Somnus öncelikle ne yapmak istediğimiz hakkında bir fikrin olmadığından yazdıkların hakkında yorum yapmayacağım, tek bir cümlene yorum getiriyorum; bu da zaten senin üstüne bastığın nokta olacak:
-Ne yazık ki senin bahsettiğin olay, şehri savunmak adına ve ya şehri ele geçirmek adına gerçekleşmiyor köprüde

Ben de ondan bahsediyorum; tadını çıkara çıkara savaşalım, savaşların da bir ûslubu olsun, kuralı kaidesi olsun. Sosaria'da savaşlar önüne gelenin birbirine girmesi şeklinde mi güzel olur, yoksa en azından bir diyalog ve iletişim içinde gerçekleşirse mi güzel olur?
Herkeze şunu söylemek isterim; RP denilince LORD'um LAYD'im anlaşılmasın, bizim asıl parmak basmak istediğimiz nokta, ticaret, oyuncuların yönettiği ve yaşattığı bir şehir, ve o şehirde gerçeğe yakın, tiyatrovari bir hayat. Ben de sevmiyorum her önüne gelenin Lordum nasılsınız yok öyle yok böyle v.s. o kalıp çok anlamsız, saygı ifadesi olarak bay/bayan da kullanılabilir ki bence daha güzel olur. Zaten daha bu konularda toplantı bile yapmadık, daha kaç kişi olduğumuzu bile bilmiyoruz. Sadece ilk adımı attık, nasıl rp yapacağımız bize kalmış.
Fikirlerin, tavsiyelerin ve isteklerin olursa lütfen bizlerle de paylaş, ve bu oluşumda senin de fikirlerin yer alsın senin de katkın olsun.. Eğer istiyorsan tabi..