0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun staff arkadasımız görevden alındıİyi bir uyku çekme vaktii Ne uyunur be bugun.
Evet sana katılıyorum fakat o kişi stafa alınmadan once sorulsaydı kım staff olmamalı dıye bır cok kısının davranıs ve uslubundan dolayı o kısıyı soylıyecegınden emınım.
iyi birşey değil bu söylediğin. Savunma amaçlı yazmıyorum genel olarak counselorlar kadronun çaylak kısmı her zaman hataya müsait bir kesim ve yaptıkları ilk hatada çok ağır yargılanıp üstüne fazla düşülmesi atıldıktan sonra bu denli konuşulması gerçekten iyi bir durum değil. Yeri gelecek belkide çok acil ilgilenilmesi gereken bir durumda yardım çağrısında bulunduğunda sırf bu tür olaylardan staff bulamayacaksın bak sadece seninle ilgili yazmıyorum bu oyunda çoğu kişi aynı şeyi yaptı yapıyor her daim bir staffın hatasında ithamlarla yaklaşıyor işin beni üzen kısmı bir zamanlar staff konumunda bulunup aynı sorunları çeken aynı dertlerden muzdarip konuyu açan arkadaş bu denli sert davranabiliyor. Az çok bilgim dahilinde kasıtlı olmadığını bildiğim için görüşümü sizlerden biraz farklı tuttum. Bu gün yapılan bence bir staff katliamıdır kasıtlı olmamasına rağmen kasıt arandığı için direk kayırılma ithamında bulunulmuştur hatayı yapan arkadaş kısa süreli bir uzaklaştırmayla yeniden staff kadrosuna katılabilirdi.