Gönderen Konu: Köşk’ün sitesinde şaşırtan harita  (Okunma sayısı 990 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • Chamberlain
Köşk’ün sitesinde şaşırtan harita
« : Ocak 29, 2009, 10:07:22 ÖÖ »
http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/HaberDetay.aspx?aENGINE=HaberDetay&ArticleID=1052095&Kategori=siyaset&Date=27.01.2009&b=Koskun%20sitesinde%20sasirtan%20harita&ver=91

Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde Cumhurbaşkanı Gül’ün nerede olduğunu gösteren haritada KKTC yer almıyor. Tek parça olarak gösterilen Kıbrıs haritasında yerleşim yerlerinin isimleri de İngilizce
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"

Çevrimdışı Calimdor Exburn

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • The Burn'out
Ynt: Köşk’ün sitesinde şaşırtan harita
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2009, 10:28:41 ÖÖ »
chp sitesinde de aynı harita var.
Today, destiny is our friend, i know it.

Marvel (Duc) Izahul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2009, 09:57:20 ÖS »
hmm ...

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2009, 10:47:58 ÖÖ »
kendi devletimiz kıbrısı saymıyorsa elalem ne etsin.
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

labaks

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2009, 09:08:20 ÖÖ »
o haritanın bölünmemiş olması dünyaya verilmek istenen bi mesaj olabilir.biz kıbrısı kaynaşmış olarak görüyoruz gibisinden.malum birleştirilmeye çalışılıyo kıbrıs rumlar dışında herkes tarafından.

Çevrimdışı Calimdor Exburn

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • The Burn'out
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2009, 02:28:43 ÖS »
Zaten olması gereken bu. Kıbrıs tek bir devlet olmalı. Türkler ve Rumlar aynı haklarda , eşit ve özgürce yaşamalı. Forumdaki Kıbrıslı arkadaşlarda ordaki Türklerin genel tavrının bu olduğunu belirtiyor ve destekliyorlar. Ama bu Kıbrıs tabi ki de Amerika , AB ve NATO gibi kuruluşlar tarafından kukla bir devlet olarak kurulucaksa hiç kurulmasın. AKP'nin isteği Bağımsız Kıbrıs değil Bağımlı bir Kıbrıs.

/Enigma Ex'burn
Today, destiny is our friend, i know it.

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • Chamberlain
« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2009, 02:31:09 ÖS »
Kıbrıs'ta yaşadığım 18 yıl boyunca öğrendiğim birşey varsa o da Kıbrıslı Türkler'in veya Rumlar'ın asla bağımsız olamaycağıdır.Bunu ne dedelerim görebildi ne de torunlarım görebilecek...En fazla 3 senelik kandırmaca bir bağımsızlık olur Kıbrıs'ta geçmişte olduğu gibi.
Sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız.
"i learned long ago, never to wrestle with a pig. you get dirty, and besides, the pig likes it"

Myths

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Şubat 12, 2009, 12:54:35 ÖÖ »
Rumlar Türk mahallelerini bastığı sırada Türk askeri diye ağlayan insanlar çıkarmadan sadece 3 ay sonra adada yabancı asker istemiyoruz diyebilecek kadar nasıl nankör olabiliyorlar anlamıyorum. Haberde gereksiz polemik bence.

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • Chamberlain
« Yanıtla #8 : Şubat 12, 2009, 06:53:23 ÖS »
Yıllarca değerlerine sadık kalmış bir halkı böyle bir nankörlükle suçlamak nasıl bir nankörlükse bu da öyle bir nankörlüktür.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #9 : Şubat 12, 2009, 07:00:53 ÖS »
Rumlar Türk mahallelerini bastığı sırada Türk askeri diye ağlayan insanlar çıkarmadan sadece 3 ay sonra adada yabancı asker istemiyoruz diyebilecek kadar nasıl nankör olabiliyorlar anlamıyorum. Haberde gereksiz polemik bence.

eğer böyle birşey warsa nankörlük az bile
Çevrimdışı.

Myths

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Şubat 12, 2009, 07:46:59 ÖS »
Yıllarca değerlerine sadık kalmış bir halkı böyle bir nankörlükle suçlamak nasıl bir nankörlükse bu da öyle bir nankörlüktür.

ben kulaktan dolma bilgilerle veya sıradan bir haber sitesinden okuduklarımla konuşmuyorum. 1. derece akrabalarım Kıbrıs çıkarmasında ve sonrasında adada görev aldı. Kendilerinin anlattıkları bu yönde. Çıkarmadan sadece 3 ay sonra adaya giden kişiyi " Adada Yabancı Asker İstemiyoruz" adlı tabela ile karşılamışlar. Ve bunun karşılığı Türkçe'de "nankörlüktür" Genelleyemeyiz tabiki oası ayrı mesele.

Çevrimdışı Griphook

• Kıdemli Üye
  • Chamberlain
« Yanıtla #11 : Şubat 12, 2009, 07:56:29 ÖS »
Ben de bizzat dedemin dedesine kadar Kıbrıslı Türk olduğum ve Kıbrıs'ta yaşayıp büyüdüğüm için böyle bir genelleme yapmanın nankörlük olacağını belirttim.
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2009, 07:56:53 ÖS Gönderen: Griphook »

Myths

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Şubat 13, 2009, 04:25:24 ÖS »
Adada benim söylediğim gibi düşünen insanlar olduğu sürece ben "o insanları" genel olarak nankörlükle suçlayabilirim. Ama sen bu yüzden bana nankör diyemessin. Çünkü benim genellemem Kıbrıslı Türkleri kapsamıyo o tarz düşünen insanları kapsıyo. Zaten Bütün Kıbrıslı Türkleri genellemenin yanlış olduğunu belirtmiştim.

Çevrimdışı Ferocious

• Kıdemli Üye
  • Melaba ♥
    • Bir sevda
« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2009, 03:10:03 ÖS »
Bugün bir gazetede okuduğum kadarıyla bu sorunda artık giderilmiş bulunuyor. Yani Milletimizin Temsilcisi artık Kıbrıstada görünebilecek.
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı dostumu satarım."  Diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

Çevrimdışı ß?øñ?

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • The End .
« Yanıtla #14 : Şubat 16, 2009, 03:30:38 ÖS »
kendi devletimiz kıbrısı saymıyorsa elalem ne etsin.
Yeni kirikterimi kasiyorm ismide freedom
ikinci kirikterim Patron .

// Freedom Biohazard.
// Alona Biohazard.