Gönderen Konu: Kanlı Sonbahar 2 (Quest)  (Okunma sayısı 1475 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Azuahahahha
Ynt: Kanlı Sonbahar 2 (Quest)
« Yanıtla #90 : Ekim 18, 2009, 09:05:51 ÖS »
Şimdi kimse Kusura bakmasın Ama Bizim derdimiz item olsaydı.. Eger cok sukur Bizde  Giderdik pm charlar 30 luk reglerle gelirdik.. Biz Burda Yattık yatırıldık item umrumuzda Değil... Kestiğimiz adamları Her zaman Cesedi patlatırız... Ve diğer adamalra dalarız...

@ Tyreal

öncelikle Biz Pklar olarak Her seyi denedik ama Ve lakin.. kopru diyorsun duvar diyorsun.. Peki  de kopru cift duvarla kapanan birşey 2 kişi duvar atacak 1 mavi was atacak yine gidecek.. Koprude bulunmadın sanırım.. Koordine olamadın diyorsun Peki Biz kendi guildim adına konsuuyorum.. Biz herseyi denedik tum yerlere olabildiğince Adam cekdik kestik Hele Bir tane yer vardıki ( Brit atcı ustundeki kopru)
Burda olabildiğince mavi kestik.. Arıdan regciye gittik kestik Bir suru yerde gittik kestik Ama ne oldu adam reslen Gel 30 lugu patlat a robe ile Ya allah hucum.. Buna Ne dayanır.. adamlar karınca surusu gidiydi..
@ Sivrisinex
Şimdi öncelikle Biz Questte Bize dalmayan Hiç bir pk ya Dalmadık Hatta Resledik.. Yanımızda Ex ide Geldi Twiside Geldi.. Dourdenide geld.. Hep yardımlasma içindeydik.. Ama siz Diyorsunuz ki Cehennet Herkeze daldı.. Adam cesurdu Eyw. bizim arkadasımızada Bandaj bastı katılıorum ama kusura bakmayında 30 kişi arasına Dalsan ne olacak..  Bu malkocoglu filmi değilki Tek basına ordunun kokunu kazıyacaksın  Biz kendimiz Kactık poi yedik cunku nie kactık hepimiz skypede  9 kişiyydik Konusarak sote ayarladık admaalrı cekdik.. Tabii kacarken Bazı arkadaşlarımız lagdan öldu Malumunuz 10 kişi impor  atmaya baslasa normal olarakda Kilitlenme yaparken 9 kişi skyda oluncada yapar..
O yuzden Tebrik ederim tum  Pklara..

Çevrimdışı MIC CHECK

• Üye
  • **
« Yanıtla #91 : Ekim 18, 2009, 09:10:18 ÖS »
ben de pkyim olayi ben de gordum 3 quest dede yani ben size diyorum bandaj attim mi gost moda girerim diyosun ya iste buna laf soyluyorum item giyip geliyosun ama gidecek diye iciniz gidiyo ilk quest te 3 kere yattim 3 undede  5 er grizi eart h robe  gitti hatta birindede golem gitti altimda lama da wardi 3 unde tamam sizin ki kadar pahali cikmiyorum belki ama sonucda giden item dert degil siz butun  paranizi basip bir item alip gitmesin diye bi poi yediginde uzuyosunuz 2. ye once warior katildi uzerimde valo wardi 12 de broad 15 hald wardi warior olmama ragmen bir kere bile kacmadim arklarim cure etti heal atti ve kurtardim ve kovaladigimi indirdim yani sizinki gitmesin derdi yani anselmo anladi diyosun staff in derdi 30 luk cu dediginiz adamlari serverdan uzaklastirmak mi ozaman soyle bi sistem gelsin de tam olsun 20 m  den az parasi olan  bir charin oyuna girmesi engellensin ? boyle yapalimda siz tek basiniza pwp yapin 
O kadar boş konuşuyorsunki serverın başında herkez acti yapmaya korkarken biz acti yapıyorduk.Giden itemleri saysam sana dudağın uçuklar(Valo,blood,fire,+15.....)
İtemin derdinde değiliz.Sen o kadar adam kestin niye savaşı kaybettik acaba orda kendi başına birşeyler yapmasan gelsen bizim yanımıza Blackthorne bile bizim yanımızdaydı sürekli neden acaba,çünkü adam akıllı bir iş yapmaya çalışıyorduk.Bizi tanımadan etmeden boş boş konuşupta adamın asabını bozma.
Ne oyun umrumda nede item umrumda senin kadar oyun bağımlısı değilim sadece actilere geliyorum ondada zevk almak istiyorum 30 lukçular oldumuda mlsf oyunun bir zevki kalmıyor.
Invisible

Çevrimdışı MIC CHECK

• Üye
  • **
« Yanıtla #92 : Ekim 18, 2009, 09:11:16 ÖS »
Birbirimizden habersiz yazılmış iki yorum bakın konuştuklarımızda aynı
Ne item nede oyun umrumuzda değil zevk almaya bakıyoruz ve uo nun bir oyun olduğunu unutmuyoruz.
Invisible

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • Veliaht Of Do'Urden - Cehennet Do'urden
    • E-Posta
« Yanıtla #93 : Ekim 18, 2009, 10:57:33 ÖS »
Olan olmuş giden gitmiş.Monglow için odaklanalım artık
ォ          The Do Urden            ォ
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Egoist değilim// YENİDEN!