güzel kardeşim hack olayı forumdan yapılır , bu yüzden asıl accoutumla hayatta foruma girmem şu güne kadar da girmemi gerektiren bir durum olmadı aslında olamazdı da çünkü oyun o kadar sıkıcıydı ki hatalarından dolayı açıp forumu okumakla bile vakit kaybetmedim oynamayı bıraktım bu bi kaç kez oldu şuan da da robertin onca emeği var çok çabaladı düzeltmek için saygı gösterdik katıldık ancak şu vakitten sonra robertin çok daha ciddi problemlerle uğraşması gerektiğini düşünüyorum, hiç umrumda değil bs birleşmiş- keşke birleşmeseymiş, geçen denedim +9 bs ile adam yarıodum dün +12 12 hp vurdu durdu tactic sildim heal kasıom bu bi çok şeyde başıma geldi robert serverı değiştirdikçe biz de char değiştirioz, zevk almak önemli oyun bu sonuçta, ama eziyet haline dönüşmeye başladı iş, senin bu gördüğün foto da ölümle açılan konu değil , ölümle kapanan konudur, işin başı değil son noktasıdır, yoksa şurda hayatta hiçbirinizle muhattap da olmam kusura bakmayın ha bu değersiz olduğunuz anlamında değil, yaşınızdan ötürü konuşmalarınızın bi çoğunun gereksizliğindendir, ki yine tekrarladı biriniz bu düşüncemi , sorunu anlamak yerine kalkmış foruma kaydıma bakıosun yazılan msj sayısından , nese küçüksün ufacıksın top oynarsın acıkırsın , ben de server a bi altı ay daha girmem bakarım sonra düzeldiyse düşünürüm, sen şimdi dersin ki çok da umrumdaydı, twi twi takılırsınız e diyim ben çıkınca sadece ben çıkmıcam benim arkadaşım onun arkadaşı derken bu sayı hiç bulmazsa hiiiiiiç bulmazsa 12-13 dür hadi ii geceler hepinize! kalkıp bunu da kişisel olarak eleştircekseniz amele gibi uğraşırsınız 6 ay sonra girdiğimde bu konuda çoktan silinmiş olur okuyamam bile !