Gönderen Konu: Pınar Eliçe İmza Dağıttı  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
Pınar Eliçe İmza Dağıttı
« : Ocak 25, 2009, 02:56:54 ÖS »
Ünlü Şarkıcı Pınar Eliçe, Zeytinburnu Olivium Alışveriş Merkezi'nde "Olur mu Olur!" Adlı Yeni Albümünü İmzaladı.

ÜNLÜ ŞARKICI PINAR ELİÇE, ZEYTİNBURNU OLİVİUM ALIŞVERİŞ MERKEZİ'NDE "OLUR MU OLUR!" ADLI YENİ ALBÜMÜNÜ İMZALADI.
"BEN BEKARIM, KARŞI TARAFTA BEKAR"

İlk kez imza günü düzenleyen Pınar Eliçe, yeni şarkılarını seslendirdikten sonra hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi…Özel hayatında müzik dünyasına çok özel açıklamalar yapan Pınar Eliçe, ilişkisi olmadığını söylese de zaman zaman çelişkili açıklamalarıyla yeni bir aşka yelken açtığının sinyallerini verdi…

272

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
Ynt: Pınar Eliçe İmza Dağıttı
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2009, 03:06:30 ÖS »
272

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2009, 03:38:04 ÖS »
Kadın çok tatlı ya benide imzalasaydı keşke  :-[
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı KATİL

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2009, 08:33:28 ÖS »
ünlülere karşı bir zaafın var sanırım kardeşim.
ben çok kadın tanıdım sevenden sakındığı bedenini
sevmeyenlerin yoluna kilim yapmış.

Keep'Out Because We Are The Cursed Burn'Out