Gönderen Konu: Reality'king !!!  (Okunma sayısı 1313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cenk

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
Reality'king !!!
« : Ocak 11, 2010, 07:59:45 ÖS »
Uo Kings'in Baqrından Kopup Son Durak Revolution Olarak Belirlenmiştir.
 Her Serverde Oldugu Gibi Burdada Ailemizi Kurmuş Bulunmaktayız Şimdilik  KEndi Dostlarımızdan Baska Yabancı Yok Aramızda
Seviyeli SAygı Cercevesi İçinde  Bunun SAdece Bir Oyundan İbaret Oldugunun Farkında Olan Ve SAdece Zevk İçin Oyun Oynayan Bir Aileyiz

Yaşamda; Kimseyi yargılamayın.kendinizide yargılamayın...Sadece kendinizin farkına varın.Eleştirilere üzülmeyin.Onlar degişim için bir firsattır.

Onu yakalamaya çalışın.

Not : Hayat Bir Senaryodan İbaretse Bende Yönetmenim İStedigime Rol Veririm İstemedime Yol Veririm ...
кιмιηє göяє кяαℓıм кιмιηє göяє уαℓαηıм нєякєz вαкѕıη ∂αℓgαѕıηα α∂αмıηα göяє α∂αмıм

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
Ynt: Reality'king !!!
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2010, 08:08:11 ÖS »
Saldiirr

hadi bakalim hayirlisi.
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Sucuk

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
  • Insanlar konuşur,hayvanlar bağırır.
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2010, 08:41:10 ÖS »

Not : Hayat Bir Senaryodan İbaretse Bende Yönetmenim İStedigime Rol Veririm İstemedime Yol Veririm ...

o kadar laf yaz sonuna sunu ekle hey allahım.
Ananas.    Live Fast Die Fun.
Family.
Same Old Basterd.

Çevrimdışı rycex

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2010, 08:42:45 ÖS »
 Oynadıgımız serverlarda genelde iyi isimler yapmıs bir grubuz. Kimi serverlarda farklı isimler kullansak da bu saatten itibaren burada Reality'king olarak devam ediyorus. Türkiye'nin en iyi uo shardlarından birinde oldugumuz için de ayrıca mutluyum. servera ısınma süreci ve gereksinimlerimizle ilgili bölümleri karsıladıktan sonra actionlarda bizi daha sık ve daha etkili göreceksiniz.

oyunun oyunda kalması ve herkesin karekterine göre bir oyun anlayısı sergilemesi dileğiyle. Herkese ii oyunlar... !

Çevrimdışı Cenk

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2010, 08:56:03 ÖS »
Ne Yapalim Yani Ağlayıpta Gözlerdenmi Olalım  >:D

+ Sucuk Efendi Sen Önce Nickine Baq

« Son Düzenleme: Ocak 11, 2010, 08:56:55 ÖS Gönderen: Cenk »
кιмιηє göяє кяαℓıм кιмιηє göяє уαℓαηıм нєякєz вαкѕıη ∂αℓgαѕıηα α∂αмıηα göяє α∂αмıм

Çevrimdışı raist

• Üye
  • **
  • Dj KaraH
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : Ocak 11, 2010, 08:57:41 ÖS »
Neden gider yapmaya çalisirsiniz anlamam sanki yaşiniz 10...
To be or not to be ; That's the question.
Karah Avalanche

Çevrimdışı Cenk

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2010, 09:02:04 ÖS »
Dahan Nicki Bile Bilmiyosun a Robeyi Yapıstırdın  Laf Olsun Torba Dolsun Diye Konusuyosun Sözlerinin Hiçbir Anlamı Yok

KarizmA Reality'King

Çevrimdışı Flüshe

• # Yörünge Dışı
  • Üye
  • **
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2010, 09:03:58 ÖS »
Ciddanın canı sıkılmış gene sataşçak birilerini arıyor şimdi 20 dk uğraşır sora sıkıntı geçer

Çevrimdışı Cenk

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Ocak 11, 2010, 09:09:15 ÖS »
Tamam ben ne diyorum? Ailenizde a robe takılan var diyorum. Mage robe yada özel robe ile gören varsa sorry.. doktora gitsin.. gözleri bozuk..

neyse bende Bugatti yada Scoffer Bio görünce kaçma oyunda oke. Muck. İşim war.

Harbiden Çok Boş Konusuyosun Servere Başlayalı 1 Ay Olmamıştır Isınma Sürücindeyiz Biolar İçin 0-16 Yas Gurubu Dıyolardıda İnanmıyodum Ama Şimdi Laflarından Tahmın Edebılıyorum Sana Önerebilegim tek Tavsiyem Sizin Evin Oraya Kum Yığmışlar Üzerine Çık Pipinle Oyna !!!

Çevrimdışı Anxious_Marines

• Üye
  • **
  • HAYRINDAN UMUTSUZUM GETİRME BARİ ŞERRİNİ
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Ocak 11, 2010, 10:02:02 ÖS »
Neden gider yapmaya çalisirsiniz anlamam sanki yaşiniz 10...

bu sorununcevabını aile bölümünden biohazard başlığına bak gör cenk geldi öldünüz sizi kesecem falan gibi atarlar yaptı bunun adı 10 yaşında olmaksa cenk kardeşimiz baya küçükolsa gerek ama neyse servera heyacan katmanız dileğiyle başarılar arkadaşlar hoşgeldiniz

Çevrimdışı Anxious_Marines

• Üye
  • **
  • HAYRINDAN UMUTSUZUM GETİRME BARİ ŞERRİNİ
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Ocak 11, 2010, 10:06:56 ÖS »
Harbiden Çok Boş Konusuyosun Servere Başlayalı 1 Ay Olmamıştır Isınma Sürücindeyiz Biolar İçin 0-16 Yas Gurubu Dıyolardıda İnanmıyodum Ama Şimdi Laflarından Tahmın Edebılıyorum Sana Önerebilegim tek Tavsiyem Sizin Evin Oraya Kum Yığmışlar Üzerine Çık Pipinle Oyna !!!

bu arada kum üzerine çık şuranla buranla oyna sana yakışmıyor kardeşim makara yaparız yerigelir birbirimizi ezeriz yeri gelir yardım ederiz ama hakaret senin 0-6 yaş olduğunu gösteriyor biz belki serverda kötü çocuklarız ama formlarda küfür etmeyi sevmiyorum adab kurallarına uymayanlarıda sevmiyorum cenk benim tarafımdan sevilmek zorunda değilsin sana birşey kazandırmaz kaybettirmezde ama sana böcek gibi bakmamı sağlar kendini düşürme bence bu kadar dar kafalı değilsin oyununu oyna burdan tebrik mesajlarını al sevin sen sevin oyuna sarıl action olsun bizde sevinelim neyse brokrasiye gerek yok iyi oyunlar başarılar tekrar

Çevrimdışı Cenk

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Ocak 11, 2010, 10:21:56 ÖS »

bu arada kum üzerine çık şuranla buranla oyna sana yakışmıyor kardeşim makara yaparız yerigelir birbirimizi ezeriz yeri gelir yardım ederiz ama hakaret senin 0-6 yaş olduğunu gösteriyor biz belki serverda kötü çocuklarız ama formlarda küfür etmeyi sevmiyorum adab kurallarına uymayanlarıda sevmiyorum cenk benim tarafımdan sevilmek zorunda değilsin sana birşey kazandırmaz kaybettirmezde ama sana böcek gibi bakmamı sağlar kendini düşürme bence bu kadar dar kafalı değilsin oyununu oyna burdan tebrik mesajlarını al sevin sen sevin oyuna sarıl action olsun bizde sevinelim neyse brokrasiye gerek yok iyi oyunlar başarılar tekrar

Millete Yakıstırmadıgını Kendine Yakıştırmıssın Tabiki Sonucta Bır Oyun Bu Gırgırıda Olacak Muhabbetide Çekemeyenide  Boş Boş Konusanıda Milletin Agzı Torba Degikli Büzesin...

Çevrimdışı Xeranth

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : Ocak 11, 2010, 10:25:01 ÖS »
Öncelikle insan gibi başarılar dileyen arkadaşlara teşekkür ediyorum, diğer arkadaşlara gülmüyorum bi o derece  ;)   . Arada bir item muhabbeti dönmüş, emin ol yenide olsak elimizdekinin en iyisiyle gezeriz actionda. Bir sataşmadır gidiyor anlamış değilim ama ne diyim meyve veren ağaç her zaman taşlanırmış.

Herkeze iyi oyunlar , iyi forumlar dilerim.

Çevrimdışı Rebellious Masquarede

• Yeni Üye
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Ocak 11, 2010, 10:29:41 ÖS »
İtem muhabbetine bende değineyim bari :) bana inanın elimizdeki altımzdaki hç bi iteme deger vermeyiz.Sizin gibi iteme değer vermeynlerini altında horseden farklı şeylerle görmek isteriz başarılar diyenlerede teşekkürler :)

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • Kıdemli Üye
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
« Yanıtla #14 : Ocak 11, 2010, 11:07:00 ÖS »
Hoşgeldiniz Arkadaşlar. Başarılar Dilerim. Söylemek İstediğim Birkaç Şey Var.

Öncelikle İsminizin Duyulma Başladığı İlk Zamanlar Çok Tehlikelidir Revoda. Mükemmel Bir Ön Yargı Söz Konusudur. Bir Bug Bulursanız Bug'cı Ailenizden Biri Program Kullanırsa "Speedci" Vs Sıfatlar Gelir Aile İsminizin Önüne.

Gördüğüm Kadarıyla Ailenizde Bu Tarz İnsanlar Yok Zaten. Neyse.... Oyun İçinde Birşeye İhtiyacınız Olursa Yardım Edebilirim. Yeni Aileleri Aramızda Görmek Güzel.