Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (43/88) > >>

Selahaddin:
Beni değişin beaaa artıkın sıra baska gencolara gecsin =) bi hafta beklicek mi :D

Kara Ben Nemsi:
Guild alımında manyak yöntemlere başvuran. Waterboarding'den kötü...  :o

Brodequin Cuiviene:
Osman'dan(Kisrak Cuiviene) devam, bugüne kadar bi hatasını görmediğim, herşeyi ile dört dörtlük bir kardeşimdir. Kendisi dışardan gözükenin tam aksine şu boktan oyunu en ufak derecede umursamayan nadir insanlardan. Oyun yeteneğine zaten diyecek söz yok. Ultima tarihindeki en başarılı tamerların başında geliyordur şüphesiz. Askere gitmesi bizi hüzünlendirse de allahın izniyle gidip gelicek inş. Alıştık gerçi askere adam uğurlamaya.

realkhan:
Usman.... Usman adamım en başından beri yıllardır dostluğumuz kardeşim olan, oyunu oyun olarak gören nadir kardeşlerimdendir...

Hadi dragon kesem dediğimde ok diyen, benle çoğu zaman sabahlayan, her defasında item konusunda aramızda hiçbir sorun olmayan, banka kasası banka kasam olarak gördüğüm ve banka kasam banka kasası olduğunu bilen.... Değer verdiğim harika bir kardeşimdir...

Tamerliği ve actisi konusunda asla ama asla kimse kolay kolay eline su dökemez.... Nerde ne yapacağı belli olmayan bir kişi...

Bug Bulma kralıdır kendisi  8) ::) ;D :D

Kara Ben Nemsi:

Asla maddi sıkıntılar yaşamayan, başkalarına yaşatmayan biri.  Her zaman yardımcı olmakla beraber çok güvenilir bir dostumuz.

Kuşkusuz Olympus ve Revolution'un görmüş, görmekte ve ilerde görecek en iyi tamer'ı.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git