olduklarıyla birlikte forumdan uzaklaştırılır.

- Revolution Uo oyun sunucuları ve forumları iç işleyişinde demokrasi taahhüt etmeyen bir komünitedir.
Legendary

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
  • Legendary
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #201 : Kasım 02, 2010, 07:29:44 ÖÖ »
way ben senın yalanının te mına koyam işte işin içinden cıkmak için kıvır cnm kıvır dansoz oldun lan sen bana o para koymaz ama senın ailenın ben ve millet ne olduhunu anladi onun için sevindim he evinide 25m sattim 10m kardasın unutma kendini avutma :)
Legendary

Çevrimdışı cßlack

• ~
  • Kıdemli Üye
« Yanıtla #202 : Kasım 05, 2010, 04:13:42 ÖS »
Oyunda Hiç Kimse Kalmadı Ve Server'da Konusalan Kelimeler Server Kapanıyor Ve Herkez Başka Bir Servera Dağlıyor
Kapanacaksa Kasmamızınn Bir Anlamı Yok  Herhangi Bir Acıklama Yapılıcak'mı ! ???

sunucu hakkında asılsız bilgi

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #203 : Kasım 27, 2010, 04:52:57 ÖS »
Cidden kişisel sorunların var hayatında değil mi? Tekrar bırak stafflığı bence.

Hakaret etmek sorunlarınızı çözmez,aksine arttırır..
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #204 : Aralık 20, 2010, 09:18:49 ÖÖ »
Yaw burası revo olamyan şeyler burda olur ama hayatımda WASTEYE EV KURULAN Bİ SERVER İLK BURASI OLARAK GÖRDÜM ... HEy gidi heyy neden bu ayrıcalık biolara verildi tabi bunun robertin açıklaması lazım bence ? premium mu aldılar :F

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #205 : Ocak 12, 2011, 01:09:33 ÖS »
ya bu craftlara yapılan haksızlığın nedenini gerçekten merak ediyorum
acaba robertın sevgilisini bi boyacı yada bi marangoz yada bir demirci falan mı ayarttı da kendine aldı nedir yani bu dekorasyonculara kininiz?

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #206 : Ocak 16, 2011, 12:08:15 ÖS »
ISRAR ETMEYİN AMA BEBELER SİZİ SİKMEK İSTEMİYYYYYYYİMMMMMMMMM uo oynamakdan beyni sulanmış gerizekalı amıklar.
NOT: Cümle içinde yapılan tek hata bu siktiğimin ciğerleri ve dalaklarında bi kavurma cıkmıyacak pörsükleri ipleyip cvp yazmakdır baslığı kapamayanın amına+15 katana cvp yazmak için kendini yoranada +15 black staff ı laik görüyorum tekrarda hepinizin amınaaaa koyiyim der sağlıklı ve esen kalmanızı dilerim ki SİKEN bulunsun. >:D

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #207 : Ocak 16, 2011, 08:54:55 ÖS »
Süpersonik zekalı şahsiyet 150 gram et varmı kafatasının içinde ? Galatasaray SK o stad için ASY arazini verdi. ASY arazisinin beğenilmeyip iptal edilen ihale bedel 250+ milyon euro. Boş konuşma.

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #208 : Ocak 20, 2011, 08:20:29 ÖS »
Sen de git baban gelsin  :o

Kardesim posta bak oyle yaz bana ilk sizin velet yazi yazdi sen ona mukayet ol olamiyosan soyle bi koseye baglatalim

Bana saygı duy mu dedim ? İtaat et yeter ahaha

ne zamandan beri krallar ite köpeğe itaat eder oldu ;)

Oo patron sana buyuk kacar acitir dkkt et

Ulan başka topicteki muhabbetten , o topice değil de gelip buraya dedikodu için yazı yazıyorsunuz sonra da topici kirletme diyorsunuz. Sorsak üniversite okuyorsunuz , normalde çalışmayan aleti güya her yere sokuyorsunuz . Allah akıl fikir versin , hadi eyvallah  ;)

Agacda yasken egilir o yuzden su kucuk yasinda sana bisyler ogretse abilerinde essekligin baki kalmasa.

Çevrimdışı Vortquake De Nogua

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #209 : Ocak 26, 2011, 02:45:02 ÖS »