Yetkili Paneli > Dying Wish
Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)
ashdarappa:
Efsane Tamer daha gözümün önünde fire stede 100 kişinin içinde tame edip kaçması :)) Hiç bir yanlışını görmedim bende askere giderken bineklerini bana emanet etmeside cabası ;D Güle Güle git gel kardeşim
[- Sebastian -]:
Osman kısa zamanda tanıstıgım ama ben yıllardır arkadaşım kardeşim gibi gördügüm cok iyi dostlugu olan güvenilir insandır .Ultimanın bir oyun oldugunu bilen ve ona göre davranan nadir insanlardan birtanesidir . Sabahlara kadar takıldıgımız, realde görüstügüm cok iyi bir insandır.Askere hayırlısıyla git hayırlısıyla gel kardeşim
Huor Amras Calafalas:
--- Alıntı yapılan: ashdarappa - 13 Mayıs 2010, 17:57:30 ---Efsane Tamer daha gözümün önünde fire stede 100 kişinin içinde tame edip kaçması :)) Hiç bir yanlışını görmedim bende askere giderken bineklerini bana emanet etmeside cabası ;D Güle Güle git gel kardeşim
--- Alıntı sonu ---
sağolun (:
abi eşek yok ama alırız (:
Sasu:
Muhteşem bir insan... Oyunda ki rahatlı ve seviyesi ile övünelesi bir kardeşimiz...
Selahaddin:
sewdim seni bir kere başkasını sewmem ilk hatırladıgımı yazıyım desert aldım ben dragonda onla oldum hemen forestı aldın bana agıznı yirim .=)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git