Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (25/88) > >>

Tufii Cuiviene.:
Sevgili övünc tamam 2 hafta oldu torpil geçtin kendine ama YETER ULAN . artık millet geyik yapar oldu degiştirelim yavru ceylan.

veee Sıradaki Mete olsun mete olsun mete mete mete. Balance Cuiviene.

Mete için oyun içinde cok ta bi şey yazmak istemiyorum yanında öldüğümde resler nasılsa diye şüphe duymadığım şimdiye kadar gördüğüm en kral wariorlardan dır. Çene den amelyat oldugumda Bia loncasını Dying Wish yapma calışmalarını sürdürürken mete gibi  hic bir zaman problem cıkarmayan metenin BİA OLSUN BİA OLSUN nolur nolur nolur diye serzenişlerine LAM METE Bia olsun nolcek dedigimizde OLMAZ FISTIK BENİM OLCAK demesiyle ağzımın kulağına gelmesine neden olmuş dikişlerimi attırmıştır :) KRal cocuktur boğaz içinde 4 yıl sonunda hazırlıktan kalarak okulu terk edip bilg. müh. geçen emsal insanlardandır :)

realkhan:
Anlatılmaz, dinlenir ve onunla biraz sohbet etmek lazım...

Sözlerin bittiği yerde o nun espirileri başlar...

Ekol olmakla beraber, her DW üyesinin en iyi bildiklerinden birisidir... Oyununa deyecek laf yok... Kendine reskil çekebilen tek player desek te olur :)

Reelden de tanıdığım iyi bir dosttur...

Bu arada bia olsun espiriside sağlammış :)

oner:
iidir mete

Apex:

Tanışalı aşağı yukarı 3 ay olduğundan çok birşey söyleyemem ama şu olaydan sonra kendisine olan sempatim 4-5 kat artmıştır :)
Bir de turnuva alanındaki efsane reskill olayı var ama malesef elimde ss yok

Sonuç olarak iyidir iyi. Ayrıca warriorla oynamasını beğenirim kendisinin.. :)

[- Sebastian -]:
Kısa Zamanda Tanıstık  On Numara Bir İnsan Her Yönüyle

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git