Gönderen Konu: Revolution'da RP  (Okunma sayısı 3118 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shadow_Tr

• Üye
  • **
  • Craft
    • E-Posta
Ynt: Revolution'da RP
« Yanıtla #75 : Haziran 19, 2010, 11:20:28 ÖS »
Ben istiyorum  :-*

iLkeegg (:

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : Haziran 19, 2010, 11:40:36 ÖS »
nujeLme bn gidiyorum ama hiç görmedim :s

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : Haziran 21, 2010, 06:45:07 ÖÖ »
Role play için bir şehire gerek yok bu bana biraz saçma geliyor. Zaten oynamış olduğumuz oyunun özü Role play e dayanıyor bunun için ayrı bir yer anlamsız olacak. Lakin gerçek olan oynadığımız oyunun artık role play çerçevesinde değil savaşmak adam öldürmek ve loot çekmek üzerine düşündüğü için insanlar role playden ister istemez uzaklaşıyor. Oyun amacından şaşıyor..

Tamamen Cahilligimden soruyorum Hiç bir art niyetim yok bir insan neden Rp yapar bişeye adepte olup istedigi birsey olmaya calısır felan bilgim bukadar..
Bilen burdan yada pm yoluyla cvp verirse sevinirim benim anlamadıgım bişey mi var bunda ..

Çevrimdışı JellySeda

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #78 : Haziran 21, 2010, 10:36:44 ÖÖ »
Role Play şehiri mevcut. İsteyenlere markını verebilirim. ( Nujel'm )

Ben istiyorumm

Çevrimdışı Anselmo

• Üye
  • **
« Yanıtla #79 : Haziran 22, 2010, 01:00:03 ÖÖ »
Tamamen Cahilligimden soruyorum Hiç bir art niyetim yok bir insan neden Rp yapar bişeye adepte olup istedigi birsey olmaya calısır felan bilgim bukadar..
Bilen burdan yada pm yoluyla cvp verirse sevinirim benim anlamadıgım bişey mi var bunda ..

Normal hayatta olamayacağın yaşayamayacağın karakteri yaşamak içindir. UO tarzı oyunlar zaten bunun içindir. Fakat araç artık amaç olmuş bu yüzden kaybediyor rp oyuncusu..
It's only after we've lost everything, that we're free to do anything

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #80 : Haziran 22, 2010, 02:33:48 ÖÖ »
Ultima belkide bize böle öğretildiği için yada gördüğüm rplerin hepsi saçma oldugu için olabilir Rp yapıyorum diyen cok player gördüm Merhaba lordum gibi Rp yi masa basında görmek isterim öğrenmek yada izlemek pc başında biraz saçma geliyor..
Ama yapmaya calışırım öğreten olursa..in gamede belkide ben yalnış düşünüyorum..