Gönderen Konu: *misilleme*Saldırıyı PKK üstlendi  (Okunma sayısı 643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Led Zeppelin

• Üye
  • **
*misilleme*Saldırıyı PKK üstlendi
« : Nisan 29, 2009, 08:49:11 ÖS »
Terör örgütü PKK, Diyarbakır Lice İlçesi ile Bingöl karayolunda patlaması sonucu 9 askerin şehit edilmesiyle uzaktan kumandalı mayın patlatarak şehit edilmesini üstlendi. 1 Haziran'a kadar eylem yapmama kararlarının sürdüğünü açıklayan terör örgütü hunharca saldırıyı, örgütün Türkiye Meclisi ile Hakkari ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde ki olaylara misilleme olarak yaptıklarını duyurdu.

VEYSİ İPEK / AHT

PKK yakınlığıyla bilinen ve Avrupa'da yayın yapan internet sitesinde terör örgütü saldırıyı şöyle duyurdu: "Lice kırsalında gerçekleşen misilleme eylemini yerel güçlerimizin inisiyatifi ile operasyon hazırlığındaki Türkiye Cumhuriyeti ordu güçlerine karşı savunma amaçlı yapılan bir misilleme eylemidir. Türk ordusunun operasyonlar yaptığı, Kürt siyasetçileri (DTP) tutuklanıyor, Halfeti ve Hakkari'de Kürt gençlerinin öldürülüyor. Ancak bu saldırılara rağmen KCK'nın ilan ettiği 1 Haziran'a kadar ki eylemsizlik kararına olan bağlılığımız devam etmektedir."

Çevrimdışı Led Zeppelin

• Üye
  • **
Ynt: *misilleme*Saldırıyı PKK üstlendi
« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2009, 08:49:49 ÖS »
insanlıktan nasibini almamış yaratıklar.birazcık akıl birazcıkta vicdan olsa sizlerde dağlarda saklanmaz insan içine çıkardınız.

Çevrimdışı airlola

• Üye
  • **
  • Monkey D. Luffy One Piece
« Yanıtla #2 : Nisan 29, 2009, 09:10:32 ÖS »
iş bi kaç kişinin insanlıktan nasibnii alamaması değil belli gizli örgüt ve cemiyetelrin idelojik kirli amaçları tarafından kullanılmalarıdır.. Bataklıkta sinekleri öldürmekle sorun bitmez, illa kurutman lazım..
Hızlanma vız gelir.

Çevrimdışı !?!?

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • saman ye
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2009, 09:33:35 ÖS »
1- Terörle onların yollarıyla mücadele edilecek. Bilmem anlatabildim mi

2- Pkk ya sempati besleyen veya yardım yapanlarda terörist ilan edilecek.

3- Yöre halkı kazanılacak.

bunlar olursa Pkk biter.
az kaşardan tost çok kaşardan post.. zost... mosttt... öle bişey işte ...

Çevrimdışı Dragnan

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Nisan 29, 2009, 09:47:28 ÖS »
zaten pkk eşeysiz üreyerek çoğalmıyor. kimse de durduk yere dağa çıkmıyor. sen dağa adam çıkmamasını sağlarsan (iş olsun, okul olsun, imkan olsun, ulaşımı falan olsun) pkk zaten tek kurşun atmadan biter.
Enigma Ex'burn

Veyron

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Nisan 29, 2009, 10:37:38 ÖS »
2- Pkk ya sempati besleyen veya yardım yapanlarda terörist ilan edilecek.
3- Yöre halkı kazanılacak.

yöre halkının %70i pkkya sempati duyan dtp'ye oy veriyor, nasıl olacak o iş?

Dün bostancıda terör estiren kürtün biyografisini dinlemediniz mi? İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Kabataş Erkek Lisesi mezunu
Terörist liseyi de üniversiteyi de İstanbulun en güzide okullarında bitirmiş. Hem öss'de hem lise sınavlarında çok yüksek puan tutturarak bu okullara giriliyor.
Bundan ala eğitim var mı? Eğitimle terör çözülür diyenler bu durumu nasıl açıklayabiliyor?
Bugün bilkent üniversitesine canlı bomba olarak giren terörist de Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor.

Sen adamı istersen oxfordda okut, bunlardan yine adam olmaz.
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir

Çevrimdışı !?!?

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • saman ye
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2009, 01:21:56 ÖS »
işte halkı kazandığın zaman Dtp'ye oy vermeyecek. Eğitim konusunda +1

Çevrimdışı Zaibatsu*

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Nisan 30, 2009, 02:52:05 ÖS »
lütfen hayvan,yaratık gibi ithamlarda bulunmayın.hayvanlara hakaret ediyorsunuz.
Erkekler gördüklerine, Kadınlar duyduklarına inanır,
Bu yüzden kadınlar makyaj yapar erkekler yalan söyler...

Çevrimdışı |Azerun|

• Üye
  • **
« Yanıtla #8 : Nisan 30, 2009, 08:56:48 ÖS »
işte halkı kazandığın zaman Dtp'ye oy vermeyecek. Eğitim konusunda +1
Eğitimle hiçbir yere varamazsınız, sosyal çevrelerini değiştiremk gerekiyor ama bununda çözüm olacağını sanmıyorum çünkü batıda yetişen kürtlerinde ne yaptıkları ortada. Tek çözüm devlet gücünü kullanacak gerekirse insan hakları mahkemesine taraf olmaktan vazgeçecek, kuzey ırakta kürt devletine müsade edecek ve türkiyedeki tüm kürtleri en azından tüm dtp lileri kuzey ırağa zorunlu göçe tabi tutacak. başka çözüm yolu yok..

Çevrimdışı !?!?

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • saman ye
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Nisan 30, 2009, 09:43:40 ÖS »
bu teröristlerin hepsinin defolup gideceğini bilsem sözde kürt devleti kurulsun derim. Ancak tamamen dış güçlerin insiyatifinde gerçekleştiği için olay... Atıyorum güneydoğu anadoluda bir kürt devleti kuruldu. Amerika, İsrail v.s. binecek bunların tepesine bunlar yine köpek gibi bize sığınacak sonra Yozgatta, Konya'da tekrar bir kürt sorunu ortaya cıkacak.
« Son Düzenleme: Nisan 30, 2009, 09:44:01 ÖS Gönderen: !?!? »

Veyron

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Mayıs 01, 2009, 12:06:44 ÖÖ »
İkinizin de dedikleri doğru. Bu işin çözümü zorunlu göçtür. Ancak bunu uygulayacak bir iktidar yok. Atatürkten sonraki siyasetçilerin tamamına yakını ümmetçi çizgideydi çok az da solcu vardı. Bunları ortak kılan tek payda Türk milliyetçiliği düşmanlığıdır.

Şu andaki partilerin de tamamı kürt aşığı ve yabancı özentisi. Akp-Chp- Mhp- Anap farketmez. Bunlarla 2 dakika sohbet edin. Size Türk-kürt kardeşliğinden, çerkeslerin, lazların vatanseverliklerinden falan bahsederler. Zaten bunların çoğu Türk soylu olmadıkları için kardeşlik edebiyatı yaparlar. Artık Türk Milleti tanımı da değişiyor. Türkiye halkları demeye getiriyorlar niye? Gayritürkler rencide olmasın.
Sonuç olarak bu kafa yapısında olan adamlar teröre karşı sert önlem alamaz. 20 senedir alamadıklarını görüyoruz bir 20 sene daha geçse değişen bir şey olmaz.
Bir kahraman çıkmadığı sürece bu tip olaylara alışmaya çalışın. Ben öyle yapıyorum.

Çevrimdışı aLén*

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Mayıs 01, 2009, 12:08:36 ÖÖ »
Bütün kürtleri kısırlaştırmak lazım.

Çevrimdışı Killer

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Mayıs 01, 2009, 08:34:55 ÖÖ »
Bütün kürtleri kısırlaştırmak lazım.
Yaşasın kapitalizm

Ağlayan guildlere mendil satılır..

Çevrimdışı aLén*

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Mayıs 01, 2009, 07:56:00 ÖS »
Aslında bunu yazacağım zaman terör örgütü yandaşı olan kürtler yazacaktım ama anlarsınız diye yazmamıştım.Çünkü her kürt terörist değildir.

Çevrimdışı Sanatkâr

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • madaratör başkanı.
    • dejablog.
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2009, 08:43:15 ÖS »
Aslında bunu yazacağım zaman terör örgütü yandaşı olan kürtler yazacaktım ama anlarsınız diye yazmamıştım.Çünkü her kürt terörist değildir.

pkknın bütün üyeleri de kürt degil zaten.
fikredilen bizsek, zikredilen biziz.

deja de molay
fordcu, DW

~

kuzey ırak'ı bbg evi gibi izliyoruz...
...ama kameraları eşeklerle getirdik.