Gönderen Konu: DTP'liler 3 polisi darpetti  (Okunma sayısı 501 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • sanal azrail
Ynt: DTP'liler 3 polisi darpetti
« Yanıtla #15 : Mart 31, 2009, 01:07:08 ÖÖ »
ahah ii ya. ama çok kasmışsın, avatarın altındaki yazıya bakman yeterdi :S sen matematikle fazlaca alakadarsın snrm. sürekli çıkarma yapıp, laf çarpmaya çalışıp duruyorsun, aslında bölmede daha başarılı olurdun. tabi eskiden gelseydin...devir değişti. insanlar bilinçleniyor. kendine yeni bir gözlük alsan ii edersin. baktığın şey ne olursa olsun; çamurlu gözlükle ancak çamur görürsün. ha sen gibilere ben içi dolu bişi zaten demem. genelde sövüp geçiorum. bu zamana kadar adam olamamışı; adam ben mi edecem. ama işte forum ortamı yazmadan duramıom :S kafanda kürt kesmeye, doramaya devam et sen. beni de dediğin gibi ignore et.

Angelica Anscor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Mart 31, 2009, 09:49:48 ÖÖ »
Sen nasıl darp edilirsin yahu ? 3-5 , 30-40 kişi tarafından ? nerede bu devlet , nerede bu vatan ?

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Mart 31, 2009, 04:55:45 ÖS »
o kadar fazlalar ki diyarbakırda pkk oyları %70e kadar yükseldi
diğer illeri tek tek saydırtmayın

iyi kürt-kötü kürt hikayesiyle daha ne kadar kendinizi kandıracaksınız?

söylemiştim yine söylüyorum senden daha radikal Türk milliyetçisi Kürt arkadaşlarım var. Senin gibi ırkçı değiller tabi milliyetçiler. Dünya atsizcilar.com dan ibaret değil evladım.

edit: senin yaptığın bu bağnaz çıkarımlardan da sıkılmaya başladım.
« Son Düzenleme: Mart 31, 2009, 05:05:27 ÖS Gönderen: inleyen beygir »
272

Çevrimdışı elephant.gun

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : Mart 31, 2009, 06:36:20 ÖS »
Bu adamlar çok komik olum.

MHP'yi adamdan saymazlar, CHP'yi adamdan saymazlar, AKP-SP-BBP desen zaten banko yobaz kafası. Kendilerinden başka sevdikleri kimse yok heriflerin, ayıp olmasın diye Atatürk'e başbug demelerinden başka bir olaylarını görmedim şimdiye kadar.

Devletçilikten bahsedersin, "kızıl p?iç" olursun. "E Atatürk?" dersin, "başbuga laf uzatmış" olursun.

İşimiz zor böyle heriflerle yemin ederim.

Polis durduk yere bir kişiyi nadir döver. Hani 10 yılda bir.

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Mart 31, 2009, 06:56:49 ÖS »
olaylara farklı açılardan bakamayan herkesle işimiz zor ;)
272