http://img11.imageshack.us/img11/5852/adszwdw.jpg
20 dakika takıştılar britten shakaraya ordanda yew moongate'e gittim koşarak bir ara ekran heryerınde Twiglight yazdı guest oku sağolsun en sonunda kastı makine takdir ederseniz heralde o kadar adamla aynı ekran:D zaten 120 kişilik serverın 40 tanesi onlar yew moona gittim gate ten geçip geliyorlar bide çantamı nasıl gördünüzde lotladınız o kadar kişi?
yarıldık gülmekten bizde hiç sorma bide birbirinizi yiyeceksiniz sandım lotlarken:D triptonik navigasyon gibi o takışıyor diğerleri britten ve yew moongate'ten geliyor 
Ben iki senedir oynuyorum bu serverda daha önce foruma üye olma ihtiyacı duymadım işin garip tarafı sen item gözünden bense lonca sistemindeki problem kısmına bakıyorum eğer olaya item gözüyle bakıyorsan acırım sana sizin guildinizdeki adam kadar sadece golem var bende ben bu ss yi lot açlığı yapılıyor diye açmadım sadece ss yi o zaman çekebildim.ne kadar çok kişi o kadar iyi mantığı...
Şu yazılardan sonra bir iki kelime laf etme ihtiyacı duydum. Şimdi diğer mesajlarında haklılık payı olabilir ancak attığın ilk postta o kadar kişi nası lootladınız, diğer mesajda birbirinizi yiyeceksiniz sandım lootlarken vs laflar ediyorsun, sonra da ben loot olayından bahsetmiyorum sen böyle bakıyorsan sana acırım gibi laflar ediyorsun. Tamam da ilk mesajlarında sen kendin yönlendiriyorsun zaten bunu düşünmeye.
Herneyse diyeceğim şu: kalabalık olmamız ve actionun tadının kaçıyor olması gibi fikirlerinde haklı olabilirsin. Ancak bu attığın postlarda kışkırtma görüyorum ben. Saman altından su yürütmek sonra da safa yatmak kimseye birşey kazandırmaz. Actiondan zevk almamakla ilgili sıkıntıların varsa gelip bizimle görüşebilirsin. Başkasının derdinden anlamayan insanlar değiliz. Serverda tek biz olalım bir gün herkes Twilight olacak diyen insanlar değiliz, isteriz ki diğer playerlar da bizim kadar zevk alsın oyunun tadı çıksın. Başkalarının şikayetlerini göz ardı eden bir guild de değiliz. Her şikayeti kim ne konuda yapıyor olursa olsun ciddiye alıyoruz ve kararlarımızı etkiliyor.
Bu yüzden şöyle bir başlık açmak yerine gelip derdini anlatsaydın, hem istemediğin polemiklere girmek zorunda kalmazdın hem başkalarının bu tartışmalara dahil olması gerekmezdi hem de bu konuda ne yapılabilinir diye düşünürdük biz de. Sonucunda da hiçbirşey yapmasak en azından şu anki alımlarda bu söylediklerini göz önünde bulundurup guilde alınacak kişi sayısına iyice düşük bir sınırlama getiririz.
Üstüme vazife değil ama bence bu oyunu bırakmanı gerektirecek de bir şey yok. Yani kız arkadaşınla oyunuyorsan serverda her çeşit insan olduğunu göz önünde bulundurarak şikayetlerini farklı yöntemlerle dile getirmen veya rahatsız olduğun kişilerle oyunda içli dışlı olmaman savaşmaman yeterli olur. Kimse kız arkadaşınla bu oyunu birlikte oynatan aklına edeyim gibi laflar da etmesin. Cinsiyet ayrımcılığı yapıp da kimsenin oyun oynama ve eğlenme hakkını elinden almak da kimseye vazife olmamalı. Herkes yanıtlarında ve yöntemlerinde azcık dikkatli davransa zaten bu sıkıntılar hiç yaşanmayacak.