Revolution UO
Eylül 06, 2010, 09:40:56 ÖS *
Hoşgeldiniz %1$s. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Advanced Search  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bonus Sorunu ?!  (Okunma Sayısı 145 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
winstonn
# Yörünge Dışı
Üye
**

E-Posta
« : Ocak 13, 2010, 07:02:56 ÖÖ »

Serverda denemediğim combat skilli kalmadı ama gercekten beni bonus yonunden hiçbiri tatmin etmedi..Konustugum playerlarda da şikayet aynı..Sadece diyebilirimki sw deki yara werme bonusu dierlerinden cok cok az daha fazla oluo o kdr..Eskiden ss i werdiği damageten deil sık werdiği paradarbelerden tercih ederdik,ama su an goruyorum ki ne paradarbe ne damage..anca 15 olucak ta beklıceksın,onda da kac defa kullandım werdıgı paradarbe sayısı 5i gecmedi..daha fazlasını gormedım..fenc dediğim gibi..gelelim mf ye..mf zaten bitmiş..eskiden(bu serwerda bilmem ama)mf 2-3 wurusta mage i stam shootlardı..su an 15 kere wur gene banamısın demio..cok berbat gercekten..wrest car da war o bile stun wersemmi die 1000kere dusunuo olucakki gercekten de 100 de 1 werio..nedir bu bonustaki kısıtlama anlamıs değilim..warlock klassı resmen ezildi..ztn poi suremiyoruz,hani dusunuyodukki ss imizi spearımızı alırız sık sık paradarbe werip bari poi eksiğini bu şekilde kapatırız..ama nerde..anlamıyorum gercekten..herkes pm ya da warrior mu olsn yani..giy earth i gez istediin gibi ne mf wuruo ne fenc ne sw..gercı wursa nolcak..ne bonusun adam gibi işledii war ne bişi..buna COK ACİL bi el atılması gerekiyor..Warlock oynayanların bana hak wereceğiini dusunuorm..çozüm bekliyoruz!

|тнє σтнєяѕ|
VasVas
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2010, 06:07:20 ÖÖ »

Sen bunu warlock olarak söylüyorsun ama düşün warriorları adamın tek silahı o elindeki katana,war axe vs silahlar bu bonusları kullanamayınca hiç bişey yapamıyor.sen az çok fizzle eder ne bilim impor atarsın he warlock için iyi demıyorum ama warriorlar bundan daha çok çekiyor..okadar set yap et veya satın al adam 2 tuzakta seni pert edio ama ne yazıkki bu soruna bi çözüm gelmiyor bandaj desen o ayrı sorun kısacası warrior oynamak sıkıntı bu serverda..bu yüzden 30 kişi içinde 2-3 warrior görüyoruz...warlocktan çok, bu durumdan warriorlar şikayetçi deyip sözlerimi bitireyim Smiley
winstonn
# Yörünge Dışı
Üye
**

E-Posta
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2010, 07:43:15 ÖÖ »

ocakta yazmşm yaw nerden bulup cwp yazdın Smiley

|тнє σтнєяѕ|
Schoulzen
Kıdemli Üye

Fellowship Guildmaster

326888 cantunakurt@hotmail.com
E-Posta
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2010, 11:58:24 ÖÖ »

Warlock eziliyor mu dedin?

Tyalieva
Kıdemli Üye

Hak edeni hayatıma sokarım,hak etmeyenın hayatına.

E-Posta
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2010, 07:00:40 ÖS »

Aynen hala geçerliyse dediğin spear zaten innoxu dahi fiizleyen bır sılah paradarbe bol vermek ıstıyorsan short spear alırsın hem 2 kare hem ıyı vuran hem hızlı bırde paradarbe veren sılah zaten abartı olur

Yara açıkçası gayet iyi veriyor

Stam shoot konusunda bs zaten okuz gıbı vuran sılah buda ınnoxu gerektıgınde fıızleyen bır sılah war macede zaten warrıordan gerektıgınde 80 bıle çeken bır sılah

Warlock ezılmez açıkçası serverda en iyi class warlocktur kanaatımce.Skillerini ve gerektıgınde ağaçtı evdi kullanman gerekır.Düpedüz dalmaz warlock hem warrıor poi yedii bandaj bascak cure ıccek warlockta annox şansın var bandaj atıp poi atma şansın warrıorda yok vsvs.

İnsanın yüzüne,suratına,parasına göre yorum yapma;İnsanın kalbine göre yorum yap.
Aloysius
Üye
**

The Burn'out --- Let's finish this WAR !!

E-Posta
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2010, 09:57:19 ÖS »

Warlock ta sılaha poı suremıyoruz gıbı bır soz kullanmıssın, bız bırakalım warrıoralrı banlatalım o zman ne anladık? Bu aşırıya kacmak olmus, kalkan?

Vilandra Ex'burn
Aloysius Ex'burn
Viverravidae Ex'burn
Aphrodisios Ex'burn
Sagittarius Ex'burn
Atalante Ex'burn
Dantegonzaus Ex
Aqua Ex
Tyranos Ex

Kimseyi Örnek Almam.. Kimseye Örnek Olmam..
'Arkama Bakmam' 'Asla Demem' 'Keşkeleri Sevmem'
Fireracker Assasin's
# ilk uyarısını aldı
Üye
**

Bursaspor

E-Posta
« Yanıtla #6 : Mart 10, 2010, 05:50:35 ÖÖ »

mesela magelerin kalkan alma özgürlügü getirilebilir.

Messi insan değil ,kıyaslamak yanlış..
Aloysius
Üye
**

The Burn'out --- Let's finish this WAR !!

E-Posta
« Yanıtla #7 : Mart 10, 2010, 05:38:12 ÖS »

Ya hacı ben dalga gecıyorum kalkan da ıster mısın dıye senın yazdıgına bak Cheesy Black ustu earth cekelım kalkanlı buyu fızlemesın  Evil Huh

Vilandra Ex'burn
Aloysius Ex'burn
Viverravidae Ex'burn
Aphrodisios Ex'burn
Sagittarius Ex'burn
Atalante Ex'burn
Dantegonzaus Ex
Aqua Ex
Tyranos Ex

Kimseyi Örnek Almam.. Kimseye Örnek Olmam..
'Arkama Bakmam' 'Asla Demem' 'Keşkeleri Sevmem'
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.068 Saniyede 19 Sorgu ile Oluşturuldu