Gönderen Konu: Sirmen: Her mahalleye Kuran kursu açacağız  (Okunma sayısı 452 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • Putlaştırmadan
Sirmen: Her mahalleye Kuran kursu açacağız
« : Şubat 05, 2009, 06:34:31 ÖS »
CHP çarşaftan sonra bu kez Kur’an Kursu açılımı yapıyor. CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, “Her mahalleye kuracağımız kültür evlerinde, Kuran kursu eğitimi de vereceğiz” dedi.

KOCAELİ - CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, her mahalleye kültür evleri açacaklarını ve bu evlerde Kur’an eğitimi verecekleri vaadinde bulundu..

Sefa Sirmen, şu açıklamayı yaptı:

“CHP’yi sanki dine karşı bir parti gibi tanıttılar, aslında hiç öyle bir şey yok. Her mahalleye, mahalle evlerini kuracağız. Bu evlerde değişik etkinlikler yapılacak. Bunun yanında Kur’an kursları da verilecek. Kur’an öğrenmek isteyen çocuklara, Diyanet’in denetiminde, müftülükler ile işbirliği içinde bunu yapacağız.. Her mahallede bunu yaygınlaştıracağız. Yani o mahallede ihtiyaç olan her şey o evlerde gerçekleştirilecek.”

CHP’li Sirmen, sanata ve kültüre değer verildiği gibi cami cemaatine de sahip çıkılması gerektiğini savundu.

http://www.ntvmsnbc.com/news/474283.asp

zamanında   12 yasından kücük cocuklara kur an okuma eğitimi verilmesinin karşı cıkan chp bu gün destek veriyor

davosdakimi  oy için sumu oy için :D bunlar kendi kendini bitiriyor insanlar bu kadar aptalmı ya
Çevrimdışı.

Gacal

• Ziyaretçi
Ynt: Sirmen: Her mahalleye Kuran kursu açacağız
« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2009, 08:59:30 ÖS »
chp ne yapıcagını bilmiyo bence iyice koptu ilkelerinden

LleytonS eX

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2009, 12:36:14 ÖÖ »
iran iran

Fisherman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2009, 01:10:19 ÖÖ »
güzel uygulama oy kazandırır kesin  ;D ;Dsdfsdfsdf

labaks

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2009, 09:02:28 ÖÖ »
helal olsun.destekliyorum.

Çevrimdışı the kumpir

• Kıdemli Üye
  • çapkın kız diyorlar benim adım çapkın kız
    • internet
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Şubat 06, 2009, 09:03:09 ÖÖ »
Mücahit Deniz Reis !!!

LleytonS eX

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Şubat 06, 2009, 09:57:27 ÖÖ »
ibadet edecek olan insan evinde ibadet eder. bundan daha saçma bi uygulama olamaz bence. kur'an kursu yerine kültürel eğitime yönelik bir eğitim açsalar halk cahillikten kurtulur. ama cahiller olmazsa nasıl oy toplar millet. yaşasın kur'an kursu, yaşasın bir çuval papates,

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2009, 10:01:43 ÖÖ »
bunun bir oy pro***dası olduğunu kabul  ediyorum fakat kur'an  okuyan birini cahil olarak göstermiş gibi olmus yazın kur'an u boş beleş okumak süphesiz  cahillik anlamını bilmedikten sonra ki anlamı ile okursan  cahilllikmi war ilimmi war görebilrisin

birde burdan su konuya değinmek istiyorum geçen obama baskan olurken getirdi adam incil e el bastı işte yemin etti adam kendi inancına göre incili kullandı bizim ülkemizde kur'an a el basarak yemin etseler anında aha seriat geliyor derler pffdasd
Çevrimdışı.

LleytonS eX

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Şubat 06, 2009, 10:13:11 ÖÖ »
demek biz içine etmişiz dini inancın.. belli bir seviyede bırakmamışız. biri çıksa kur'ana el bassa şeriatçı olur tabi. 15 20 sene evel böle değildi ama. dinimizi bu hale getirenler bizim toplumumuz. kültür seviyesi yüksek olsa kimse böyle bir şey demez aama cahil bir millet oldu türk milleti.

dinime düşkün biriyim dinimi küçük düşümeye çalışmadım yukardaki postumda. demek istediğim;eğitime yeterli önem verilmiyor ve bazı şeyleri hala daha 123123 sene önceki gibi ellerimizi açarak yukardan düşmesini bekliyoruz.

labaks

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2009, 03:17:43 ÖS »
ibadet edecek olan insan evinde ibadet eder. bundan daha saçma bi uygulama olamaz bence. kur'an kursu yerine kültürel eğitime yönelik bir eğitim açsalar halk cahillikten kurtulur. ama cahiller olmazsa nasıl oy toplar millet. yaşasın kur'an kursu, yaşasın bir çuval papates,

ikisinide yapsınlar çok mu zor.

Çevrimdışı Calimdor Exburn

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • The Burn'out
« Yanıtla #10 : Şubat 07, 2009, 02:33:50 ÖS »
Hala Chp' ye sosyal demokrat ve Kemalist diye oy verenlerin yüzüne tüküreyim ben. Atatürk zamanında Kur'an kurslarını yasaklamıştı. Chp merkez sağ bir parti ve laiklikten gayette taviz veriyor.

/Enigma Ex'burn
« Son Düzenleme: Şubat 07, 2009, 02:34:05 ÖS Gönderen: Calimdor Exburn »
Today, destiny is our friend, i know it.

Leusyana*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Şubat 08, 2009, 02:20:09 ÖS »
ülkemiz de gerçekten taşlar yerinden oynuyor .

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Alexander
« Yanıtla #12 : Mart 06, 2009, 01:16:11 ÖÖ »
Açın açın yarın her mahalleye bir şapel bir sinegog da derlerse tam olur. Çağdaş Türkiye için.

böğğğğğğğğğğğğ

Myths

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Mart 08, 2009, 03:50:45 ÖS »
oy için yapmayacakları şey yok siyasetçilerin.

Çevrimdışı the kumpir

• Kıdemli Üye
  • çapkın kız diyorlar benim adım çapkın kız
    • internet
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Mart 08, 2009, 04:35:13 ÖS »
yakında mekke medineyi fethedecem diyecek baykal o olacak en son.