Gönderen Konu: World Of Warcraft  (Okunma sayısı 2108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Walygar

• Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: World Of Warcraft
« Yanıtla #60 : Şubat 01, 2012, 01:06:25 ÖÖ »
Dunemaulda Shivpoisitive / Rogue ve Shocky / Shaman horde karakterlerim var. Şu an her ne kadar ben oynamasamda ihityacı olanlar whisp atarsa arkadaşım size yardımcı olabilir.

Bu dunemaul'un bi sitesi falan var mı google'da aratınca bulamıyorum da bi girip bakayım diyorum.
The Burn'Out
Walygar Ex'burn

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #61 : Şubat 01, 2012, 01:14:52 ÖÖ »
Dunemaul oyunun bir çok realmlarından biri. Buradaki realm olayını eğer daha önce Knight Online oynadıysan Beramus-Cypher gibi düşünebilirsin. Çok fazla Türk var. Ama eğer yeterli ingilizcen varsa kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir realm. Artık çok laçkalaşmış ve küfürün sınırları aştığı bir realm. WoW için 10 günlük bedava deneme var girip denemenizde fayda var. İstediğiniz realmda 10 gün ücretsiz oynayabilirsiniz  ;)
Alıntı yapılan: Atahan Twilight
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı Walygar

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #62 : Şubat 01, 2012, 01:25:07 ÖÖ »
Dunemaul oyunun bir çok realmlarından biri. Buradaki realm olayını eğer daha önce Knight Online oynadıysan Beramus-Cypher gibi düşünebilirsin. Çok fazla Türk var. Ama eğer yeterli ingilizcen varsa kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir realm. Artık çok laçkalaşmış ve küfürün sınırları aştığı bir realm. WoW için 10 günlük bedava deneme var girip denemenizde fayda var. İstediğiniz realmda 10 gün ücretsiz oynayabilirsiniz  ;)

Ha ben ücretsiz sunuculardan biri sandım bunu. Wow'un paralı orjinal sunucusuysa oynadım orda Spinebreaker isimli realm'de. Para vermek dokunuyo bana ondan sordum. Yoksa ben tek başıma da eğlenebiliyorum Wow'da Türk olsun olmasın fark etmez. Favori klasım Hunter gerçi shamanım var ama olsun :)
The Burn'Out
Walygar Ex'burn

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #63 : Şubat 11, 2012, 04:52:00 ÖS »
Madem shamanın var bak bu da benim shaman :) http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Shocky/simple
Bilgisayarı ısınınca speed etkisi yaratanlar var. Benimde pc ısınınca multi client açıyor otomatikmen. Çok ilginç hale geldi burası. Yakında hesap makinesiyle girip ölümsüz olanları görebiliriz...

Çevrimdışı DwLDecLaux

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #64 : Şubat 12, 2012, 02:03:21 ÖÖ »
buda benim shamanım yenı patch geldıgınde bıraktım dragon soulda
http://eu.battle.net/wow/en/character/dunemaul/Austerlitz/simple
Youtube'daki Diablo III videosu altındaki yorum
''all BLİZZARD games are the cause i'm still a virgin''

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #65 : Şubat 12, 2012, 05:23:31 ÖS »
Item leveller aynı :) Bende oynamıyorum şu an aktif olarak arkadaşa bıraktım accountu. Genelde rogue ile oynamayı seviyorum ;)

Çevrimdışı DwLDecLaux

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #66 : Şubat 12, 2012, 07:56:45 ÖS »
equip ilvl farklı :) onlar onemli olan

bende pc eski diye bırakmıştım bi ara sonra revoya basladım pc ye ram falan ilave yaptımda pek dönesim gelmedi :) guildimlede takıştıydım tabi ayrı.
Youtube'daki Diablo III videosu altındaki yorum
''all BLİZZARD games are the cause i'm still a virgin''

Çevrimdışı Destructive

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #67 : Mart 15, 2012, 05:24:14 ÖS »
WoW da adını World Rank a yazdırmış bir guildin mensubuydum. Catastrophe isimli guildin Catastrophe adlı main tankıydım şimdi oyunu bıraktım Gold satmak istiyorum alıcı varsa iletişime geçsin =) istemediğniz kadar param var =)