Gönderen Konu: Valorfall  (Okunma sayısı 859 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
    • E-Posta
Ynt: Valorfall
« Yanıtla #15 : Ocak 03, 2010, 09:29:37 ÖÖ »
Başarılar dılerım
[ The Burn'Out ]
Afrodisiak Ex'Burn

Show your respect for afrodisiak

check out my sets@
http://soundcloud.com/ediz-ciloglu1

Çevrimdışı Dargon

• Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : Şubat 02, 2010, 11:56:51 ÖÖ »
Başarılar...

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #17 : Mayıs 30, 2010, 11:54:32 ÖS »
Ailenin tüm üyeleri bizim iyi niyetimiz ve sunucu kaynaklı bir açık nedeniyle aileden uzaklaştırıldı.

Buna neden olan oyuncunun hesabı kapatıldı ve 31 Mayıs tarihi,  00.22'de gerçekleşen olayın telafisinin yapılacağı sözü yetkililerden alındı.

En yakın zamanda aile üyeleri tekrar soyadlarını alacaklar, tavsiyem yüzüğünüzü sunucudaki açık nedeniyle trade ekranı da dahil kimseye göstermemeniz.

İyi oyunlar...

Valorfall Aile Reisi

Çevrimdışı Janneke

• Üye
  • **
  • -Janneke Earthmaker-
    • E-Posta
« Yanıtla #18 : Mayıs 31, 2010, 04:41:09 ÖS »
Merhabalar Sevgili Valorfall Ailesi....Ben Janneke Earthmaker....Ailemize yapmış olduğu yadımlar ve Desteğinizden dolayı Sayın Nerzhul-Schoulzen Valorfall-Vefasız Valorfall-Gretchen Valorfall olmak üzere tüm aileye içtenlikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum...

Belirtmek istiyorum...Sayın Nerzhul-Schoulzen Valorfall  Evimizin mobilyalarını boyamamız için Mobilya boyası ve 5 Adet Rare boya hediye etmiş bulunmaktadır..
Saygı gösteriyosam bunun karşılığını almak isterim...

Çevrimdışı gardolap

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #19 : Mayıs 31, 2010, 05:08:11 ÖS »
oyunu oynarken kendinden geçmeyenleri görünce seviniyoruz  ::)

ben niye cevap verdiysem :P

Merhabalar Sevgili Valorfall Ailesi....Ben Janneke Earthmaker....Ailemize yapmış olduğu yadımlar ve Desteğinizden dolayı Sayın Nerzhul-Schoulzen Valorfall-Vefasız Valorfall-Gretchen Valorfall olmak üzere tüm aileye içtenlikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum...

Belirtmek istiyorum...Sayın Nerzhul-Schoulzen Valorfall  Evimizin mobilyalarını boyamamız için Mobilya boyası ve 5 Adet Rare boya hediye etmiş bulunmaktadır..