Yetkili Paneli > Dying Wish
Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)
GrumTor:
Abou :)
2 gün istanbula geldim,netten uzaklaştım, gönlümü şenlendiren bir ortam olmuş. Ne hoş :)
--- Alıntı yapılan: Brodequin Cuiviene - 06 Haziran 2010, 14:11:11 ---
Kaan dan(Edenbeast Cuiviene) devam, stafftan atılanlara yorum yapmıyorum, şaka bi yana süper eğlenceli bi arkadaştır, adam gibi adamdır. Oyunda ise craft manyağıdır, actiona çıktığı nadir zamanlarda ölmek üzereyken çıkardığı sesler yerin 17 km. altındaki cehennemden gelen sesler gibi 8)
--- Alıntı sonu ---
napim la attılarsa. hem aranıza döndüm, fena mı :)
Craft seviyorum, ekşın özürlüyüm napiyim :)
Ölürken de panikliyorum :) Heeeelllp! Gelsenize abi! Help diyorum arkadaş! Toparladım! Yattım!
--- Alıntı yapılan: Blackrainbow Ex. - 07 Haziran 2010, 20:58:25 ---Mojito arkadaşımdır (:
--- Alıntı sonu ---
Tatile çıkmadan ben , bi mojito içelim :) Sözünü tut lan!
--- Alıntı yapılan: M.J - 07 Haziran 2010, 17:21:41 ---Memleket bu halde iken , kesinlikle bir aşk düşünemez ; ilişki yaşamaz .
--- Alıntı sonu ---
Birazdan sevgilimle buluşcam be adamım :D
--- Alıntı yapılan: ashdarappa - 07 Haziran 2010, 10:36:51 ---Kaan süperdir zengindir ticaret adamıdır kafası çalışır zengin olmasına rağmen cimri değildir iyi çocuktur içer ama sıçmaz delikanlı çocuktur severim kendilerini
--- Alıntı sonu ---
Saolasın abim. Bitanesin :)
--- Alıntı yapılan: Vortquake De Nogua - 06 Haziran 2010, 15:27:03 ---atıldı mı la ztafftan? guildine o kadar torpil geçersen böyle olur işte zaten çoğu staff dw üyesi :-[
Kaan iyidir ya, guildden mesutu saymazsak :p, yüz yüze görüştüğüm tek insan sanırsam. :-*
--- Alıntı sonu ---
Playera karşı seviyesizmişim ortağım, beğenmediler beni :) He, ne güzel torpil geçiyodum, burağı, oğuz abiyi jaile atıyordum felan, diğer stafflar "la napıyon sen, onlar dw, dokanma" dediler, sora artiz misin la, artiz ne ararla starda dediler, kovaladılar..
sanırım, bizim guildden mesut-ali harici görüştüğüm tek adam da sensin :D
--- Alıntı yapılan: Sasu - 07 Haziran 2010, 01:37:18 ---Charımı kasan...Beni ben yapan zatı muhterem...
--- Alıntı sonu ---
Char dediğin kedin olsun, doru parçalasın abi. gene iste gene kasarım.
--- Alıntı yapılan: [- Sebastian -] - 06 Haziran 2010, 18:15:05 ---Kaan Kaan Kaan...........................
Muhabbeti Olsun Arkadaşlıgı Olsun Craft İşlerini Sıkılmadan Tam Zamanında Yapan Sevecen Bir Dostumdur Her Zaman Zor Kişinin Yanında Olan Bir Kankumdur .....
--- Alıntı sonu ---
Eksik olma rıfatım benim :)
--- Alıntı yapılan: realkhan - 07 Haziran 2010, 03:34:04 ---Kaan ya, en birinci adamımdır... Sabahladığım günlerde ventte ve msnde benle takılan dostlarımdan birisidir...
Ventte müzik ziyafeti verirken, zorlada olsa benim dinlediğim müzeklere dayana bilen bir dosttur...
Kaan mı, biraz kilo ve mojitosu ile gönlüme taht kurmuş, ayyaş bir kardeşimdir :o
Her daim craft takılır. Actide az görürüz, ölüncede sinirlenir :D
Seviyoruz bu çocuğu be.... :o
--- Alıntı sonu ---
Bende sizi seviyorum kardeşim :)
--- Alıntı yapılan: Harlem - 06 Haziran 2010, 19:46:27 ---Ben buraya yazı yazmıyom da Ali'nin yazısını görünce Kaan'ı tanımlayasım gelmedi değil.
"Halükar"ı, ülükar yapan kardeşimizdir kendileri.
--- Alıntı sonu ---
Sağolasın kardeşim benim :)
--- Alıntı yapılan: Volvo Cuiviene - 06 Haziran 2010, 19:36:47 --- Kaan Tanıdım Tanıyalı Craft Takılır Kendisi İyi Biridir Her Halükarda İyi Kardeşimizdir ;D
--- Alıntı sonu ---
hadi b.köye gel :D
--- Alıntı yapılan: Jenas Cuiviene. - 08 Haziran 2010, 13:49:09 ---beşiktaşlı olması dışındaki özelliklleri ile 10 numero (:
--- Alıntı sonu ---
sende fenerlisin ama genede 10 numarasın :)
Tufii Cuiviene.:
kaan kral cocuktur günde 10 dan fazla ölmesine karşın her ölüşünde aynı heyecanı aynı duyguyu taşıyan başka birini görmedim :) sanki 10 aydır ilk ölüşü gibi :P
staftan mı attılar :)) zuzuzuz demiştim abi oğuz abiyle kaan ben acemilik bitince atılır diye yanlız bu "demiştim ben" de nası bi kavramsa öyle bi havalı söyletio insanı :P
Kara Ben Nemsi:
Sessizlik. Birden kulaklarda çınlayan, kısa ama gürce bir: '' Heeellllpppppp!!!! ''
Bunu duyduysanız, bilinki Kaan iş başında.
Brodequin Cuiviene:
Ali'den (Volvo Cuiviene) devam , makaranın doruk noktası bu adamdır. Ali olmasaydı heralde ne bu kadar gülerdik nede eğlenirdik. Bana tahammül ettiği için ayrı bi seviyorum kendisini. Loncanın maskotu falan olabilir aslında. Herşeyiyle dört dörtlük, olağan üstü iyi niyetli bir kardeşimdir. Pusuda bazen bizi kesebilecek kadar korkusuz bi katildir kendisi, süpersin DAMAGE ALİ
Volvo Cuiviene:
Eyw Öwö :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git