Gönderen Konu: Kanlı Sonbahar (Quest)  (Okunma sayısı 1876 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elias

• Üye
  • **
Ynt: Kanlı Sonbahar (Quest)
« Yanıtla #105 : Ekim 15, 2009, 02:11:20 ÖS »
Suan dağda odun kesiyorum odunları ince ince parcalayıp kusların tuylerini yolum odunlarla ok yapıp cephane ayarlıyorum halkıma aksama hazır olur sanırım...

Arkadasımda madende sabahtan beri kazı yapıyor cıkan madenlerden yuksek kalitede zırhlar ve silahlar yapıp savascılarımızı dun geceki yenilgiden sonra tekrar toparlamaya calısıyoruz...

Bi arkadasta suan tuvalette buyu malzemesi imalatı için çalışıyor... :)

Çevrimdışı Sivrisnex

• Üye
  • **
  • Beneficium accipere libertatem est vendere...!
    • E-Posta
« Yanıtla #106 : Ekim 15, 2009, 03:41:36 ÖS »
Suan dağda odun kesiyorum odunları ince ince parcalayıp kusların tuylerini yolum odunlarla ok yapıp cephane ayarlıyorum halkıma aksama hazır olur sanırım...

Arkadasımda madende sabahtan beri kazı yapıyor cıkan madenlerden yuksek kalitede zırhlar ve silahlar yapıp savascılarımızı dun geceki yenilgiden sonra tekrar toparlamaya calısıyoruz...

Bi arkadasta suan tuvalette buyu malzemesi imalatı için çalışıyor... :)

Leader of Co'adorn
The Co'adorn Family

Bahsetme bugün sade dünün mucizesinden, insan utanır sonra yarın kendi sesinden.  Muvaffakiyetimiz Cinsimizdendir...

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • Kıdemli Üye
    • Revolution
    • E-Posta
« Yanıtla #107 : Ekim 16, 2009, 01:00:05 ÖS »
Lord British geri dönecek ve düşmanlarını şehrinden ve kalesinden dışarı atacaktır. Şehir fazla bile durdu Lord Blackthorne'nin elinde.

Çevrimdışı Tankerella Biohazard

• Yeni Üye
  • *
  • #yoruldum artık
    • E-Posta
« Yanıtla #108 : Ekim 16, 2009, 01:26:39 ÖS »
Eths Blakcthornenin orduları kana susamış gibi görünsede britaindeki stratejimizi en iyi şekilde lordumuzun önderliğinde devam ettiriyoruz, dinlenmeden sonuçları düşünmeden Lord British'i britainden uzaklaştırmaya çalışıyoruz, nereye kadar devam eder bilinmez ama British'in öğreneceği tek şey asırlardır hüküm sürdüğü toplaklardan kovulduğu günü unutmaması cove krallığının küçümsenemeyecek kapasitesinin önünde itaat etmesidir...