Gönderen Konu: =) Gülün diye koydum  (Okunma sayısı 2813 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkness

• Ziyaretçi
=) Gülün diye koydum
« : Mayıs 02, 2009, 02:40:26 ÖÖ »
http://img11.imageshack.us/img11/5852/adszwdw.jpg

20 dakika takıştılar britten shakaraya ordanda yew moongate'e gittim koşarak bir ara ekran heryerınde Twiglight yazdı guest oku sağolsun en sonunda kastı makine takdir ederseniz heralde o kadar adamla aynı ekran:D zaten 120 kişilik serverın 40 tanesi onlar yew moona gittim gate ten geçip geliyorlar bide çantamı nasıl gördünüzde lotladınız o kadar kişi?
« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2009, 02:45:28 ÖÖ Gönderen: darkness »

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
Ynt: =) Gülün diye koydum
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2009, 02:46:22 ÖÖ »
canımız felaket sıkılmıştı. ilaç gibi geldin :)
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Drk-Lucifer Twilight

necropolice

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2009, 03:01:12 ÖÖ »
ilaç mı zehir mi twicik 20 dakka kovaladınız adamı 25 kişi gate açamadım adama gülmekten :D ahahaha süpersiniz helal olsun 25 kişi birer impor atsanız yatardı, anket aççaz az sonra 25 twi mi 25 panter mi die ? twiler köprüye gelince 100 panter gücündedir diye düşünüyorum eee ne de olsa köprü de max 5 kişi oluyor siz gelince lagtan millet köprüye brit bank tan 5 dakkada geliyor :) ancak köprü dışında da 100 jester gücündeymişiniz onu da öğrendik bugun :) yalnız tabi bi sorun daha var abi ciddiyete dönelim bu neeee - allah aşkına açıklasın birisi - 90 kişi online 30 kişi skillde 10 kişi spawn turunda 10 kişi köprü üzerinde - gerisi de twi haaaa komik bişi daha köğrünün diğer tarafında da twiler var her an brit içinden de kalvas yemeğe hazırlıklı olun diycem ama kime diycem - herkes twi kendime demem lazım :D

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Azuahahahha
« Yanıtla #3 : Mayıs 02, 2009, 03:13:38 ÖÖ »
İnsanlar Kendi Sonunu yaratır..

darkness

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2009, 03:14:00 ÖÖ »
canımız felaket sıkılmıştı. ilaç gibi geldin :)

yarıldık gülmekten bizde hiç sorma bide birbirinizi yiyeceksiniz sandım lotlarken:D triptonik navigasyon gibi o takışıyor diğerleri britten ve yew moongate'ten geliyor :D

necropolice

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Mayıs 02, 2009, 03:15:38 ÖÖ »
yalnız foto ya dikkatli bakın çok eğlenceksiniz
fotonun özeti de şu: biri tutmuş ,biri kesmiş, biri pişirmiş biri yemiş, diğeri de hani bana hani bana demiş :)
25 kişi nası paylaştınız abi forge getireydiniz eritip ingotu bölüştüreydiniz, 2 tanesi direk ağlıo zaten atta sığamamışlar loot mesafesine :D

Viktar Selwyn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Mayıs 02, 2009, 03:17:21 ÖÖ »
Sırf şu fotoyu koyup laf atmak için hesap açmışsınız abi ya, her yatan başlık açıyor olayını kanıtlarcasına  :o

necropolice

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Mayıs 02, 2009, 03:31:02 ÖÖ »
güzel kardeşim hack olayı forumdan yapılır , bu yüzden asıl accoutumla hayatta foruma girmem şu güne kadar da girmemi gerektiren bir durum olmadı aslında olamazdı da çünkü oyun o kadar sıkıcıydı ki hatalarından dolayı açıp forumu okumakla bile vakit kaybetmedim oynamayı bıraktım bu bi kaç kez oldu şuan da da robertin onca emeği var çok çabaladı düzeltmek için saygı gösterdik katıldık ancak şu vakitten sonra robertin çok daha ciddi problemlerle uğraşması gerektiğini düşünüyorum, hiç umrumda değil bs birleşmiş- keşke birleşmeseymiş, geçen denedim +9 bs ile adam yarıodum dün +12 12 hp vurdu durdu tactic sildim heal kasıom bu bi çok şeyde başıma geldi robert serverı değiştirdikçe biz de char değiştirioz,  zevk almak önemli oyun bu sonuçta, ama eziyet haline dönüşmeye başladı iş, senin bu gördüğün foto da ölümle açılan konu değil , ölümle kapanan konudur, işin başı değil son noktasıdır, yoksa şurda hayatta hiçbirinizle muhattap da olmam kusura bakmayın ha bu değersiz olduğunuz anlamında değil, yaşınızdan ötürü konuşmalarınızın bi çoğunun gereksizliğindendir, ki yine tekrarladı biriniz bu düşüncemi , sorunu anlamak yerine kalkmış foruma kaydıma bakıosun yazılan msj sayısından , nese küçüksün ufacıksın top oynarsın acıkırsın , ben de server a bi altı ay daha girmem bakarım sonra düzeldiyse düşünürüm, sen şimdi dersin ki çok da umrumdaydı, twi twi takılırsınız e diyim ben çıkınca sadece ben çıkmıcam benim arkadaşım onun arkadaşı derken bu sayı hiç bulmazsa hiiiiiiç bulmazsa 12-13 dür hadi ii geceler hepinize! kalkıp bunu da kişisel olarak eleştircekseniz amele gibi uğraşırsınız 6 ay sonra girdiğimde bu konuda çoktan silinmiş olur okuyamam bile !

Viktar Selwyn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Mayıs 02, 2009, 03:34:43 ÖÖ »
Twi derken?

31 cekdgm ellim kirli die yzamıyom, cocugm faln..

Çevrimdışı Killer

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Mayıs 02, 2009, 03:46:43 ÖÖ »
Her ölen ağıt yakıyor
Yaşasın kapitalizm

Ağlayan guildlere mendil satılır..

darkness

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Mayıs 02, 2009, 03:50:03 ÖÖ »
Sırf şu fotoyu koyup laf atmak için hesap açmışsınız abi ya, her yatan başlık açıyor olayını kanıtlarcasına  :o

ihtiyaç duymadım! Muhtemelen bu konudan birşeyleri anlayan çıkacaktır ümid ediyorum! iki senedir oynadığım revoda ilk defa yattım ve forum açtım 2 senedir hiç yatmamıştım 2 yıldır aynı katanayı kullanıyorum 15 gündür su içmedim:P

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • sanal azrail
« Yanıtla #11 : Mayıs 02, 2009, 03:52:22 ÖÖ »
konu amacına ulaşmıştır. ben gülümsedim. açlık güzel şey. biz de bazen brit apaçilerine böle abanıoruz. olur böle şeyler.
hatta ve hatta bizimkilerden empty bottle'una, regine donuna kadar lotlayan var :)
ama siz de eğlenmişsiniz anladığım kadarı ile. o yüzden güzel. zaten twiler yokken çok da piyasada adam olmuyor; da, twiler de birden abartıorlar. 2 arada bir derede server :S

darkness

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Mayıs 02, 2009, 03:52:33 ÖÖ »
Twi derken?

31 cekdgm ellim kirli die yzamıyom, cocugm faln..

Keşke çocuk olsaydın belki ağaç yaşken eğilirdi ama eğer büyüksen iş işten geçmiştir!bu forumda bayanlarda yaşı küçük arkadaşlarda bulunuyor ve sen bu laflarınla haddini aşıyorsun...

Çevrimdışı Ferocious

• Kıdemli Üye
  • Melaba ♥
    • Bir sevda
« Yanıtla #13 : Mayıs 02, 2009, 03:53:02 ÖÖ »
Kusra bakma, gülmedim.
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı dostumu satarım."  Diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

Çevrimdışı -Thurndike-

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Mayıs 02, 2009, 03:54:16 ÖÖ »
böyle öldüklerinde, binbir saçma geyik ile topic açan çok adam gördüm senelerdir.
açtıkları topici komik sanan ve koydukları ss de bişeyleri ifade etmeye çalışanlar oldu bunlar daima.
baktığımda, britten yewe kadar büyük bir korku ve panik içerisinde koşmuş daha sonra 10 kişi tarafından araya alınıp kesilmiş bir oyuncu. baktığında twilerin her birinin günlük harcadığı item veyahut kastığı item, senin üstündeki itemin 4 katından 13 fazla. bu denklemi değerlendiricek olursak, sen öldüğünü hazmedemeyerek nereye saldıracağını bilmiyorsun. ama bu denklemi sen ve yanındaki ego duygularını kabartmaya yarayan, haz ve şevk mücadelesiyle savaşıp, zevkin ve keyfin doruklarına varmaya çalışan arkadaşların yorumlarsa ortaya böyle bişey çıkması gayet doğal.
twinin, ilk kestiği adam değil, son kestiği adam olmıyacağını sana hatırlatırım. böyle bir topic açman bir twiye veyahut twi loncasına bişey kaybettirmez, bişey kazandırmaz. aksi takdirde böyle bir tavır takınmaya devam ediceksen, lütfen öldüğünde değil, kestiğinde yap. en azından daha topic açmamış olursun.
Thurndike Twi.

Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız.
Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.