Gönderen Konu: İnternet Sorunsalı Yardımınızı Bekliyorum ....  (Okunma sayısı 74 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marvel (Duc) Izahul

• Ziyaretçi
İnternet Sorunsalı Yardımınızı Bekliyorum ....
« : Temmuz 18, 2008, 06:27:57 ÖS »
ttnetle görüs filan demeyin ricam ...kafamdaki bir soru var onu yok olmasını istiyorum ...Soruna Gelelim tasınmadan once xxx tt net fılan .sonra sifre yazıyorsun tmm burda sorun yoq...ama baska bir yere tasındım tel degisti filan ..bu acc ve sifre yanlıs diyor sorun ne dir size..bütün her sey tam ...Görüslerinizi bekliyorum ne kadarda anlatamasamda anladıgınız kadarıyla ....Simdiden Tesekürler

Çevrimdışı #DiMiTRi DisCoTecH#

• Üye
  • **
  • eMeKLi MeMBeR
    • E-Posta
Ynt: İnternet Sorunsalı Yardımınızı Bekliyorum ....
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2008, 06:31:48 ÖS »
Taşınınca bence numaranızı değiştirmek yerine taşındığınız yere aktarabilirdiniz.Bu sayede telefon oraya aktarıldığı andan itibaren internete bağlanabilirdin.Ttnetle görüş filan demeyin demişsin ama yani işi anlayana danışmak varken bence biraz abese iştigal oldu sanırım bu dediğin

Geçmiş olsun..

Marvel (Duc) Izahul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Temmuz 18, 2008, 06:41:52 ÖS »
saol cnm ...yarın halletmeyi düsünüyorum ya..bu neden kaynaklanıyor anlamıyorum ama ..

Çevrimdışı salom

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • THE SUN RISES UP...
« Yanıtla #3 : Temmuz 18, 2008, 06:46:08 ÖS »
Yakın zamanda taşınan ve de telefon numarası değişen birisi olarak yardımcı olmaya çalışırım ama söyleyeceklerim dışında bir durum ise mutlaka danışman gerekecek. Anladığım kadarı ile telefon numarasını nakil ettirmediniz ama adsli naklettirdiniz, bu durumda ilgili telekom şubesine dilekçe ile başvurup telefon numarasının değiştiğini bildirmen gerekiyor, onlarda adsl hattını yeni numarana kaydırıyor, eğer tüm bu süreç olmuş ve bağlanamıyor isen telekomu aramalısın ya da dilekçe verdin verirken yeni şifre ve kullanıcı adı istemiş olabilir doldurduğun dilekçe formu sen de unutmuş olabilrsin, iyi düşünmelisin ya da telefon değişti ama sen adsl nakil geldiği için aynen bağlanır zannettin dilekçe vs vermedin o yüzden bağlanmıyor olabilir :) Sadece senin pcyi kurup telefon no kısmını değiştirmek yeterli olmamaktadır malesef. Durum bunlardan ibaret...
KING FVF'ci :)

booker

Marvel (Duc) Izahul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Temmuz 18, 2008, 06:48:22 ÖS »
salom cok tskler tam istedigim cwp verdigin icin ...fıttırmak üzereydim ...Gercekten cok saol ...bende diyorum net var ama kullanıcı adı sıfre yanlıs dıyor nıye dıye anladım simdi ...