Gönderen Konu: Didem Erol..."Öpüşmeye Hayır Diyemeyeceğim tek kişi o"  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
Didem Erol ünlü oyuncu Luck Goals'la oynadığı 'Kıyamet Günü' filmindeki yatak sahnesinden sonra aşk yaşadığını söyledi.
Radyo Pink'te 'Cadı Kazanı' programına konuk olan Didem Erol, en son yaşadığı set aşkını anlattı.
Didem Erol ' Luck Goals'la karı kocayı oynuyorduk. İlk sahnemiz yatak sahnesiydi. Ben açıkcası bu kadar elektrik alacağımı tahmin etmedim. Çok yakışıklı ve inanılmaz natürel çok hoş adam. Rol icabı öpüşmeye başladık. O günki çekimler bitti ama bizim ilişkimiz film bitine kadar devam etti' dedi. Bu zamana kadar öpüşmekten rahatsızlık duyduğu bir oyuncu olup olmadığı sorusuna;Yosi Mizrahi ile öpüşmek istememiştim. Ondan sonra seneryoyu değiştirdiler yanağından öptüm. Heralde öpüşmeye hayır diyemeceğim tek bir oyuncu var o da Mehmet Günsur. Onunla bir filmde oynayıp öpmek isterdim çünkü çok hoş adam' dedi

http://www.magazinkolik.com
« Son Düzenleme: Ocak 25, 2009, 03:05:24 ÖS Gönderen: inleyen beygir »
272

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
Ynt: Didem Erol..."Öpüşmeye Hayır Diyemeyeceğim tek kişi o"
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2009, 03:40:03 ÖS »
Beni görse 2. bir isim olarak beni önerir...

Karizma desen var para desen bilmem kaç m artılı silah desen sürüsüyle kristaliydi mega robeuydu ne isterse bende...
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı KATİL

• Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: Didem Erol..."Öpüşmeye Hayır Diyemeyeceğim tek kişi o"
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2009, 08:32:25 ÖS »
kusura bakmada kaşarmışsın.
ben çok kadın tanıdım sevenden sakındığı bedenini
sevmeyenlerin yoluna kilim yapmış.

Keep'Out Because We Are The Cursed Burn'Out