Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (52/88) > >>

Brodequin Cuiviene:
Sedat iyidir, candır. Temiz kalpli bir kardeşimdir, ayrı zamanda para babasıdır kendisi. Yardıma muhtaç kişilerin anında yanında bitme özellğine de sahiptir  8)

Kaan dan(Edenbeast Cuiviene) devam, stafftan atılanlara yorum yapmıyorum, şaka bi yana süper eğlenceli bi arkadaştır, adam gibi adamdır. Oyunda ise craft manyağıdır, actiona çıktığı nadir zamanlarda ölmek üzereyken çıkardığı sesler yerin 17 km. altındaki cehennemden gelen sesler gibi  8)

Vortquake De Nogua:
atıldı mı la ztafftan? guildine o kadar torpil geçersen böyle olur işte zaten çoğu staff dw üyesi :-[

Kaan iyidir ya, guildden mesutu saymazsak :p, yüz yüze görüştüğüm tek insan sanırsam. :-*

Suzsed:

--- Alıntı yapılan: Brodequin Cuiviene - 06 Haziran 2010, 14:11:11 ---Sedat iyidir, candır. Temiz kalpli bir kardeşimdir, ayrı zamanda para babasıdır kendisi. Yardıma muhtaç kişilerin anında yanında bitme özellğine de sahiptir  8)

Kaan dan(Edenbeast Cuiviene) devam, stafftan atılanlara yorum yapmıyorum, şaka bi yana süper eğlenceli bi arkadaştır, adam gibi adamdır. Oyunda ise craft manyağıdır, actiona çıktığı nadir zamanlarda ölmek üzereyken çıkardığı sesler yerin 17 km. altındaki cehennemden gelen sesler gibi  8)

--- Alıntı sonu ---

Yok be ben mi zenginim topu topu bir kaç m param var oda zenginlikten sayılmaz :)

Kaana gelirsek kendisini severim guildin iki craftından birisi iyidir hoştur muhabbeti doyumsuzdur, ayrıca kendisi tam bir mojito tiryakisidir :)

[- Sebastian -]:
Kaan Kaan Kaan...........................
Muhabbeti Olsun Arkadaşlıgı Olsun Craft İşlerini Sıkılmadan Tam Zamanında Yapan Sevecen Bir Dostumdur Her Zaman Zor Kişinin Yanında Olan Bir Kankumdur  .....

Volvo Cuiviene:
Kaan Tanıdım Tanıyalı Craft Takılır Kendisi İyi Biridir Her Halükarda  İyi Kardeşimizdir  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git