Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (22/88) > >>

[- Sebastian -]:
Herşeyi İle Mükemmel Birisi

Kiminélikimincébindé.:
Tipik master işte. İşi-gücü yok benimle uğraşır sürekli. >:D ama kişilik olarak iyi birisidir, candır. ama ben genede sevmiyorum ya bu adamı. ;D ;D
(nedeni özel, isterseniz söylerim :P)

realkhan:
İyi adamdır ya, sözüde özüde birdir, ne olursa olsun masterlıktan çok kardeşimizdir...

Oyunda olsun, dışarda olsun, çok güzel gülüyor be :) Ben seviyorum gülüşünü :)

Seviyorum keratayı ya :) Ölünce kızıyor ya onu bile seviyom... Kızması da ayrı bir hoş.. :)

Gay gibi oldu lan :)

M.J:
Pişmanlık duymadığım şeylerden birisidir ^^ . Umarım hayat bizi karşı karşıya getirir de şu 25 mb oyunun normal hayata yansımasını çok iyi değerlendiririz .

Huor Amras Calafalas:
Olympustan beri tanıdgım ama muahbbetimin olmadıgı birisidir.
son 1 yıl içinde muahbbetim ne kadar çok olsada neden olympustan beri böyle oyunu oyun için oynayan , msnden yada pm den birşey itemek yerine degilde insanın halini hatrını soran birisi ile neden konuşmamışım bilmiyorum açıkcası ne kadar geç kalsakta şuan muahbbet ederken gülüp eğlendigim tek player demek istemiyorum. Kardeşlerimden bitanesi.

oyunda aslında hiçte sinirli degildir hatta tam tersine ölünce gülmekten hepimizi yerlere yatıran '' Minoc gz içi '' bir yapıya sahiptir. (:

sadece bizim hatamızdan öldüğü zaman sinir oluyor , doğal birşey diye karşılıyorum :D dfsdf

kardeşlik , arkadaşlık böyle yazmakla anlatılmaz zaten sadece oyunda yaşadıgımız sevdiğimiz şeyleri yazabiliriz ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git