Hadi beyler, hadi beyler. Bekleme yapmayın. Akşamları 21:00 - 24.00 arası uygun olan vakit diliminde herkes online olmaya çalışsın. Craftsa craft, savaşsa savaş, muhabbetse muhabbet. İşim var gücüm var demeyin, işi olan adam 10'da gelir 9'da gelir. bilemedin 11'de gelir. Yok öss idi yok bilmemneydi, bahane kalmadı artık. En azından 1 saat ayıralım. Böyle üşengeçlik, boşlamak olmaz. Yakışmıyor bize. Maksat muhabbetse guildi kapatalım, gerek yok. Başka oyunlarda, başka zamanlarda, başka mekanlarda yine takılırız. Zaten takılıyoruz. Benim için hava hoş ben böyle de keyif alıyorum. 3-5 kişiyle savaş dönmez. Dönse bile bu kadar kalabalık adama karşı boşuna eziyet. En azından emek harcayanlara ayıp.
Ben söylüyorum, günde maksimum 2 saat girerim, girdiğimde de guildimin güçlü olduğunu görmek isterim. Böyle olmayacaksa bende başladığım karakteri yarım bırakayım. Bu saatten sonra, onca item resten sonra bir de üzerine adam eksikliği sıkıntısını çekemem.
Herkes zincirleme birbirine ulaşsın. 15 Mayıs'a kadar şu ventrilo'da 15 kişi sınırını geçtik geçtik, geçmedik bir daha bu oyuna malesef adımımı atmam, haberiniz olsun.
Herkes elini taşın altına atsın eğer ki harbiden sağlam bir lonca olduysak. Daha ne diyeyim.
Eğer oyundan soğuduysanız yazın abi ''bıraktım, oyundan soğudum daha da sittin sene girmem ''diye. Bunda çekinecek birşey yok. Ben yıllar önce soğudum, sadece muhabbet için girdiğim zamanlar çok oldu. Hala da onun için giriyorum.
Bana cevap vermenize gerek yok, okusanız zaten anlamışsınızdır durumu. Kişisel algılamayın, ister kızın ister sövün ama arkadaşlarınıza olmasa bile o kadar emek verdiğiniz loncanıza sahip çıkın. Kimsenin kimseye özel bir çabayla ulaşma lüksü yok. O yüzden bunları buraya samimi bir şekilde yazdım. Kalın sağlıcakla.