|
LamLarce35
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 06, 2010, 08:27:14 ÖS » |
|
Hazır guild renkleride yapıldı..Olabilir bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Thurndike-
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 06, 2010, 09:17:17 ÖS » |
|
Newbiefied yap öyle sat. Hey allam sanki 1k cloak siparişi geliyor.  şu mantığına hayran kaldım. bir tailor için bunları yapmak keyif işidir, bunu tartışmaya bile gerek yokda. 2.5k lık bi blees alıp, herşeyi newbi yapmak ne kadar mantıklı olur ki? pelerin, skirt, bandana, şapka, half apron 1k sipariş vermiyor olunabilir, fakat tailor charı olanlar bilir ki, mutlaka isteyen çıkar ve buda ek kazanç sağlar. yakında, başka şeylerin de newbi olmasını isterseniz şaşırmam, deri setlerde newbi olsun, 1k sipariş mi veriliyor ki?
|
|
|
|
|
|
Thurndike Twi. Head Of Twi.
Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız. Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.
|
|
|
Wahls Mastrodonato
# Yörünge Dışı
Üye

Boss of The Mastrodonato's
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 07, 2010, 12:25:37 ÖÖ » |
|
Deri sete gayet 1 k sipariş veriliyor. Newbiefied olması tailorlığı öldürür.
Ama craftlığı canlandırcaksan, mage robe çıkmasın chestlerden al sana tailor geliri.
Bandana dan kazanmaz tailor. Bandana yapan tailor bile bulamazsın doğru düzgün.
2 kişi'nin keyfi mi önemli 10 kişi'nin mi ?
Yıllardır bandana takmayı seven adam keyfinden feragat ediyor, uğraşıp tailor bulup yapmıyor.. Her kaybolduğunda tekrar uğraşmamak için.
2 tane keyfiii bir şekilde bandana yapan adam feragat etsin biraz da.
Bence saçmalık savunduğunuz şey tam anlamıyla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Thurndike-
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 07, 2010, 12:42:59 ÖÖ » |
|
bir çok vendorda, newbi olmasını istediğiniz itemler, 1k dan satılıyor, en azından insanlar için birer uğraş teşkil ediyor. ama siz ne istiyorsunuz, ufacık bi bandana ile uğraşmaktansa, newbi olsun diyorsunuz. işin kolayına kaçmaktır bu, deri set sadece bir örnekti. sizin tek amacınız, rahat edebilmek, etmeyin arkadaş, uğraşın.
|
|
|
|
|
|
Hazır olda değildik, rahatda durmayacağız. Vurduğumuz yerden ses gelmezse, Twilight değiliz.
|
|
|
|
GrumTor
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 07, 2010, 12:59:57 ÖÖ » |
|
uğraşmasınlar.
bütün servera yetcek kadar bandana, shirt, robe, cloak yapabilirim, yeterki istensin. ama bunları newbi hale getirmek, resmen tailorluğu öldürmek demek.
o zaman kaldırılsın o itemler tailor menüsünden, sadece deri set, mage robe, ağ, oil cloth konulsun? bu dediğiniz, süper ligde diğer takımlar olmasın, Bjk-gs-fb aralarında kapışsınlar dursunlar mantığı ile aynı.
bandanadan kazanmaz tailor demişsin de, deri set satarken pekala da kazanıyorum ben. neredeyse full craft oynadığımı serverın çoğunluğu, en azından forumlara takılan kısmı bilir, ve deri set siparişi aldığımda mesela, adam 100 tane de bandana, palyaço şapkası, skullcap sipariş ederse, benim 10 günlük vendor kiram çıkar.
inan bana, bandanası, küpesi, half apronu yok diye günlerce actiona çıkmayan adamlar var bu serverda. ve asla çıkmıyorlar. ne zaman ki ben yapıp teslim ediyorum, o zaman çıkıyorlar.
|
|
|
|
|
|
"for one last wish." Dying Wish!!!
|
|
|
|
Gabito
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 08, 2010, 12:31:27 ÖS » |
|
Ama craftlığı canlandırcaksan, mage robe çıkmasın chestlerden al sana tailor geliri.
mage robe kullanan eksiksiz herkesde bir de tailor char var... zaten kasması ultra kolay...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sucuk
# Yörünge Dışı
Üye

Insanlar konuşur,hayvanlar bağırır.
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 08, 2010, 07:54:58 ÖS » |
|
inan bana, bandanası, küpesi, half apronu yok diye günlerce actiona çıkmayan adamlar var bu serverda. ve asla çıkmıyorlar.
Bandana,Küpe,Half apron satılır,yapılır. valla ya. 
|
|
|
|
|
|
Ananas. Live Fast Die Fun. Family. Same Old Basterd. 
|
|
|
Wahls Mastrodonato
# Yörünge Dışı
Üye

|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 09, 2010, 01:58:02 ÖÖ » |
|
@Gabito
Aynı adamlar half apron yapıcağı zaman tailorsuz, mage robe yapıcağı zaman tailorlı mı ?
Hayır.
Alakası yok, durum şu; mage robe chestlerden çıkmazsa yapmak için hardening gerekir, bu durum da işler karışır. Değil mi? Daha fazla emek para zaman vs.. ister elde edilmesi için. Kolayı varken neden zoru olsun ??
Bence işinize geleni söylüyorsunuz.
Bana şurada kimse diyemez ben half apron yaparak para kazanıyorum diye. Komik olur, hepimiz biliyoruz bunu.
Amaç sadece muhalefet gibi geldi bana bu topicde. Çünkü şahsen inanmıyorum bu tür şeylerin newbified yapılmasında bir sakınca olacağını.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GrumTor
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 09, 2010, 03:09:53 ÖÖ » |
|
kimse diyemez diyerek büyük konuşmuşsun.
ben half apron yapıp satarak para kazanıyorum.
muhalefet olmak için işkembeden atmıyorum, tanesini 500 gpden satıyorum half apronların ama tek satmıyorum. adam deri set siparişi veriyor, half apron da istiyor yanına. 100 tane de half apron istiyor. ha, bütün bu tantana 50k için mi dersen, değil.
bu itemlerin hepsini üretmek, zevk meselesi. sen nasıl tame yapmaktan, adam kesmekten zevk alıyorsan, bende zebilyon tane half apron yapmaktan ve az az satabilmekten zevk alıyorum.
newbi 15 katana, newbi earth robe olucaksa, olsun bahsettiğin itemler newbi. sıkıntı yok. hayır, bu ne saçmalık dersen, seninki de saçmalık.
|
|
|
|
|
|
"for one last wish." Dying Wish!!!
|
|
|
Wahls Mastrodonato
# Yörünge Dışı
Üye

|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 09, 2010, 05:49:13 ÖÖ » |
|
Heh. Gene maalesef 50k verip, 100 tane half apron alıcak adam..
Iı Iıh.. Yoktur. Sanmam.
Bu arada Katana ve Earh Robe newbified olabilir neden olmasın ? İkisi de eskiyebiliyor. 15 katanayı 15m e newbified yapıcaksan gayet makul. Değerine göre sonuçta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LamLarce35
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 09, 2010, 01:07:06 ÖS » |
|
Orjinalliği kalmaz bence..Gereksiz atışmada bulunmayın beyler half apronda newbi oluyor ne fark varki.Şu anda konumuz pelerinler bu kadar atışmaya gerek yok bence..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Thurndike-
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 10, 2010, 06:52:56 ÖS » |
|
yukarıdaki arkadaş uçmuş, mareyide newbi yap, nasıl olsa ölme şansı var. by.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|