Gönderen Konu: Yalantepe  (Okunma sayısı 620 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı the kumpir

• Kıdemli Üye
  • çapkın kız diyorlar benim adım çapkın kız
    • internet
    • E-Posta
Yalantepe
« : Temmuz 02, 2009, 09:17:51 ÖS »
TOKİ Sözleşmeyi Feshetti

Antu.com`un 11 Haziran 2008`de yani bundan 1 yılı aşkın bir süre önce sağlam kaynaklara dayanarak yaptığı ve TOKİ`nin Eren Talu`nun sözleşmesini feshettiğine dair haber bugün gerçek oldu. Bundan bir yıl önce yaptığımız ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran haberimizden sonra bir takım güçler devreye girip Talu`nun sözleşmesinin feshini engellemişlerdi.

Bir yıl önce gündemde olan ancak bugüne kadar uygulanamayan fesih kararı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Galatasaray Kulübüne Seyrantepe Spor Kompleksi yapımı için açılan ihalede, ihale şartnamesi ve sözleşme hükümleri çerçevesinde, ihtarname ile verilen sürenin sona ermesi sebebiyle yürürlüğe girdi.

TOKİ`den yapılan yazılı açıklamada, spor kompleksi inşaatı onaylı iş programına göre yüzde 66 seviyesinde olması gerekirken, yüzde 24`ler seviyesinde bulunduğu, işçi ücretlerinin zamanında ödenmediği, gerekli işçi, malzeme ve teçhizatın yüklenici firma tarafından sağlanamadığı, inşaatta herhangi bir çalışma olmadığı hususlarında Yükleniciye Noter kanalı ile ikinci kez fesih ihtarnamesi gönderildiği belirtildi.

Açıklamada, ``İhale Şartnamesi ve sözleşme hükümleri çerçevesinde, ihtarname ile verilen sürenin sona ermesi sebebiyle sözleşmenin feshi kararı alınması zorunlu hale gelmiştir. Bu noktadan sonra İdaremiz tarafından gerekli tedbirler alınarak projenin sağlıklı bir şekilde neticelendirilmesi için ihale yapılması dahil, tüm çalışmalar başlatılmıştır`` denildi.

Son söz olarak daha önce defalarca söylediğimiz gibi Galatasaraylılara şunu tekrar hatırlatıyoruz, yetimin hakkını yiyerek stat sahibi olamayacaksınız...

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=12146

Çevrimdışı milyonların sevgilisi .

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
Ynt: Yalantepe
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2009, 11:13:30 ÖS »
pazar günüydü , inşaatın ordan geçmiştim :)
yazık olmuş .
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .
god'king of the burn'out .

272 , good job .

Çevrimdışı Cort3z Twilight

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2009, 01:20:33 ÖÖ »
Stad yalan olmadı ki illa ki yapılacak ha Eren Talu ha TOKİ ha başka biri ne farkeder (=

Böle konuları da hep fenerliler açıyor arkadaş neden acaba uehuehe

*Psychosocial

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2009, 10:27:10 ÖÖ »
Kuyruk acısı. :D

Çevrimdışı the kumpir

• Kıdemli Üye
  • çapkın kız diyorlar benim adım çapkın kız
    • internet
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2009, 06:38:18 ÖS »
:D

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2009, 07:12:12 ÖS »
zamanında kampanyalar başlatıp ,  hesap numaları veren galatasaraylı'lar ; şimdi de inşaat işçileri için kampanyalar başlatsınlar :) o zaman iyi para toplanmıştı , belki şimdi de 200-300 inşaat işçisi bulurlar :)
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .

272 , good job .

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Temmuz 03, 2009, 10:34:24 ÖS »
Öyle ya da böyle bir şekilde bitecek...
Duc.Brothers

Çevrimdışı Dirty Sanchez

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #7 : Temmuz 04, 2009, 01:13:11 ÖÖ »
Torunlarımız Görür. Ha bide şu var TOKİ bitirdikten sonra Galatasaray'a vermeyedebilirmiş sahayı böyle bide söylem var

o yalan iş devlet güvencesi var bi kere
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Osmangul (kayıt olana Revoda suprız ıtemler)

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Temmuz 04, 2009, 10:38:07 ÖÖ »
Başbakanın bizzat imzanı varmış altında öyle dedi Adnan Polat..
Duc.Brothers

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Temmuz 04, 2009, 11:34:14 ÖÖ »
ulan devlet falan diyorsunuz , yakında işin içine amerika ve israil de girerse hiç şaşırmam :D
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .

272 , good job .

Çevrimdışı Blademaster.Twi

• Kıdemli Üye
  • Wo bist du ?
« Yanıtla #10 : Temmuz 04, 2009, 06:02:53 ÖS »
Polat işe el koyar yakında oda derin devlet ne de olsa  :P
Gangsta
Maganda 8)

Kro of Tiwiz :P

Çevrimdışı Scoffer Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Temmuz 04, 2009, 07:14:17 ÖS »
Fener bassın parayı alsın. Bi maçı kadıköyde bi maçı burda oynatsın kadıköy uzak oluyor bizlere :D parasıyla değilmi.
Söylesem tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...

OK BY.

I am the KING!!

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Temmuz 04, 2009, 11:45:28 ÖS »
Polat işe el koyar yakında oda derin devlet ne de olsa  :P

kurtlar vadisi seyrantepe .
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .

272 , good job .

Çevrimdışı elephant.gun

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Temmuz 05, 2009, 01:57:57 ÖS »
Son söz olarak daha önce defalarca söylediğimiz gibi Galatasaraylılara şunu tekrar hatırlatıyoruz, yetimin hakkını yiyerek stat sahibi olamayacaksınız...

bu da klasik antu şerefsizligi. hani nasıl sinirleniyorum bu heriflere, anlatamam.

yetim hakkı diyor bana ya. nasıl küfretmeyeyim lan ben bunlara? hani tribünlere oynarsın, edersin tabi. fakat bu yapılan bildigin şerefsizlik. sırf şu forum hesabını seviyorum diye yazamıyorum istediklerimi de, allah belalarını versin yani, nedir lan bu onursuzluk?

eren talu, ihaleyi alan adam, iflasın eşiginde. hani babam müteahhit oldugu için biliyorum, anlatayım biraz. müteahhitler genel olarak cebindeki parayla iş yapıp sonra paralarını almazlar; devamlı bir yerlerden gelen parayı diger tarafa verip işi döndürürler bitirene kadar. bu adamın da dubai'den bekledigi bir para vardı, onun güvencesiyle bu işe girdi. oradan gelecek para patlayınca patlayınca işi biraz çevirdi, maaşları ödeyemedi tabi. şimdi kredi başvurusu yaptı, toki önüne engel koydu. kısaca şöyle, eren talu elini taşın altına soktu; fakat işin altından kalkamadı, ne yazık ki şansı da yaver gitmedi. şuan iflasın eşiginde.

şimdi, "galatasaraylılar, yetim hakkı yiyorsunuz" gibi agır bir ithamda bulunabilmek kolay degil. ama sen bunu; konuda hakkında en ufak bir araştırman, bilgin olmadan; ne dedigini bile bilmeden sallayabiliyorsan, gerçekten annenin mesleginden şüphe ederim.

gözlerini kör etmiş fanatizminle, bu ülkenin düzgün iş adamlarından birine, bu zor gününde, sırf rakip takıma iki üç laf daha sokabilmek için "yetim hakkı yiyorsun" diye saldırabiliyorsan; ne onurun ne şerefin kalmış çünkü.

Polis durduk yere bir kişiyi nadir döver. Hani 10 yılda bir.

Çevrimdışı elephant.gun

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : Temmuz 05, 2009, 02:00:14 ÖS »

Açıklamada, ``İhale Şartnamesi ve sözleşme hükümleri çerçevesinde, ihtarname ile verilen sürenin sona ermesi sebebiyle sözleşmenin feshi kararı alınması zorunlu hale gelmiştir. Bu noktadan sonra İdaremiz tarafından gerekli tedbirler alınarak projenin sağlıklı bir şekilde neticelendirilmesi için ihale yapılması dahil, tüm çalışmalar başlatılmıştır`` denildi.

ha, antu'daki gerizekalılar kendi yazdıklarını bile anlamaktan aciz ama, "aa stad yalan oldu" meselesi yok. olacak en büyük şey ihalenin başkasına verilerek devam ettirilmesi olur. o noktada da stad yine yapılır, olan sadece eren talu'ya olur.

Polis durduk yere bir kişiyi nadir döver. Hani 10 yılda bir.