Gönderen Konu: İslama Sex Acılımı  (Okunma sayısı 760 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
    • E-Posta
Ynt: İslama Sex Acılımı
« Yanıtla #15 : Ekim 17, 2009, 06:57:14 ÖS »
Kalpazanlıkla yargılanan birinin başbakan olmamasıda gerekirdi, yardım için toplanan paraların yardıma muhtaçlara gitmesi beklenirdi, başörtüsünü ismini başka bir şey yapıp bazı değişiklikler yaparak siyasi simge olmaması gerekirdi, kavga dövüş ile değil konuşarak anlaşılması gerekirdi (ama cumhurbaşkanı kavgacı bir örgütün üyesi olduğu belirlenmiş hatta kanlı bir çok eylemi olan bir taneye)

gerekirdi dememek için Adalet var, Yargı var. Gereken ne ise yapmak için. En azından şunu düşün. Zengin bir adam 4 karı alırken fakir bir adam bir tane bile bulamayacak neden? çünkü %50 erkek % 50 kızdır ortalam tüm nüfuslarda ve eğer bir bölüm %1 bile olsa %3 kadın nufusu ile evlenirse %47 oranı %49 oranı ile evlenmesi gerekecek ve eninde sonunda birileri açıkta kalacak. Bu durum şu an çinde büyük bir insanlık dramına dönüşünüyor. %60 erkek 540 kadın olan çin nüfusu (tek çocuk meslesinden dolayı doğan kız çocuklarını öldürdükleri için erkek çocuk meselsi) dengesizleşti ve ciddi sorunlar yaşıyor. Ama sadeece nüfus artışının durması gerekirdi

gerekirdi gerekirdi...

öseninde aynı zamanda bunları dememen gerekirdi. Eğitim sisteminde milli güvenlik dersi ordunun kıymetinin anl*** için ama mesela sen sevmiyorsun ama sevmen gerekirdi. NEFES filminin çıktığı ilk gün düşünceleri savunan bir insanlar oalrak bu filme gidilmesi gerekirdi.

yani hiçbir şey gerektiği gibi olmuyor sen bir örneksin bu eğittim isistemi hakkında, ileride bir gün bende "seni" bir örnek oalrak vericem ne için çünkü eğitim sistemi için ve biliyorumki senin gibi bir çok kişi var ve sen sadece bir örneksin. Örneklerle konu anlaşılır. Bunu yüzlerce kez soru çözen insanlar olarak bilmemiz gerekirdi ama ...

Çevrimdışı milyonların sevgilisi .

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : Ekim 17, 2009, 09:22:47 ÖS »
Ahlak beyinde, bel altında aramayın:)
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .
god'king of the burn'out .

272 , good job .

Çevrimdışı Tankerella Biohazard

• Yeni Üye
  • *
  • #yoruldum artık
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : Ekim 18, 2009, 11:05:29 ÖÖ »
ya arkadaş biraz kitap okuyun siyaset yapmayın aklınıza ilk gelen şeyi değil araştırdığınız doğruluğundan emin olduğunuz şeyleri savunun aramızda gelişmekte olan küçük çocuklarında bulunduğunu unutmayın sizin gereksiz ve yanlış bilgilerinizle yıkanmaması gereken geleceğin beyinlerine bunları yapmayın her nekadarda oyun forumlarıda olsa belli bir kitleye hitap ediliyor, düşünceniz sizde kalsın doğruları gerçekleri burada konuşalım iddiaları değil sağlıcakla kalın.

Çevrimdışı Hulagu Han

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : Ekim 18, 2009, 08:35:11 ÖS »
öyle örnekler veriyosunki seçilip alındığı belli.arap küfür,arap seks filanmı yazıyosun adamların açığını aramak için googlea.kaç tane var böyle karana araştır gel.adet mi edinmişler adamlar bu işi yoksa 1 2 tanemi  var.kişilerden örnek vermeyi bırak artık gabito kurunun yanında yaşıda yakarsın.ideoloji yada düşünce olarak hiçbirşeyi savunmadın tek yaptığın tarih yazıp arkasına şu şunu yapmış o zaman bu kötüdür dedin bu zamana kadar.

eklenti:islamda çok eşlilik vardır fakat kriterleri öyle serttirki kimse böyle birşeye girmek istemez ayrıca çok eşlilikte sadece 1iyle cinsel münasebet kurabiliyorsun bildiğim kadarıyla.çıkıp 3 5 tne sapık 10 çocuk yaptımı bunu islama mal edemezsin.arabistana hiç gittinmi bilmiyorum ama öyle karikatürlerdeki gibi arkasına 4 tane çarşaflı bayanla gezen bir erkek hiç görmedim.(yok demiyorum 4 5 eşi olan ama gözlemlerim çok olmadığı yönünde)

araplarda ve kürtlerde çok eşlilik sürekli görülen duyulan bir olgudur. Örneğin: bir kürt erkek bir kızla evlenir. 3-5 tane çocuk yapar. Sonra karısından sıkılmaya başlar. Gidip karısının üzerine kuma getirir. Tabi yüklü bir başlık parası vermek şartıyla
İkinci eşinden de 2-3 tane çocuk yapar. Daha sonra üvey kardeşler arası cinsel münasebetler başlar.
Ben Fethiye'liyim. Bundan aylar önce fethiye göç eden bir kürt ailede, adamın öz oğlu üvey annesiyle ilişkiye girmişti.

http://www.fethiyehaberler.com/haber.php?haber_id=1949
Okurken ben utandım. Bu nasıl bir ilkelliktir.

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #19 : Ekim 20, 2009, 01:35:52 ÖÖ »
Anadolu ismi bile boşa değil.
Anatolia ?

Konuya da dönecek olursak. Bahsi geçen vatandaş açık açık ben müslüman değilim demek istemiş. (en azından ben öyle anladım) Bu türevler adından bahsettirmek için her materyali kullanabilecek düzeyde olduğu için sallamadım açıkcası.

Diğer bir konu için kücük bir soru.
1 erkek 4 kadın.
1 kadın 4 erkek.
Peki çocuk kimden ?

Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Çevrimdışı Zula Cuiviene

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #20 : Ekim 20, 2009, 12:05:55 ÖS »
Anatolia ?

Konuya da dönecek olursak. Bahsi geçen vatandaş açık açık ben müslüman değilim demek istemiş. (en azından ben öyle anladım) Bu türevler adından bahsettirmek için her materyali kullanabilecek düzeyde olduğu için sallamadım açıkcası.

Diğer bir konu için kücük bir soru.
1 erkek 4 kadın.
1 kadın 4 erkek.
Peki çocuk kimden ?

Saten butun problemimiz de cocugun kimden oldugunu bulmaktı. Vallahi takdire şayan bi soruydu.. cok zorlmayın bir dahaki sefere lutfen.

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
« Yanıtla #21 : Ekim 20, 2009, 03:09:17 ÖS »
Zula yanlış anlama, ciddi ciddi anlamadım..
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Çevrimdışı Zula Cuiviene

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : Ekim 20, 2009, 03:42:22 ÖS »
cocugun kimden oldugunu sormusun 4 kadın 1 erkek diyerek bu sistemde cocuk kimden oldugu belli olur demişin ve bu sistemi desteklemişin , digerinde ise 4 erkek bir kadında cocugun kimden oldugu belli olmaz diyerek bu sistemi kotulemişin ya, (bu benim anladıgım ama başka turlu anlayan varsa tebrik ederim)

bende tek problem cocugun kimden oldugu idi dedim.