« Yanıtla #61 : Temmuz 26, 2008, 04:44:13 ÖS »
bak koçum.futbolu bılmedıgın çok açık.aslında sana cevap atarken bıle tereddütte kaldım ne gerek var uğraşmaya diye ama.genede içimdeki gs düşmanlığındanmıdır fener sevgisindenmidir kendımı bu postu atarken buldum.
şimdi:sen önce fenerbahçeyi 6-0'yen sonra bakalım kaç sene konuşucaksın,sevınıceksın.hatta 6-0 değil 3-0 yen, hadı onuda geçtım 3-0 yendiğini hayal et,ne kadar seviniceksin bak gör.
demek gs-kayseri maçı nasıl ise fb-gs maçıda öyle ha.buna yazı dahi yazmıyorum çünkü yazdıklarına kendin bile inanmıyosun.
hatta sana bı örnek verıyım.bu senekı kadiköydeki FTK maçı fb-gs berabere kalmış.tribünde oturup berabere kaldığımız için üzülürken deplasman tribünündeki ezikler beraberliğe o kadar seviniyolardiki anlatamam.
Futbolla azcık ilgin olsa ama
nerde..
Şimdi koç , moç , aslan falan filan geç bunları.
Oğlun olursa ilerde ona isim verebilirsin orangutanım , maymunum , öküzüm diye.
hani dnalarla alakalı
Ulan biz f5 ' i 5-1 yendik kupa aldık.
Bu sene Nonda kafasıyla soktu Şampiyon olduk.
Ama 2-3 sene sonra bunları sölemeyiz biz.
Niye ? - Çünkü yenileri gelir (;
Beraberliğe kimsenin sevindiği yok.
Ezik dediğin adamlarda sırf benim tanıdığım 30 artı adamlar senin yaşın kadar Kadıköy derbisine gitmişlerdir.
O adamlar senin yaşın kadar kupa görüp , şampiyonluk yaşamış adamlar.Beraberliğe sevinmezler (;
Önce isimlerini ağzına alırken bir destur çek , sonra fener formasıyla gördüğünde besmele.
Tamam mı?
Futbol bilgim olmaya bilir , yada sen beni öle görebiliyor olabilirsin.
E , sende bir futbol profesörü olmadığına göre ipimde olmassın (:
Hayde kolay gele.
« Son Düzenleme: Temmuz 26, 2008, 04:45:29 ÖS Gönderen: Cortex »

Legend Of Legends
Cortez Twilight
Evenness Twilight
Alcollica Twilight
Davidoff Twilight
Hilary Twilight