Gönderen Konu: 12 Dev Adam  (Okunma sayısı 551 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eng

• Ziyaretçi
12 Dev Adam
« : Ağustos 22, 2006, 03:02:31 ÖS »
Şampiyona başlamadan önce hiçte umudum yoktu yani sonuçta takımın en iyi 2 yıldızı Mehmet Okur ve Hidayet yoktu onun yerine gençlerle tecrübelilerden ortaya karışık bir salata yapmıştık,Tanjevic'in ne kadar kaliteli bir antrenor oldugundan şüphem yoktu ama yinede grupta hiç yenemedigimiz Litvanya ve 2002'de İndiana'da 25 sayıdan bizi son sayide sallama bir sayıyla yenen Brezilya,Avrupa Şampiyonu Yunanistan ve Asya Şampiyonu Katar vardı.Katar'a en kötü halimizle 15 sayıyla yenicegimizi biliyorduk ama öbür takımlardan hiç umutlu değildim ha birde Avustrulya vardır o da Nba ve Avrupa yıldızlarından kuruluydu.Turnuva başladı hiç yenemedigimiz Litvanya'yı inanılmaz bir savunmayla yendik ikinci maç 15 sayıdan gelip çirkef Avustrulya'yı inanılmaz bir savunmayla ve inançla yendik bugünde hakemin bütün gayretlerine,üç dört tane asımızın sakat sakat oynamasına rağmen savunmanın yanına birde iki sayılık alanda buldugumuz sayılarla galibiyete koştuk hadi 12 Dev Adam inşallah iyi bir dereceyle bitiririz bu şampiyonayı eğer böyle devam edersek ilk 5'e bile girebiliriz.

Çevrimdışı Marianna

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
Re: 12 Dev Adam
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2006, 03:10:56 ÖS »
73-71 Brezilya Maçıda Moral Oldu Yürü Be 12 Dev Adam...

Ua Dev Adam 12 Dev Adam  :smt016 .. Gururlarımız
Extuin

Enzo

Marque

Worthing

Çevrimdışı Abzytn

• Kıdemli Üye
12 Dev Adam
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2006, 03:16:08 ÖS »
HertüRLü Alayina Gider..
şte Ogun Ben Herşeyimi Sende Biraktim
Sif Aşkimi Aldim Yanima
Onuda Kaybettim
Hükümsüzdür...

Çevrimdışı Erawe Twilight

• Üye
  • **
12 Dev Adam
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2006, 03:23:50 ÖS »
Abi süper bişiy ya şirketteyim buradakiler ben felan nasıl seviniyoruz.
Telefondan canlı canlı sonuçları alıyoruz feln:) ama süper bir duygu ya...

Hayırlısı ile ŞAMPİYON OLUCAĞIZ...

Kalbimiz sizinlee 12 DEV Adam...

Vivid Twilight

• Ziyaretçi
12 Dev Adam
« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2006, 03:29:45 ÖS »
budur  :smt007

-Jackass-

• Ziyaretçi
12 Dev Adam
« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2006, 03:35:37 ÖS »
Hidayetin olmaması ondan daha iyi bir oyuncu olan ersanı ilk plana cıkardı ve oda daha cok verimli oluyo.Ve takım super bi savunma yapıyo helal olsun valla.
Ama busene ki kadrosuyla amerika kesin sampiyon olur bizde ama ikinci olabiliriz.

eng

• Ziyaretçi
Re: 12 Dev Adam
« Yanıtla #6 : Ağustos 22, 2006, 03:55:00 ÖS »
Alıntı yapılan: "Marianna"
73-71 Brezilya Maçıda Moral Oldu Yürü Be 12 Dev Adam...

Ua Dev Adam 12 Dev Adam  :smt016 .. Gururlarımız

Ne morali ya?Mutlak kazanmamız gereken bir maçı kazandık olursa katar maçı bir moral maçı olabilir.

Ersan bu maç sadece 3 sayıda kaldı Serkan öne çıktı ama geçen Avustrulya maçı kaldırdıgını sokuyordu inşallah takımca hep böyle devam ederiz,iyi savunma.

Çevrimdışı Aqualung

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
12 Dev Adam
« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2006, 03:56:40 ÖS »
bence katar için fazla kasmaya gerek yok yunanistanı yenmemiz 1.lik için yeterli ama 5te 5 yapıp gruptan çıkmanın ayrı bir karizması var 8)
ultima bir oyundur.gerçek hayatta yapamadıklarımı,burada yapma amacında değilim.oyundan keyif almamı, lütfen ENGELLEMEYİNİZ.

Kinross_De'Nogua

• Ziyaretçi
12 Dev Adam
« Yanıtla #8 : Ağustos 22, 2006, 04:21:28 ÖS »
Hakem NBA den tanıdık dı brezilyalıya iyi kıyak geci.
Ama bize vız gelirr :wink:

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
12 Dev Adam
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2006, 04:23:55 ÖS »
Valla Kalbim Durucak Gibi Oldu...
Bence Maç Hakkımız Değildi. Ama Mesele Sonuçta Nede Olsa.

Bi Arkadaş Şampiyonluk Demiş.
Hani Belki Demek Bile Hayal Ama Yinede Grurluyuz (:
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

eng

• Ziyaretçi
12 Dev Adam
« Yanıtla #10 : Ağustos 22, 2006, 04:34:14 ÖS »
Alıntı yapılan: "Pakize A.Nazik Kalayci O."

Nasıl hakkımız değil o çirkef oyunlar olmasa sayı farkı cok daha fazla olabilirdi ama o saçma kararlarda bizim oyuncularımızı hırslandırdı.

Xerxes

• Ziyaretçi
12 Dev Adam
« Yanıtla #11 : Ağustos 22, 2006, 04:34:38 ÖS »
Alıntı yapılan: "Vivid Twilight"
budur  :smt007

• Kıdemli Üye
12 Dev Adam
« Yanıtla #12 : Ağustos 22, 2006, 04:44:17 ÖS »
Alıntı yapılan: "eng"
Alıntı yapılan: "Pakize A.Nazik Kalayci O."

Nasıl hakkımız değil o çirkef oyunlar olmasa sayı farkı cok daha fazla olabilirdi ama o saçma kararlarda bizim oyuncularımızı hırslandırdı.

Çirkef Diyorsun Ama Bunlarda Oyun İçinde. Başlardaki 3lükler Olmasaydı İşimiz Mucizeye Kalırdı. Pota Altına Kaç Kare Girebildik ? Belkide Son İki Maçın Oynayışları Yüzünden Kötü Buldum Ama Yinede Adam Gibi Kazandığımızı Zannetmiyorum. NBA de Oynayan Şu Adamları Vardı Son Attıkları Girseydi Çok Kötü Oynadık Diyecektik...
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

eng

• Ziyaretçi
12 Dev Adam
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2006, 04:45:38 ÖS »
Allah aşkına o son yapılanın faulle ne alakası vardı hatta spiker hatalı yürüme galiba bile dedi Amerika çok farklı bir oyun mu oynuyor sanıyorsun ilk 3 çeyrek bencede sırf dış atış oynadık ama son çeyrek?

• Kıdemli Üye
12 Dev Adam
« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2006, 04:52:24 ÖS »
Alıntı yapılan: "eng"
Allah aşkına o son yapılanın faulle ne alakası vardı hatta spiker hatalı yürüme galiba bile dedi Amerika çok farklı bir oyun mu oynuyor sanıyorsun ilk 3 çeyrek bencede sırf dış atış oynadık ama son çeyrek?

Belkide Haklısın Ama Dediğim Gibi Son İki Maçtaki Gibi Oyun Oynamadık. Daha Yavaştık. Daha Çok Top Kaptırdık. Savunmamız Yok Gibi Birşeydi.
Birde sabah  Yunanistanı İzleyince Bizim Bugün Çok Kötü Oynadığımızı Düşünüyorum...