0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
askım bende resım koyayım mı olurmu _? koy dersen eskıelrden koyam yoksa yenılerden yok suan bılıyorsun oynamıyorum artık bınekelr cıkmıyorum....
biz çok nadir help çekeriz genelde adam bulmak zor olduğu için bi adam görünce söyleriz gelmek isteyen gelir gelmek istemeyen gelmez birazcık dikkat ederseniz görürsünüz.
Valla bizden kimse biz kralız dediğini sanmıorum gokhan king lafını sana hatırlatırım?
buyur suatcım
Sizmi nadir help çekersiniz?Buna gülerim işte HA HA HA! Uzun bi aradan sonra diorsun şunu hala çözemediğim steed mare vs buldugum an spawmdasınız nasıl gelıorsunuz çözemedim ama yakında gerekte kalmıcak güzel actionlar bizi beklior zaten...İstediğin an ve saatte tarlada vs atarım buyur gel ama tabi siz help çekmezsiniz tekte olsa mükemmel playerlarsınz beni kesmen çok uzun sürmez diye düşünüorum .
Her başlıkta "Ben daha uzuna işerim " kavgasını yapmaktan usanmıyor kimse. Objektif bir bakış olacak.Carlos Ayılarınla Ormanların Taçsız prensi olabilirsin. ama player olarak biz ayıdanda ayıyız keseriz herşeyini.Ne zamandan beri yardım çağırmak suç oldu ben bunu hiç anlamıyorum. Peşinde 5 adam varken dönüp kapışıyor musun sen? Hyr paşa paşa evine yol alıyorsun Zaten hitsin az isede ölümün kaçınılmaz oluyor.
Bizim kalabalık gezmemizin nedeni sizin gruptan daha çok zevk almanız.Üzülme yavrum çalış seninde olur ki şöle bir şey var bloodlardan birine dalınca britteki doğal kendiliğinden olan evlere kaçar sen de kapısına port olursun ikisi de hep değil mi ciğerim?
Gel king lik ünvanım için kapışalım ? =)