Son söz olarak daha önce defalarca söylediğimiz gibi Galatasaraylılara şunu tekrar hatırlatıyoruz, yetimin hakkını yiyerek stat sahibi olamayacaksınız...
http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=12146
bu da klasik antu şerefsizligi. hani nasıl sinirleniyorum bu heriflere, anlatamam.
yetim hakkı diyor bana ya. nasıl küfretmeyeyim lan ben bunlara? hani tribünlere oynarsın, edersin tabi. fakat bu yapılan bildigin şerefsizlik. sırf şu forum hesabını seviyorum diye yazamıyorum istediklerimi de, allah belalarını versin yani, nedir lan bu onursuzluk?
eren talu, ihaleyi alan adam, iflasın eşiginde. hani babam müteahhit oldugu için biliyorum, anlatayım biraz. müteahhitler genel olarak cebindeki parayla iş yapıp sonra paralarını almazlar; devamlı bir yerlerden gelen parayı diger tarafa verip işi döndürürler bitirene kadar. bu adamın da dubai'den bekledigi bir para vardı, onun güvencesiyle bu işe girdi. oradan gelecek para patlayınca patlayınca işi biraz çevirdi, maaşları ödeyemedi tabi. şimdi kredi başvurusu yaptı, toki önüne engel koydu. kısaca şöyle, eren talu elini taşın altına soktu; fakat işin altından kalkamadı, ne yazık ki şansı da yaver gitmedi. şuan iflasın eşiginde.
şimdi, "galatasaraylılar, yetim hakkı yiyorsunuz" gibi agır bir ithamda bulunabilmek kolay degil. ama sen bunu; konuda hakkında en ufak bir araştırman, bilgin olmadan; ne dedigini bile bilmeden sallayabiliyorsan, gerçekten annenin mesleginden şüphe ederim.
gözlerini kör etmiş fanatizminle, bu ülkenin düzgün iş adamlarından birine, bu zor gününde, sırf rakip takıma iki üç laf daha sokabilmek için "yetim hakkı yiyorsun" diye saldırabiliyorsan; ne onurun ne şerefin kalmış çünkü.