0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seni temin ederim ki bizde verilen sözler her zaman tutulur. Bu konuda bi şüphen olmasın arkadasım. Bye:)
ben şuna eminimki bu forumda dayılık yapan şahısların %50 si real hayatta laf attığı kişiyi görse abi çeker.. bu lafıma imza atarim..
cenk kardeşhimiz bizi bitirip, HATTA guildimizi Ble Kapaticakti..hadi bekliyorum hala (:- Biz ödediğimiz sürece nasil kapancaksa...Bu lafta eğer bizeyse , Bizim abi çektiğimizi kim görmüş bugune kadar..Kaç hesabimiz kapatilmiş bu olaylardan dolayii..
Laflarimi düşünmeme gerek yok , Gördüğüm zaman cevap atiyorum..üzgünüm ama hayatimiz forum veya oyun değil(senin) gibi..Elinden Gelenide Yapabilirsin , ama unutma sen yokken biz vardik , sen olmadiğin sürecede biz buradayiz .
bio olmasamda, bilirim az çok onları.ve senin-sizin bio'ları tanımadığınız çok açık. bineğe para vermezler pek ama satmazlarda, tameler, binerler hemen üstüne. steed, mare, lama farketmez. başlıklarına bak, boy boy şu binekle xx bio yattı, bu bineği ver de bir acti yapalım muhabbeti döner.benden bir dost bilgisi diyeyim başarılar ayrıca. p. s. : sucre, sen iyi bir insansın, sevdim seni (=