2 nizinde msn ini ekledim kabul edersiniz.. 1 er kere daha buse kondururum yanaklarınıza..

Bak ben olayı 2 taraftanda dinliyorum durumu sana anlatayım mı?
Bir sabah uyanmışım spawntakip yazmışım mustang çıkıcak iyi dedim arıyayım tek başımayım hiç kimse yok bizden..
Neyse aradım aradım nasıl bi yerdeyse 500-600 gibi bi mark gezdikten sonra buldum mareyi artık yani kitaplarım bitecek son marklar ( O zamanlar mertin kitapları bende yok )
Neyse ben tek başıma yaratıkları temizliyorum.. Tamerlığa hani yeni başladığımdan tek takılmaya.. Öncesinde Mali gille genelde 8-10 kişi oluyoduk bi giriyoduk corp por corp por hemen bitiyordu hiç uğraşmıyorduk vortex falan.. Bende must görünce dedim ölür mölür boş ver yavaş yavaş keseyim..
Yaratıkları kesiyorum işte Engin geldi Banla Beniyle Must a baktı bana baktı an ex por u çıktı.. Ben de tabi boş durmam orda bi kapışma koptu.. Engin kaçarken lich in önünden geçti lich bişiyler attı sonra phonix de bişiyler attı. Orda ortalık karıştı biliyom ama Enginle uğraşıyorum işte.. Sonra binek öldü.. Hırs mıdır nedir dalmaya devam ediyor.. Dedim dur oturak konuşak

İşte ben ne orda onun daldığına kızdım ne must un öldüğüne.. Dedi ki 3. mü 5. markta mı ne buldum dedi.. Hadiya falan filan bana kitapları satcaktı 10m e.. Dedim olur alayım da biraz daha indirim yap bana falan.. Birazda göster kitapları falan dedim.. Gösterdi ama fiyatta 1 gıdım inmiyor işte.. Neyse alıcam kafaya taktım 4 kitap baya geniş yerleri arıyor.. Osmanla Malinin kitaplarında bineği trackdan kaçırmamak için dipdibe marklanmış binek kaçırmıyor o kitaplar ama tek kişi araması çok zor oluyor.. Mastrodonato nun kalabalıklığının sebebi de bu heralde

Ha konuya dönelim runebookları alıcam bi arkadaşlara sorayım kitapları nasıl iyi mi 10m eder mi diye soram dedim.. Arkadaş dedi ki; Mert bana çakallık yaptı ondan alma benden al ben 8m e veririm dedi ( Nasıl arkadaş ama? ) Engine diyorum durum böyle böyle ben yapanından almak isterim ama hani orda bu fiyatken senden bu fiyata almak olmaz dedim.. Yok dedi inmiyom hayırlı olsun kitapların falan dedi.. Bende arkadaşla pazarlık yaptım 3m item 3m para verdim aldım Mert in kitaplarını..
Ha kitapları almadan öncesinde Must tamelendikten sonra Forest vardı bi de aynı anda çıkmış.. Onu da waste çöl de bulmuş.. Msnden çağırdı gittik tameledik falan..
Spawntakip binekleri bitince sabit gezem dedim.. Gezdim gezdim son gittiğim yer mare bi baktım mare var player attım hemen kimse yok.. Benim tame yetmiyor ya.. Engine söyledim gel tameliyelim falan diye.. Engin dedi tamam geliyorum falan gittik ilk başta 2 mizde öldük.. Benim home home home moongate e kayıtlıymış ben stuck attım.. Geri geldim marenin 2 tarafını çevirmişler 1 tarafına da ben atıverdim.. Sonra mana yapam diye geri gittim mana yaptım gate açtım geldim Engin son field ı atmış paralayze layıp an gravı atmış paralayze a tameliyor.. Archon ben 3. field ı atarken geldiydi işte an lor u atamadıydı geri gittiydi.. Neyse o da geldi an ex grav ı attı marenin altına Engin tameledi gittik benim evin oraya..
Archon demeye başladı ver bineği ver bineği falan.. Bana da soruyor sen istiyon mu falan diye ben diyorum ki ( Daha runebookları almamıştım ) Bırak Mare istemiyom senin olsun bana Runebooklarını ver

Archon benim o benim o dedi. Sonunda Archon a verdi mare ı.. Sonrasında Duellodayım Yiğit e unicorn hediye edicem unicorn arıyorum işte.. Archon geldi mareyi satıyon mu dedi.. Dedim ne maresi sende ya mare diye.. Bi küfür etti Engine dedi işte Niqole e vercem dedi aldı benden falan.. Dedim vermeyi unutmuştur. Yapmaz heralde öyle şey falan Archon a bye bye dedim..
Msn den yazdım Engine.. Hiç cevap vermedi.. Dedim ben okula gidiyorum.. ( Akşam okulu vardı benim ) Gittim geldim bir daha hiç görmedim Engini msnde..
Engini forumlarda görüyoruz. Msnde göremiyoruz. Bunun anlamı beni engellediği değil midir? Madem bana vericek neden engelliyor?
Archon birşeyler söylüyor.. Engin hiç birşey söylemeden engelliyor.. Zaten Duello da Archon Engine bebe her binek görüşündü ağlayıp zırlıyor dedi. Enginle de konuşurken bu runebooklar var ya millete vermiş olmasak hiç biri binek falan bulamaz Sipikopat hiç birşey değil, Archon hiç birşey değil falan dedi.. Bu da 2 sinin aralarının bozuk olduğunu doğruyu kimin söylediğini anlamayı güçleştiriyor.. Engin beni msnden engellediğinden ben de Archon a inandım.. Yanlış birşey mi?
Ben zaten demişim başta istemiyorum mareyi runebookları versen yeter hacı diye. Onu da geçtim bana dese ki SABİTTE Binek Bulanındır diye. Hiç bir sorun yok.. Geldiğim guild Malilerin guildinde böyle bir kural vardı önümden bineklerimi alıp durdular.. Tameim yetmiyor diye.. Ama böyle katakulli bana yanlış geliyor..
Sen msn i kabul et Mert bi de senle konuşalım bunları.. Üstüne sana bir süprizim olabilir.. ( Kesin değil bak )