Gönderen Konu: Sakat Chestler =)  (Okunma sayısı 4794 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okocha Twi

• Üye
  • **
  • also known as kiko twi
    • E-Posta
Ynt: Sakat Chestler =)
« Yanıtla #135 : Aralık 30, 2010, 02:35:18 ÖÖ »
Hayırlı olsun staff arkadasımız görevden alındı

İyi bir uyku çekme vaktii :) Ne uyunur be bugun.

iyi birşey değil bu söylediğin.

Savunma amaçlı yazmıyorum genel olarak counselorlar kadronun çaylak kısmı her zaman hataya müsait bir kesim ve yaptıkları ilk hatada çok ağır yargılanıp üstüne fazla düşülmesi atıldıktan sonra bu denli konuşulması gerçekten iyi bir durum değil. Yeri gelecek belkide çok acil ilgilenilmesi gereken bir durumda yardım çağrısında bulunduğunda sırf bu tür olaylardan staff bulamayacaksın bak sadece seninle ilgili yazmıyorum bu oyunda çoğu kişi aynı şeyi yaptı yapıyor her daim bir staffın hatasında ithamlarla yaklaşıyor işin beni üzen kısmı bir zamanlar staff konumunda bulunup aynı sorunları çeken aynı dertlerden muzdarip konuyu açan arkadaş bu denli sert davranabiliyor. Az çok bilgim dahilinde kasıtlı olmadığını bildiğim için görüşümü sizlerden biraz farklı tuttum. Bu gün yapılan bence bir staff katliamıdır kasıtlı olmamasına rağmen kasıt arandığı için direk kayırılma ithamında bulunulmuştur hatayı yapan arkadaş kısa süreli bir uzaklaştırmayla yeniden staff kadrosuna katılabilirdi.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
« Yanıtla #136 : Aralık 30, 2010, 02:42:53 ÖÖ »
Evet sana katılıyorum fakat o kişi stafa alınmadan once sorulsaydı kım staff olmamalı dıye bır cok kısının davranıs ve uslubundan dolayı o kısıyı soylıyecegınden emınım.
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

Show your respect for afrodisiak

check out my sets@
http://soundcloud.com/ediz-ciloglu1

Çevrimdışı Barlow.

• Kıdemli Üye
  • * Chronicles Company.
    • E-Posta
« Yanıtla #137 : Aralık 30, 2010, 03:00:03 ÖÖ »
Yanlız adamı stafflıktan attırdınız hepinizi hacklesin istermisin şimdi.  :-\
Şerefsiz Şeref tabiri ne kadar ironik değil mi ?

Çevrimdışı Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #138 : Aralık 30, 2010, 03:23:02 ÖÖ »
Evet sana katılıyorum fakat o kişi stafa alınmadan once sorulsaydı kım staff olmamalı dıye bır cok kısının davranıs ve uslubundan dolayı o kısıyı soylıyecegınden emınım.

öyle bi başvuru yapmıştım ki googla göndersem havada kaparlardı beni ama olmadı ;D
This fire is out of control .

Çevrimdışı AliG

• Kıdemli Üye
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
« Yanıtla #139 : Aralık 30, 2010, 09:47:12 ÖÖ »
iyi birşey değil bu söylediğin.

Savunma amaçlı yazmıyorum genel olarak counselorlar kadronun çaylak kısmı her zaman hataya müsait bir kesim ve yaptıkları ilk hatada çok ağır yargılanıp üstüne fazla düşülmesi atıldıktan sonra bu denli konuşulması gerçekten iyi bir durum değil. Yeri gelecek belkide çok acil ilgilenilmesi gereken bir durumda yardım çağrısında bulunduğunda sırf bu tür olaylardan staff bulamayacaksın bak sadece seninle ilgili yazmıyorum bu oyunda çoğu kişi aynı şeyi yaptı yapıyor her daim bir staffın hatasında ithamlarla yaklaşıyor işin beni üzen kısmı bir zamanlar staff konumunda bulunup aynı sorunları çeken aynı dertlerden muzdarip konuyu açan arkadaş bu denli sert davranabiliyor. Az çok bilgim dahilinde kasıtlı olmadığını bildiğim için görüşümü sizlerden biraz farklı tuttum. Bu gün yapılan bence bir staff katliamıdır kasıtlı olmamasına rağmen kasıt arandığı için direk kayırılma ithamında bulunulmuştur hatayı yapan arkadaş kısa süreli bir uzaklaştırmayla yeniden staff kadrosuna katılabilirdi.

Zamanında edinilen kufure göre  devede kulak bu dediklerim için hiç pişman değilim hatta bir mutluluk yaşıyorum.

Zamanında yaptığı hatalar sımdı yuzunde tokat gibi patladı işte.

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.