Gönderen Konu: Blackthorne'dan Gelen Mektup (quest)  (Okunma sayısı 901 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hilary Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Catze - Meow!
    • E-Posta
Ynt: Blackthorne'dan Gelen Mektup (quest)
« Yanıtla #45 : Ekim 18, 2009, 10:59:43 ÖS »
Ctc gelsin , serveri questle değil , pklar yönetir ama bu ctc sistemi eskisi gibi saçma sapan olmasın , sadece pkların aldığı şehir örneğin 1 haftalığına gz dışı olsun. Bunu yapmak bu kadar zor değil yani.

Cuma günü Ben ve Guild'im , Delucia'da toplanmak üzere katillerle beraber savaşacağız.
Eskiden kibirliydim , artık kusursuzum...

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Azuahahahha
« Yanıtla #46 : Ekim 18, 2009, 11:03:09 ÖS »
Ben quest yazarım yazdığım questlere katılmak yada katılmamak senin elinde ben son 2 haftadır elimden geleni yapıyorum serverı canlandırmak için kısmen canlandıda.

Sen diyorsunki bu oyundaki en önemli şehri gz dışı yap oyuna yeni başlayan adam direk kanser olsun.
Farkındamısın hangi serverda Britanya aylarca Gz dışı kalmış.

Ayrıca serverda herhangi bir şehri gz dışı yapmak yada yapmamak iki komuta bakıyor bizim için önemli olan bunu quest tarzında hikayeye dökmek. Tabi sen bunu quest diye değil action olsun diye algılıyorsun ayrı konu.
Anselmo SAna Kimse Quest yazmasın yada Yazdıgın Questler Berbat Değil demiyor... Dogru katılmak yada Katılmamak benim elimde Secilmek Sayada Secilmemde Sizin elinizdi ...
Evet Ben oyundaki en önemli sehri Gz Bırak Diyorum dogru Hatta bu sehrin etrafına bile ev kurulmasın... Ha birde Birşey diyecem.. Bizim serverımızda Bir char acsana Bakalım Bir Char Hangi sehire duruyormus ögrenmeni tavsiye ederim.. Ve Tahminimce Senin Sehrini Pklar Alınca Millet Fıtık olacak...

Tabii Benim derdim action. Action candır Zevk işidir...  her zevkli Questte Actinlıdır... Ama Bu Quest değilki Adından yazdıgındanda Anlasılacagı gibi Pvp Duello DEadth mac Gibi birsey...

Çevrimdışı -PisLick-

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Azuahahahha
« Yanıtla #47 : Ekim 18, 2009, 11:05:09 ÖS »
Son olarakda Tekrar Söyluyorum.. Moonglowun Gz dısı olması orda action nın olacagı anlamına gelmiyor..
Brtiain oldugu surece sAdece Britte action olur bu serverda...

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • Veliaht Of Do'Urden - Cehennet Do'urden
    • E-Posta
« Yanıtla #48 : Ekim 18, 2009, 11:11:41 ÖS »
-PisLick-

Neden böyle düşünüyorsun ? Bunlar sadece Quest 1-2 gün sürüyor.biraz sabret kardeşim ctc gelicekmiş anladıgım kadarıyla (eskisi gibi degil daha güzel olcak).Ozaman çok güzel olacak.Mesela bu ctc sistemi sadece pk lar için  degil maviler içinde olabilr gidip delucia'yı  alsınlar,bizde pk lar olarak aldıkları şehrimizi geri almak için uğraşsak eminim bu şekilde sadece mavi olan guild bile kurulur.
ォ          The Do Urden            ォ
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Egoist değilim// YENİDEN!

Çevrimdışı Hilary Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Catze - Meow!
    • E-Posta
« Yanıtla #49 : Ekim 18, 2009, 11:12:14 ÖS »
Ctc sistemi dediğim gibi gelse , sadece şehir alınıp , 1 haftalığına gz dışına çıksa , o zaman bak gör ne oluyor , her haftada 1 britain'i almassak bende birşey bilmiyorum :D
Eskiden kibirliydim , artık kusursuzum...

Çevrimdışı Schindler

• Üye
  • **
  • Veliaht Of Do'Urden - Cehennet Do'urden
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : Ekim 18, 2009, 11:17:09 ÖS »
Yeterince yağmaladık şehri uzun bir süre saldırmayalım Britain'e bence.Önümüzdeki eşit savaşı düşünüyorum
ォ          The Do Urden            ォ
               ⎝⏠⏝⏠⎠           

Egoist değilim// YENİDEN!

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #51 : Ekim 19, 2009, 12:11:11 ÖÖ »
Ctc sistemi dediğim gibi gelse , sadece şehir alınıp , 1 haftalığına gz dışına çıksa , o zaman bak gör ne oluyor , her haftada 1 britain'i almassak bende birşey bilmiyorum :D

Hepsi alınır düelloda takılır maviler :P

Çevrimdışı Gabito

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #52 : Ekim 19, 2009, 10:51:45 ÖÖ »
Son olarakda Tekrar Söyluyorum.. Moonglowun Gz dısı olması orda action nın olacagı anlamına gelmiyor..
Brtiain oldugu surece sAdece Britte action olur bu serverda...

Bence
-Britain GZ olarak kalması lazım ama brit köprü actionu hakkaten sıkıcı.
-Brit etrafına ev yapımı yasaklansın.
-Minoc maden GZsi kalksın.Brit dışındaki tüm yerler CTC olsun buna karşılık.
-Birtte evi olanlara 250k ödeme yapılabilir. Değerli yerler olduğu için.

hatta şehirlere guildler elegeçirsin. (Yani şehirdeki vendorları guildler kullansın, gelirde guild kasasına gitsin, Bu parayla şehir geliştirilebilir olsun (örn veriyorum ektra reg satışı, ok satışı, 1-2-3-4 spining vs.) ve eğer şehir saldırıya uğrarsa guildin şehri kaybettiğinde guild kasasındaki paranın bir kısmı veya 5 saat süreyle falan vendorlardaki satışlar diğer guilde gitsin)
gibi gibi.. Yani otomatikleşsin bir şey staffların aktif olmasıyla değilş sistemlerin aktif olmasıyla oyun dönsün biraz bence.
« Son Düzenleme: Ekim 19, 2009, 11:09:30 ÖÖ Gönderen: Gabito »