Yetkili Paneli > Dying Wish

Beni Nası Bilirsiniz.(Cardinal Cuivine)

<< < (9/88) > >>

Immortal:
Şimdi işin şakası bir yana... Metin abi kimdir.
 Belki hepiniz için abi laftadır...Benim için abi lafı kutsaldır herkese abi demem... Abi dediğim adam da işte tam Metin abi gibi olur.En zor günlerimde en zor zamanlarımda maddi manevi her türlü yanımdaydı.Benim için posta koydu benim için hatırını koydu benim için alttan aldı... Her zaman ama her zaman eminim ki birşey lazımsa Metin abim burda... Sana abi dediğim için çok memnunum ve umarım hep abim kalırsın.

Aragorn of Bia:
Oyun vasıtası ile tanıyorum ve tanıdığım kadarıyla gayet iyi bir ağabey. Hoş oyunu süper değil ama oyun sırasındaki serinkanlı tavrı, stressiz hali güzel bir etki yapıor üzerinde insanın. oyun bile olsa 2 ölmede,1 itemde sinirlenen birinin, beni de sinirlendirdiği düşünülürse en önemli özellik bu heralde. Kendisine çoluğuna çocuğuna mutlu bir hayat dilerim.

ashdarappa:

--- Alıntı yapılan: Immortal - 08 Mart 2010, 02:00:41 ---Şimdi işin şakası bir yana... Metin abi kimdir.
 Belki hepiniz için abi laftadır...Benim için abi lafı kutsaldır herkese abi demem... Abi dediğim adam da işte tam Metin abi gibi olur.En zor günlerimde en zor zamanlarımda maddi manevi her türlü yanımdaydı.Benim için posta koydu benim için hatırını koydu benim için alttan aldı... Her zaman ama her zaman eminim ki birşey lazımsa Metin abim burda... Sana abi dediğim için çok memnunum ve umarım hep abim kalırsın.

--- Alıntı sonu ---

Aglatacaksin lan beni her ne kadar cok uzaklarda olsamda sizin kalbimizdeki yeriniz farkli Yaslandikca duygusallasiyormuyum ne ya  :-X

2-Pac:
sevmem ben metin abi'yi ya.

Kiminélikimincébindé.:
O da sana bayılmıyordu.  :P

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git