Yetkili Paneli > Dying Wish
Screen Shot
realkhan:
--- Alıntı yapılan: m3tam - 10 Mayıs 2010, 20:03:48 ---ben şahitim. ağzını burnunu kırdı ikisininde :o
--- Alıntı sonu ---
Evet mete şahit...
--- Alıntı yapılan: Sasu - 10 Mayıs 2010, 22:59:53 ---Unicorn vurmaz mı hiç wariora
--- Alıntı sonu ---
Abi sen nededin ya, bana Golem vuramadı, unicornda ne oluyormuş? Allam ya....
Vallaha ben uniyede daldım o da almadı hp felan...
--- Alıntı yapılan: Kara Ben Nemsi - 10 Mayıs 2010, 23:04:41 ---Warrior'a Nightmare vuramıyor. Unicorn 5-10 can alır maximum.
--- Alıntı sonu ---
Nightmare de olsun onlada kapışırım hemde dar alanda... Sorun yok... Her türlü mokoko..... ;)
--- Alıntı yapılan: Ananas | Hardcore - 10 Mayıs 2010, 23:04:41 ---Bana neden 40 vuruyor bu meret o zaman.
--- Alıntı sonu ---
Abi sen getir o mereti ben onuda ehcilleştirirm, sorun yok... Daha aştım kendimi dün... Vallaha o kadarını diyem sana...
Suzsed:
Fazla uçma bence :)
Kara Ben Nemsi:
Gemiye atsaydınız o hayvanı. ::)
Huor Amras Calafalas:
eve atacaktık (:
At gibiydi maşallah :D
realkhan:
--- Alıntı yapılan: Suzsed - 10 Mayıs 2010, 23:45:25 ---Fazla uçma bence :)
--- Alıntı sonu ---
Yo uçmuyorum, yanımda şahitlerim var...
--- Alıntı yapılan: Kara Ben Nemsi - 11 Mayıs 2010, 00:44:55 ---Gemiye atsaydınız o hayvanı. ::)
--- Alıntı sonu ---
Aslında onuda yapmak lazımda biz DW yiz, AĞLAYAN'IN malı gülene yar olmaz diye bir deyim var... Tavsiye ederim... :) ;)
--- Alıntı yapılan: Huor Amras Calafalas - 11 Mayıs 2010, 00:48:14 ---eve atacaktık (:
At gibiydi maşallah :D
--- Alıntı sonu ---
Bu da güzel bir yaklaşım Usman^'dan herhalde Usman askere gitmeden önce atacak bir atı bir yerlere... Korkulur senden Usman... ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git