Gönderen Konu: Egitim Hayatinizda Hic Dayak Yedinizmi  (Okunma sayısı 2234 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marianna

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
Egitim Hayatinizda Hic Dayak Yedinizmi
« Yanıtla #120 : Ağustos 22, 2006, 12:09:59 ÖS »
Bizim Okuldada Kel Bir Fen Öğretmeni Vardı Oda Çok Burun Karıştırıyordu Birde Adam 10 Dakikada Bi Balgam Atıyodu Biz Bağırıyoruz Hocam Midemiz Kalktı Felan Makara Oluyordu (Pislik Hocama Sevgilerle  :smt016 )
Extuin

Enzo

Marque

Worthing

Tommy Declaux

• Ziyaretçi
« Yanıtla #121 : Ağustos 23, 2006, 01:08:03 ÖÖ »
6cı sınıfta bızım okulda bı fencı vardı adam bole orta yaslı piskopat bisiydi bole sınırlendımı titremeye fln baslıyodu sonradan ogrendık bız sınır hastalıgımı ne varmıs ıste bigun ben 2cı sırada oturuyodum en onde hoca masanın onundekı sırada arkım oturuyodu bız kacmıstık okuldan 2 ders bostu fenden oncekı ıste bısıler almıstık yemeye fln dısardan cıps varı ark basladı cıpsı yemeye ıste dedım yeme fln arkasnıdan hoca gordu bızı tobe yarabbım fln yaptı bı kere dondu yıne tahtaya cocuk yedı yedı bı kere bı boguldu ıste bende bı vurdum sırtına bıraz sert vurdum sanırsam cocugun kafası sıraya vurdu baya sert vurdu ogrenmen masasıylada sıra bıtısıktı yan yana cok yakındı masasıda fazla saglam bısı degıl ustunde cay bardagı varmıs oda dokuldu yere bardak kırıldı dedı tuttu goturdu mudure benı mudurde cıgnemıstı bı guzel benı

hazır anlatmısken bıtnae daha anlatıyım orta 2cı sınıfta sımdı bız sanırsam 2cı tenefuse gırmıstık ben sabah kahvaltı yapmamıstım ıste ark vardı gıttı dedım banada bi tost ayran alsana dedim ok dedi verdık parayı getırdı ıste bı eleman vardı sınıfta kırıktı bıraz yıne aynı hoca bızım fencı kat nobetcısıymıs bızım katta ıste o kırık elemanın kolu bı carpı ayrana dokuldu yere ayran dedım naptın fln nese dedım salla paspas aradım yokk sılmeye bi ders gectı aradan hoca bısı demedı turkce dersıydı sonra fen dersıydı hoca geldı cantasını bırakmaya dedı o ayran ne dedıler yerde kımın o ayran dedı doktude demıyor kımın dıyor herıf kıllıgına elemanlar demıs ıbonun hopp gıttık disipline uyarı aldık ayran dokmekten  :)

Çevrimdışı adervis

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #122 : Ağustos 23, 2006, 04:53:58 ÖÖ »
odtüde daha ilk dönemim yaklaşık 6 ay önce falan. hocamız vardı sinir hastası çok severdik. böyle sinirlenip ağlardı. gülerdi sonra tekrar sinirlenip ağlar falan. yan tarafta da kıytırık bi hoca. bizim hoca gelmeyince sınıftaki öğrenciler 2şer 2şer başka sınıflara dağılırdı (split olma durumu)
yan tarafta da genç bi bayan hoca (kız be sınıfın yarısı karıdan yaşlı) işte cins bi hatun bu.
sonra pelin diye bi arkadaş telefona hocanın verdii ödevi (ünide hazırlıkta ödev veren bi kadın düşünün) notlara yazıyodu. kadın baardı çaardı. ben de cins cins konuştum ya yuh kız burda verdiin ödevi yazıyo gelmiş baarısosun falan. sonra bi hafta sonra bizim hoca gelmeyince yine dağıldık. sınıflar fix dağılacağımız gittim kadın bana bu sınıfa gelmeyeceksin adın yok diyo. delirdim ben pelinim var bırakır mıyım ben ((:
sonra bekle bi dedim çıktım sınıftan split listesini alıp kadının gözüne sokmak için çıktım. kapıyı çarpmak değil kapatmadım bile. ama sinirliydim baya. hatun arkamdan geldi. o sırada bizim hoca da izin kağıdını idareye getirmiş gidiyo. gördü yine ne sorun var diye sordu. kadın nasıl sıkıyo kalleş.
böyle yok kapıyı çarptı çıkarken adı listemde yok sınıfa geliyo falan filan böyle. resmen tarih yazdı. ben de o sırada oha be yuh koskoca öğretim görevlisi olmuş yalanlara bak. hocam sakın inanma buna safi yalan dedikleri diyince been. kadın az kalsın tokat atıodu valla (:
reflexlerim sağolsun. sonra 1 maaş kesintisi aldı bunun üzerine. konu da kapandı. kadın geçerken hala dik dik bakar. ben de bakıp bakıp gülerim.

ama ilk okulda bi iki tokat vb. yedim de alakasızdı onlar ((:
ontulmamış tunalar itinayla yontulur..

Chaos Morkswell

• Ziyaretçi
« Yanıtla #123 : Ağustos 23, 2006, 08:41:52 ÖÖ »
bundan 4 sene önce falan orta okulda müzük dersinde fotokopici müslüm vardı.hep bir ağızdan şarkı sölüyor millet biz 2 arkadaş kafa kafaya wermiş dalga geçiyoruz şarkı ile.millet susmuş haberimiz yok hala sesimiz duyulmuyor diye öle konuşuyoruz.
fotokopici çağırdı yanına sen benim lakabı biliyormusun dedi.
bilmez olurmuyum dedim , kim bilmiyor ki ben bilmicem falan.
kalktı bana bir tokat kodu feleğimi şaştım.

o günden beri hiç bir hocadan dayak yemedim.

eng

• Ziyaretçi
« Yanıtla #124 : Ağustos 23, 2006, 03:05:27 ÖS »
up up

Çevrimdışı Marianna

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
« Yanıtla #125 : Ağustos 23, 2006, 04:27:19 ÖS »
Komediye Bakın.. Matematik Dersindeyim Ölüyorum Açlıktan Ve Susuzluktan Dedim Hocam Bi Tuvalete Gidebilirmiyim Peki Oğlum Git Dedi... Neyse Ben Çıktım Kantine Yürüyorum Kantinden Hamburger Kola Aldım İşte..Tıkınıyorum Ulan Kantinden M.Yardımcısı Çıkmazmı Olm Napıyosun Sen Hocam Yemek Yiyorum Adi Herif Bi Vurdu Tokatı Hamburger Kola Yerde Celallendim Ne Vuruyosunuz Hocam Girmicem Derse Sanamı Sorucam İyice Dellendi Manyak (Müdür Yardımcımız Harbi Rahatsızın Önde Gidenidir) Bende Kaşınıyorum Saten Kola Hamburger Gitti Ya Dellendim Adam Tuttu Gömlekten Sınıfa Götürdü Biliyordu Sınıfımı Hocam Sizmi Buna İzin Verdiniz..Evet Dedi Hoca...Kantinde Yemek Yiyordu Biliyormusunuz Dedi M.Yardımcısı...Dedi Evet Hocam Acıkmış O Kadar Önemli Ders İşlemiyorduk Dedim Kantine Git Yemeğini Ye Gel Dedim Hoca Bana Sorar: Melik Oğlum Yedinmi Yemeğini...Ben:Nasıl Yiyim Hocam Aldım Hoca Tokat Attı Düştü Yere...M.Yardımcısı Pardon Oğlum Gitti 2 Hamburger 1 Kola Ismarladı Gittii.. Arkasından Dedim Enayi Saolasın..Sonra İlk İşim Gidip Matematik Hocamın Ellerinden Öpmek Oldu Saolsun Korudu Ama Harbi Rahatsızdı Bizim M.Yardımcısı :) ......
Extuin

Enzo

Marque

Worthing

-mRt a.K.a cRtZ-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : Ağustos 23, 2006, 04:30:01 ÖS »
Fenci:Allah akıl dağıtırken nerdeydin ulan sen?
Ben:Sizin yanınızda.Bam
Babam okula gelir vs.

İlkokulda hocanın en sevdiği kızın sandalyesini çektim düştü bi ton ağladı güm  :)

Exitus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #127 : Ağustos 24, 2006, 12:45:15 ÖS »
Lise 3teyis okulun son 1 ayı herkez dersleri sermiş zaten sözel bolum okulun en tiskinc bir

bolumu hicbir hocada sevmezdi bizi nyse ben cok samimi 3 arkdsımla en on sırada oturuyorus

derste edebiyat hoca arkada birseyler anlatıyor ama dinleyenmi var? =)  Neyse en ön sıradayıs

zaten,arkadas basladı;

Yigit: Abi ne yapalım yaa canım sıkılıyo?

Eren: Ben ne biliyim abi dinlices!

Alper: Olmas abi boyle yaa sacmalamayın.Nuri ne yapalım abi?

Ben: Abi aklıma bi fikir gelio ama yakalanırsak fena olur!

Alper: Salla abi soyle sen.

Ben: Tukuruk Yarısı!!!

Eren: O nasıl yaa???

Ben: Abi herkez aynı anda tahtaya tukurucek hangimizin tukurugu en once asagıya inerse

kazanıcak.Kazananada oglen yemegi ısmarlancak.Nasıl fikir

Yigit: Cok iyi abi yapalım.Eheheheh

Sonra nemi oldu? Hepimiz basladık 3-4 saniye sonra gaza geldik teker teker iniyo tukurukler

asagıya bagırmaya basladık hadi be olum kopta gel fln gibisinden...O sırada edebiyatcı sesleri

duyup arkasını dondu zaten karsılastıgı manzara icler acısı!!! Eheheh sonra bizi tuttu kulakları

cekerek mudurun odasına orda mudur,mudur yardımcısı,2.yadımcı Tarih ogretmenimizin aynı

anda bize girismesiyle gerisini hatırlamıyorus...Ama kendimize geldigimizde oda bayaa karısmıstı

Ahahaha iyi dayak yedik kendimize geldik!! Keske lise bitmeseydide hala dovselerdi :P

"Vortquake De'Nogua

• Ziyaretçi
« Yanıtla #128 : Ağustos 24, 2006, 04:36:35 ÖS »
6.sınıftayım;

Şimdi derste dalmışım ıslık çalıyorum ama ne ıslık...
hoca arkasına döndü "kim o çoban :smt013 " dedi...
e tabi bizim sınıftada bi anlayış hakimdi "dürüst olmak!!!"...
biz itiraf edince hep hocalar yumuşardı sadece bidaha olmasın derlerdi...
Hey allahım yaaa...bir kere dürüst olalım dedik yüzümüze gözümüze bulaştırdık...
tabi ben gayet artis bi edayla beeen dedim hani basketçiler futbolcular fln hata yapınca kendi kendine alkışlarlar ya bende öle dalgınlııma geldi pardon hocam diyerek alkış yaptım allah allah bizim hocanında surat öyle kırışık ki gülüomu kızıomu belli değil bende hocanın hoşuna gitti heralde diye maskaralık yapıyorum salak gibi ama hoca 5 gıdısı birden dışarı çıkmış bir şekilde üstüme doğru yürümeye başlayınca ben olayın ciddiyetini kavradım ama tabi biraz geç oldu :smt012 hocayla aramızda 1_2 metre kalmışken dayanamadım yerimden kalktım arka sıralara doğru yürümeye başladım tabi bütün sınıf kopuyo hoca hepten sinirlendi peşimde koşuyo bende adama sınıfta tur attırıyorum her attığım turda ben daha fazla yusuf yusuf oluyorum hocada daha fazla sinirleniyo artık baktı hoca bu böyle olmıyıcak tam arkamdaki çocuğa "tut şunu" dedi çocukta tabi beni satmaz  hiç bi tepki vermeden olayı izliyo hocanın kafası bi attı "tut lan şunu!!! :smt013 " çocuk da hala tık yok tut sözlün 5 demesiyle çocukta nasıl bir çeviklik vardır anlamadım birden çocuk bana sarıldı hocada aynı atiklikle yanımda bitti artık ben gözlerimi kapadım kaderime razı oldum hoca bana sağlı sollu patlatıyo...

O dayak esnasında emin olduğum tek bişey vardı oda hocanın rotting corpse ye taş çıkarıcak tokatları olduğuydu ***2: