Gönderen Konu: İslama Sex Acılımı  (Okunma sayısı 760 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zula Cuiviene

• Üye
  • **
    • E-Posta
İslama Sex Acılımı
« : Ekim 15, 2009, 05:27:41 ÖS »
http://msnyasam.ekolay.net/index.asp?url=http%3a%2f%2fhaber.ekolay.net%2fHaber%2f2908%2f653616%2fislama%2bseks%2bdevrimi%2bgerek.aspx

Almanya'da yaşayan Türk kökenli avukat Seyran Ateş, 'İslam'a Seks Devrimi Gerek' adlı son kitabıyla tartışmaların odağı haline geldi.
Bu haberi 28.048 kişi okudu.
Son güncelleme: 15:42 TSİ 15 Ekim 2009 Perşembe  Yazı boyutu     Yazdır   

Almanya'da yayın yapan Der Spiegel dergisi, Ateş ile yaptığı bir röportajı internet sitesinin manşetine taşıdı.

Spiegel, aile hukuku konusunda uzmanlaşan Ateş'in görüşlerinden dolayı saldırılara ve tehditlere maruz kalarak, mesleğinden ayrılmak zorunda kaldığına dikkat çekti.

Ateş'in daha şimdiden tartışmalar yaratan "İslam'a Seks Devrimi Gerek" adlı kitabının 16 Ekim'de yayımlanması planlanıyor.

Aile hukuku konusunda uzmanlaşan Ateş, Spiegel dergisine yaptığı açıklamada, her totaliter yapının demokratikleşme süresince değişim yolunu izlediğini anlatarak, İslam dünyasında da artık böyle bir devrimin gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı.

Spiegel'in değişim ya da devrim derken neyi kastettiği yönündeki bir sorusu üzerine Ateş, "Bu sürecin bir parçası olarak cinsellik, her bireyin kendi kendine karar verdiği bir olgu olarak tanınmalıdır. Ahlak ya da din polisi gibi oluşumlar mutlaka kaldırılmalıdır" dedi.

Şu anda 46 yaşında olan Ateş, 1969 yılında altı yaşındayken ailesiyle birlikte Türkiye'den Almanya'ya göç etti. Bekar olan Ateş'in bir kızı var.

Ateş, ailelerin neden kız çocuklarının erkek arkadaş sahibi olmalarına izin vermezken, erkek çocuklarının kız arkadaşlarından rahat rahat bahsetmelerine göz yumdukları sorusuyla yüzleşmeleri gerektiğini ifade etti.

Kendi ailesinde seks konusunun hiç gündeme bile getirilmediğini belirten Ateş, erkeklerle asgari düzeyde temas kurmasını sağlayacak adımların atıldığını vurguladı.

Ateş, erkek arkadaşının olmamasına izin vermediğini ifade ederek, "Esasında bana bunlar oturulup hiç izah edilmedi... Bütün sistem, birinin diğerine konuşmadan ne yapması, esasında ne yapmaması gerektiği yönünde talimatlar vermesine dayanıyor" dedi.

Tartışmalı yetkiliye destek
Ateş, verdiği bir röportajdaki ifadeleriyle tartışma yaratan Almanya Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Sarrazin'e de destek çıktı.

Sarrazin, Berlin'de yaşayan Türk ve Arapların manavlık dışında başka üretim işlevi olmadığını söyleyerek şimşekleri üzerine çekmişti.

"Sarrazin'in sözlerinin tam yerinde ve doğru olduğunu düşünüyorum. Çok kültürlü toplumumuzda ciddi sorunlar" diyen Ateş, sokaktaki birçok Türk'ün aslında Sarrazin gibi düşündüğü ve buradaki esas sorunun bunun dışarıdan birisi tarafından dile getirilmiş olması olduğunu da sözlerine ekledi.

Benim Tanrım seks konusunda açık
Kendisinin Tanrı'ya inandığını ama namaz kılmadığını ya da oruç tutmadığını söyleyen Ateş, inancıyla ilgili şunları söyledi:

"Benim Tanrım seks hakkında çok açık. Beni, seksi önemli gören biri olarak yarattı. Elbette ki Tanrı'nın var olduğuna inancım kişisel deneyimlerime de dayanıyor... Dini asla olumsuz birşey olarak görmedim."

Çevrimdışı Zula Cuiviene

• Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: İslama Sex Acılımı
« Yanıtla #1 : Ekim 15, 2009, 05:28:29 ÖS »
lets fight

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2009, 11:15:53 ÖS »
*kong*

valla seks açılımını zaten 800lü 900lü yıllarda araplar çoktan açtı. Boş ol boş ol bş ol ile kerhanae işlettiler. Başınada imam koydular (gerçektir bu emin olun) böylece dince "caiz" bir kerhanae oldular

5-6 karısı olanlar ise artık bu açılımı kapattıyorlar artık ayrı konu. Sabah akşam.... sonra 50 çocuk kim bakacak devlet haydeee. Seks açılımı öncesi prezarvatif açılımı lazım. levent kırcanın dedikleri doğruydu balon diye çocuklar pattı güneydoğuda bedava dağıtılan prezarvarifleri. PKKnın da kaynağı zaten bu şekilde umutsuz şansız doğmuş çocukları bünyesine katmak zatne asıl kaynak buydu... ama kesemediler bi sünnet edemediler bu kaynakları...

her neyse seks açılımı öncesi beyin ve prezarvatif açılımı lazım :)
« Son Düzenleme: Ekim 15, 2009, 11:16:48 ÖS Gönderen: Gabito »

Çevrimdışı Tankerella Biohazard

• Yeni Üye
  • *
  • #yoruldum artık
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2009, 11:58:42 ÖS »
her aileye 3 çocuk  :-\

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 16, 2009, 02:45:41 ÖS »
Amma cok islam düşmanı kansız var ya.
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • sanal azrail
« Yanıtla #5 : Ekim 16, 2009, 05:17:40 ÖS »
Beyin açılımı diyenler neden hep beyinsiz olur bilmem.

Çevrimdışı Zula Cuiviene

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2009, 10:13:56 ÖS »
Amma cok islam düşmanı kansız var ya.

:D neşe kaynagım benim gine sıvamışın ustune ustune. bize yer kalmamış.

Çevrimdışı Mertefendi

• Kıdemli Üye
  • ≈ …ЯεάĽ ŴọĽғ… ≈
« Yanıtla #7 : Ekim 16, 2009, 10:45:35 ÖS »
İlk önce kara çarşaflar kalksında xD

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Ekim 17, 2009, 08:11:08 ÖÖ »
Beyin açılımı diyenler neden hep beyinsiz olur bilmem.

O zaman bana kadın sünnetinin neden dolayı olduğunu ve bunun kadın için zararınıda söyler misin beyinli arkadaşım?

Hatırlatayım kadın sünnet hakkında Kur'an da hiçbir şey yazmaz.
« Son Düzenleme: Ekim 17, 2009, 08:15:53 ÖÖ Gönderen: Gabito »

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Ekim 17, 2009, 11:08:39 ÖÖ »
*kong*

valla seks açılımını zaten 800lü 900lü yıllarda araplar çoktan açtı. Boş ol boş ol bş ol ile kerhanae işlettiler. Başınada imam koydular (gerçektir bu emin olun) böylece dince "caiz" bir kerhanae oldular

5-6 karısı olanlar ise artık bu açılımı kapattıyorlar artık ayrı konu. Sabah akşam.... sonra 50 çocuk kim bakacak devlet haydeee. Seks açılımı öncesi prezarvatif açılımı lazım. levent kırcanın dedikleri doğruydu balon diye çocuklar pattı güneydoğuda bedava dağıtılan prezarvarifleri. PKKnın da kaynağı zaten bu şekilde umutsuz şansız doğmuş çocukları bünyesine katmak zatne asıl kaynak buydu... ama kesemediler bi sünnet edemediler bu kaynakları...

her neyse seks açılımı öncesi beyin ve prezarvatif açılımı lazım :)

öyle örnekler veriyosunki seçilip alındığı belli.arap küfür,arap seks filanmı yazıyosun adamların açığını aramak için googlea.kaç tane var böyle karana araştır gel.adet mi edinmişler adamlar bu işi yoksa 1 2 tanemi  var.kişilerden örnek vermeyi bırak artık gabito kurunun yanında yaşıda yakarsın.ideoloji yada düşünce olarak hiçbirşeyi savunmadın tek yaptığın tarih yazıp arkasına şu şunu yapmış o zaman bu kötüdür dedin bu zamana kadar.

eklenti:islamda çok eşlilik vardır fakat kriterleri öyle serttirki kimse böyle birşeye girmek istemez ayrıca çok eşlilikte sadece 1iyle cinsel münasebet kurabiliyorsun bildiğim kadarıyla.çıkıp 3 5 tne sapık 10 çocuk yaptımı bunu islama mal edemezsin.arabistana hiç gittinmi bilmiyorum ama öyle karikatürlerdeki gibi arkasına 4 tane çarşaflı bayanla gezen bir erkek hiç görmedim.(yok demiyorum 4 5 eşi olan ama gözlemlerim çok olmadığı yönünde)
« Son Düzenleme: Ekim 17, 2009, 11:12:50 ÖÖ Gönderen: labak »

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Ekim 17, 2009, 11:25:00 ÖÖ »
Ben islama yada başka bir ırka mal etmedim bak bir daha yazıyorum ayrıntıları okumkuyorsun

-Suistimal
-İşine gelindiği gibi okunmak
-Nasıl olsa kurunun yanında yaşı yakmayacakları için kurularıda yakamazlar mantığı

Cevabına gelirsek.
Benim bahsettiğim yıllar ve bunun başlangıcı 800-900lü yıllar. Yani bu devirde devam etmez hala etsede sen bilemezsin Şu an oturduğun şehirdeki kerhanaa lerin yerlerini biliyor musun mesela? hiç sanmıyoru***i ayrıca buna benzer durumlar çok. Mesela hadım edilecekse biri müsliman olmayan bir doktor bulunur ona hadım edilir. Bu sayede bir çok hristiyan ve musevi doktor mısırda zengin oldu (kaynak "Alamut'a dönüş")

Peki kadın 4 erkekle evlense ne düşünülür? Erkek oldu mu oluyor ama kadın oldu mu yoh...

Verdiğim örnekler konuya çuk oturan örnekler. İslam şu an sadeece belden aşağıyı kontrol altına almakla uğraşan bir din statüsüne döndürülüyor. Ki bu islam değil! İslam =Barış tu ama saolsun bir "er"bakan islam=cihat dinindir dedi O yüzden şu müslümanlık bir yozlaşma içinde bu kadar yıllar içinde yapılan yanlı yorumlar ve tasvirler bugünü oluşturudu.

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Ekim 17, 2009, 11:42:11 ÖÖ »
birkere hadım etme olayını nasıl konuya cuk oturttun anlayamadım okuduğun kitap boşa gitmesin diye yazmışsın gibime geldi.
islamdaki çok eşlilik kadınlar için düşünülmüş zaten erkekler dejavantajlı çünkü kadından hiçbir beklentisi olmamalı erkeğin ve tüm hanımlarına eşit ve lüks bakmalı çünkü çok eşlilik refah düzeyiniz iyiyse izin verilen bir durum.(kesin konuşmamak lazım)

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Ekim 17, 2009, 12:07:10 ÖS »
hadım etmek İslam dinine göre YASAK ama bir hristiyana yaptırırsan SERBEST. yani bu yasalarda açık bularak cezalardan kurtulan bankacılar gibi. Senin bahsettiğin çok eşlilikte aynı noktaya geliyor. Ve açıkça soruyorum Sen hakkaten sadece bir tanesi ile illişkiye girdiğini mi sanıyorsun yada en genci ile mi ilişkiye girdiğini düşünüyorsun? ki tamam hadi kadınlar için olsun (! ) ki hiçbir kadın kumaya iyi gözle bakmıyor, neden mal gibi alınıp satıldı kadınlar? bu kadar çok mu düşünüldüler?

Kadın eski türklerde kutsaldı. Anadolu ismi bile boşa değil. Ama arap kültrüünde kadının değersizdir. Bu özellikle budist zamanlarından kalma bir alışkanlıkları (ki Hz. Muhammed bunu engellemiş ve "Kurban Bayramı" ortaya çıkmıştır. Daha önceden kız çocukları kurban edilirdi.) hala devam ediyor. Etmeyede devam edicek. Sen kuru yaş demeye devam et. O kurular yaşlarıda kurutuyor.

Dediğim gibi şu an İslam dinini sadece belden aşağı kısımla ilgilene bir din haline getirildi. Özellikle Papalık tarafından yönelen  bu sistematik değişim Hristiyanlıkta olduğu gibi protestanlık ortodoksluk gibi mezhepleri doğurduğunda ise maalesef çok geç olacak çünkü age of ta geçen "Dark age" statüsüne girecek Ortadoğu. Mezhep savaşlarında avrupa bilinen rakam yarım milyar insanın öldüğüdür. Bir katolik bir ortodokstan bir mülsümandan nefret ettiğinden daha çok nefret eder.

Her neyse ben bilgiyi sunuyorum ister alakalı ister alakasız bul bu bilgiyi öğrendin ve hala düşünürken bunlar seni  dürtüklemiyorsa ...

Çevrimdışı Zula Cuiviene

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Ekim 17, 2009, 03:47:27 ÖS »
labak neden muslumanmısın arkadasım ? bunun cevabını verirmisin ?

yada daha guzelini sorayım ? Turkiye degilde ingiltere yada israilde dogmus olsaydın musluman olurmuydun ?

labak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Ekim 17, 2009, 05:27:37 ÖS »
muhtemelen olmazdım.

gabito tabiki çok eşli bir insanın sadece biriyle ilişkiye girdiğini düşünmüyorum fakat olması gerekn bu ve beni bu bağlar.sen örneklerle bir düşünceyi çürütmeye çalışarak en büyük hatayı yapmaktasın çünkü diyemeyiz ki bu adam hırsızdır ve çinlidir öyleyse çinlilik bozuluyor.