+3 katanam kayboldu.Artık serverda oynayamaz olduk.Serverdan soğudum.Action yaparken mandrake rootum bitti regler beleş olsun.Magelere mage kasmadan 100 skill verilsin.Serverdan soğudum.Artık oynayamaz oldum.Bandajlarımı çaldılar skill kasamadım serverdan soğudum.Siz adamı bezdirirsiniz.Server gittikçe kötüye gidiyor.Actionda giden cheap katanalarımın haddi hesabı yok.meditation kasması çok zorlaşmış.Serverdan soğudum.Başkalarında renkli binek var bende yok.Siz adamı serverdan iyice soğutursunuz.Evler çok pahalıymış serverdan soğudum.Oyunu bırakıyorum.Herkese selam eskiler tanır yeniler örnek alır.1 hafta sonra görüşmek üzere.Adamı oyundan soğutursunuz.Atımı kestiler bu artık oyunu bırakmam için son ve büyük nedendir.
Herkes kendine iyi baksın.Oyunu bıraktım.Başlarım yakında..
----Ağlama duvarı bölümünün Genel Kuralları----
1 - Sümüklü ağlamalar farzdır.Aksi takdirde ağlamalarınız geçerli değildir.
2 - Ağlarken mendil kullanmak yasaktır.Gözyaşlarının kalavyeye dökülmesi ve pıt seslerini çıkarması gereklidir.
3 - Bu bölümde mutluluk, sevinç smileylerini zorunlu olmadıkça kullanmak yasak ve tehlikelidir.
4 - Her türlü terbiye sınırları içerisinde ağlamak, zırlamak , sövmek , saymak ,küfretmek serbesttir.
5 - Laf atmak beleştir.
6 - Pm atmak paralıdır.(Tanesi 20k)
7 - Dağların duman oldugunu bilmek vaciptir.
8 - Timsah gözyaşları yasaktır.(Soğanla vs.)
9 - Post atan herkeşin ağlama duvarı gmlerine 2.5 litre kola alması zorunludur.
10 - Oda da ağlamayı etkileycek etmenler kullanmak yasaktır.Aksi takdir alan ihlaline girer.
11 - En çok ağlayan arkadaşa Lord of kıraying ünvanı verilecektir.
12 - Bu kurallara uymayan arkadaşlarımıza laf atmak ana bacı sövmek gerekli ve zorunludur.Yapmayanı rezil etmek dahada farzdır.
13 - Bu topici açmakdaki mantık ve kurallardaki mantıgımız sorgulanamaz.Sorgulayanı rezil etmek önemlidir.
Gm ve adminlerimiz şu anda 2 adet mevcuttur.Alımlar ağlayış postlarına bağlı olarak artacaktır.
Bölüm masterı Grim Reaper yani ben.
Adminimiz Enki dir..
Ağlayışlara devam edelim.
Kurallara yenileri eklenecektir.Ağlamak kolay değil.