Yetkili Paneli > Dying Wish
Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)
ashdarappa:
--- Alıntı yapılan: realkhan - 30 Mayıs 2010, 23:48:03 ---O olmasa benimde itemim olmaz... Emperyalist bir kişilik olarak, sömürge devletimdir kendisi...
3 yıllık ev arkadaşımdır... Oyunu sadece ona item kasması için öğrettim, ki öylede devam ediyor.. Acti nasıl yapılır felan bilmiyor ki benimde işime geliyor...
Sedat iyi adamdır ya, severim kendisini... Sadece kasar, o kasar ben yerim ;)
--- Alıntı sonu ---
Sedat seni belçikaya kanatlarımın altına almak istiyorum. Sen kas ben harcayım bu benimde hakkım Bu arada spawnların ballı kişiliğidir kendisi
Jenas Cuiviene.:
Sedat on numara bir adamdır.Yardımını hiçbir zaman esirgememiştir benden , çok temiz kalpli içinden en ufak bi artniyet olmayan bir kardeşimizdir .
Amacı oyundan sadece zevk almak ve güzel arkadaşlıklar kurarak iyi vakit geçirmek isteyen nadir adamlardandır .
Ekürisi şelçukla beraber çok severim kendilerini :)
[- Sebastian -]:
Sedat Sevdigim Bir Kardeşimdir Muhabbet Olsun Arkadaşlıgı Olsun Yardımı Olsun Maksa Real Maksat Oyun Cok Sevdigim Nadir İnsanlardan Biridir .....
GrumTor:
.
2-Pac:
--- Alıntı yapılan: GrumTor - 04 Haziran 2010, 14:52:16 ---Sevdiğim craft arkadaşlarımdan biridir (=
her ihtiyacıma her daim elinden geldiğince yardımcı olan biridir sağolsun :)
p.s : Sedattan sonra beni anlatın be? staffken beni atladılar diye üzüldüydüm :(
--- Alıntı sonu ---
senden sonra da beni anlatsınlar.sadhsdh
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git